- 24 Nisan 2014
- 393
- 177
- 29
Ay inşallah vardıır ben hiç kullanmadımmAwoxun erken gebelik cnm
Benimde gögüs uçlarım ara ara sızlıyoAy inşallah vardıır ben hiç kullanmadımm
Amin inşallah seninde vardır canısıAy inşallah vardıır ben hiç kullanmadımm
Allah'ım inşallah pozitif sonucla gelirsinKızlar kan verdim 1 saate çıkar dua edin bebiş olsun geçen sene Ocak da 6 aylık bebeğimi kaybettim
Amin rabbim sen duyAllah'ım inşallah pozitif sonucla gelirsin
Sonuç çıktı maalesef 0.3 bu ay da olmadıAllah'ım inşallah pozitif sonucla gelirsin
Vardir vakti zamani uzme kendiniSonuç çıktı maalesef 0.3 bu ay da olmadı
canım bi kaç gün gecikme normal olabiliyo istersen bekle birazReglim 1 gün gecikti son 3 aydır düzenli oluyordum hiçbir ağrım sızımda yok acaba kan testi mi versem usulca reglimi beklesem
Evet 2 gün önce test yapmıştım bişey çıkmadı bari olsam da bitsecanım bi kaç gün gecikme normal olabiliyo istersen bekle biraz
bende 1 hafta önce regl oldum beklenen tarihten ama benim kürtaj sonrası 2. reglim onlamı alakalı bilmiyorum dr um kürtaj sonrası böyle durumlar olabilir dedi ovuda pik gördüm 7 gün sonra regl oldumEvet 2 gün önce test yapmıştım bişey çıkmadı bari olsam da bitse
Adetime daha 5 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti erken mi davrandım acaba ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorumVardir vakti zamani uzme kendini
Daha erkenmiş canım sıkma canınıAdetime daha 5 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti erken mi davrandım acaba ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum
Ay daha var ama kirmizilar gelene kadar umut hep vardir kiii bende geciktin falan sandimAdetime daha 5 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti erken mi davrandım acaba ama olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum
Daha önceki hamileliklerimi hep erken öğrendim ama 0.3 ü görünce bi üzüldüm çünkü bu ay farklı hissediyorum karnımın içi acıyor ufak ufak kazınıyor gibi hissediyordum Buda psikolojik olamaz herhaldeDaha erkenmiş canım sıkma canını
Daha yeni yerleşiyodur varsa canm
Adetten bi iki önce idrar testi yaparsın
Tabi öyle orası canım ama ben hep erken öğrendim gebeliklerimi bu ay farklı belirtiler yaşayınca kesin hamileyim diyordum hala da öyle hissediyorum gerçi göbek deliğimin olduğu kısmın altı acıyor içerken sanki bir şeyler batıyor gibi hissediyordum kesin hamileyim dedim ama böyle görünce üzülmedim değil. İnternetten test söyledim şimdi devam edicem yapmaya gelince çünkü emin gibi bişeyim şuan yaAy daha var ama kirmizilar gelene kadar umut hep vardir kiii bende geciktin falan sandim
Geçen ay belirtilerin hepsi vardı bnde çok umutlanmıştım,üzüldüm sen gibi,yanıltabiliyo bazen işteDaha önceki hamileliklerimi hep erken öğrendim ama 0.3 ü görünce bi üzüldüm çünkü bu ay farklı hissediyorum karnımın içi acıyor ufak ufak kazınıyor gibi hissediyordum Buda psikolojik olamaz herhalde
Bencede onunla alakalıdır çok geçmiş olsunbende 1 hafta önce regl oldum beklenen tarihten ama benim kürtaj sonrası 2. reglim onlamı alakalı bilmiyorum dr um kürtaj sonrası böyle durumlar olabilir dedi ovuda pik gördüm 7 gün sonra regl oldum