2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Anladim canım. Kiz burda da varmış ya bu gun eczaneye gittim. Ogluma biseyler aldım soruyum bari ovulasion test varmi dedim. Varmış ya burda da 1 tanesi 25 m ekn. 5 mda test alan yaly dal ekn. Ya blmk arzanlary baram bolsa.
Var var burdada. Baya pahalı Türkiyedeki gibi toplu satılmıyor tek tek satılıyor. Arzany yokla hayranyn. Menem bir saparjyk alyp görüpdim sonam gabyr bolsana diydim gymmat

Var var burdada. Baya pahalı Türkiyedeki gibi toplu satılmıyor tek tek satılıyor. Arzany yokla hayranyn. Menem bir saparjyk alyp görüpdim sonam gabyr bolsana diydim gymmat
Senkem sular yalymy. Ha turkiyede toplu satylyamy. Gymmat gy 1i 25 mn bolsa 1 sanaga gerek bolya 1 ay ulanjak bolsañ

Eklentiler

• 17278909341423236579067975618341.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 26
Howwa toplu satylya. Başgarakdy menki. Agy men 45 manada alypdym birini samsyk yaly alypdyrn
Menm sol samsyklan biri 2 sansna 50 mn berp cykdm. Suwagt beren pulyma okunyan

Hahahah yene bir samsyklyk aydayynmy. 45 mnt berip alanymam döwük çykdy

Şuwat yazyşyanlamyzy okap bular nameçe yazya diyyandirler

Günaydın kızlar bugun ilk ovulasyon testimi yaptım tek çizgi cıktı diğeri hiç yok normal mi bu anlamadım
Benim de ilk ovu. testim.Silik çizgi var.Regl bitiminden sonraki gündeyim.Sabah 10.45 te 2 saat sıvı almadan yaptım.Normali böyle mi yoksa hiç çizgi olmaması mı bilmiyorum.

Eklentiler

• 20241002_205944.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 24

Senkem sular yalymy. Ha turkiyede toplu satylyamy. Gymmat gy 1i 25 mn bolsa 1 sanaga gerek bolya 1 ay ulanjak bolsañ

Howwa toplu satylya. Başgarakdy menki. Agy men 45 manada alypdym birini samsyk yaly alypdyrn

Kızlar mesajlarınızı iki üç kere okudum anlamadım forumda takılmaktan gözlerim şaşı oldu sandım en sonunda üst üste yazınca dedimki bunlar başka bi dil konuşuyor

Kızlar mesajlarınızı iki üç kere okudum anlamadım forumda takılmaktan gözlerim şaşı oldu sandım en sonunda üst üste yazınca dedimki bunlar başka bi dil konuşuyor
evet türkmen çe bende simdi yazdiklarimizi bir türk gibi okudum çok komik gozukuyor.

Ahahaha az önce aynısını yazdım arkadaşa kesin şimdi bunlar ne konuşuyor diye soracaklar diye. Türkmence canım ikimizde türkmeniz. Önemli bir şey konuşmadık ovulasyon testinin burda ne kadar pahalı olduğu falan

Hahahah yene bir samsyklyk aydayynmy. 45 mnt berip alanymam döwük çykdy

Şuwat yazyşyanlamyzy okap bular nameçe yazya diyyandirler
diyipdrlerem eyyam. Buu dowikmi oda. Eyleki copmi sen alanyñ

Oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama mevsimler şaştı. Belki o yüzden olabilir. O zaman senin çalışmalar başlar yakında hadi bakalım

Oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama mevsimler şaştı. Belki o yüzden olabilir. O zaman senin çalışmalar başlar yakında hadi bakalım
Ya bir gün çok serin bir gün sıcak oluyor denge şaşıyor valla. Aynen başlayacak inşallah bir de femara patlatım mı tamamdır. İnşallah

Merhaba test yapsanız varsa çıkar.Allah gönlünüze göre versin inş.bebis vardır.

Bildima. Samsykmyka diyip oturmasynlar olaram düşüner yaly yazayaly ak plasmas testler bara şolar yaly
Femara ne. Bide 10 tane lazim olur demek yerin 1 tane lazim demisim ovu testinden

Kuzum 2. Gün bugün ve baya bisürü kanamam var normal adet yaniiii
Hakkınızda hayırlısı.Ben de ağustosta muhtemelen kimyasal gebelik geçirdim.3 kaset test net pozitifti fakat regl oldum.Her zamankinden yogun ve pıhtılı olmuştu.Test reglin ilk günü de pozitifti.Reglin 4.günü negatife döndü.Sağlıklı hayırlı bebisler nasip olsun hepimize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…