Var var burdada. Baya pahalı Türkiyedeki gibi toplu satılmıyor tek tek satılıyor. Arzany yokla hayranyn. Menem bir saparjyk alyp görüpdim sonam gabyr bolsana diydim gymmatAnladim canım. Kiz burda da varmış ya bu gun eczaneye gittim. Ogluma biseyler aldım soruyum bari ovulasion test varmi dedim. Varmış ya burda da 1 tanesi 25 m ekn.5 mda test alan yaly dal ekn. Ya blmk arzanlary baram bolsa.
Senkem sular yalymy. Ha turkiyede toplu satylyamy. Gymmat gy 1i 25 mn bolsa 1 sanaga gerek bolya 1 ay ulanjak bolsañVar var burdada. Baya pahalı Türkiyedeki gibi toplu satılmıyor tek tek satılıyor. Arzany yokla hayranyn. Menem bir saparjyk alyp görüpdim sonam gabyr bolsana diydim gymmat
Merhaba. Tabiki eklerimMerhaba beni de ekler misiniz
Howwa toplu satylya. Başgarakdy menki. Agy men 45 manada alypdym biriniSenkem sular yalymy. Ha turkiyede toplu satylyamy. Gymmat gy 1i 25 mn bolsa 1 sanaga gerek bolya 1 ay ulanjak bolsañ
Menm sol samsyklan biri 2 sansna 50 mn berp cykdm. Suwagt beren pulyma okunyanHowwa toplu satylya. Başgarakdy menki. Agy men 45 manada alypdym birinisamsyk yaly alypdyrn
Hahahah yene bir samsyklyk aydayynmy. 45 mnt berip alanymam döwük çykdyMenm sol samsyklan biri 2 sansna 50 mn berp cykdm. Suwagt beren pulyma okunyan
TabikiMerhaba. Tabiki eklerim. Sat ve bat yazarsan
Merhaba. Tabiki eklerim. Sat ve bat yazarsan
Benim de ilk ovu. testim.Silik çizgi var.Regl bitiminden sonraki gündeyim.Sabah 10.45 te 2 saat sıvı almadan yaptım.Normali böyle mi yoksa hiç çizgi olmaması mı bilmiyorum.Günaydın kızlar bugun ilk ovulasyon testimi yaptım tek çizgi cıktı diğeri hiç yok normal mi bu anlamadım
Var var burdada. Baya pahalı Türkiyedeki gibi toplu satılmıyor tek tek satılıyor. Arzany yokla hayranyn. Menem bir saparjyk alyp görüpdim sonam gabyr bolsana diydim gymmat
Senkem sular yalymy. Ha turkiyede toplu satylyamy. Gymmat gy 1i 25 mn bolsa 1 sanaga gerek bolya 1 ay ulanjak bolsañ
Howwa toplu satylya. Başgarakdy menki. Agy men 45 manada alypdym birinisamsyk yaly alypdyrn
Kızlar mesajlarınızı iki üç kere okudum anlamadım forumda takılmaktan gözlerim şaşı oldu sandım en sonunda üst üste yazınca dedimki bunlar başka bi dil konuşuyorMenm sol samsyklan biri 2 sansna 50 mn berp cykdm. Suwagt beren pulyma okunyan
Kızlar mesajlarınızı iki üç kere okudum anlamadım forumda takılmaktan gözlerim şaşı oldu sandım en sonunda üst üste yazınca dedimki bunlar başka bi dil konuşuyor
Ahahaha az önce aynısını yazdım arkadaşa kesin şimdi bunlar ne konuşuyor diye soracaklar diye. Türkmence canım ikimizde türkmeniz. Önemli bir şey konuşmadık ovulasyon testinin burda ne kadar pahalı olduğu falanKızlar mesajlarınızı iki üç kere okudum anlamadım forumda takılmaktan gözlerim şaşı oldu sandım en sonunda üst üste yazınca dedimki bunlar başka bi dil konuşuyor
Hahahah yene bir samsyklyk aydayynmy. 45 mnt berip alanymam döwük çykdy
Şuwat yazyşyanlamyzy okap bular nameçe yazya diyyandirler
Oralarda havalar nasıl bilmiyorum ama mevsimler şaştı. Belki o yüzden olabilir. O zaman senin çalışmalar başlar yakında hadi bakalımBeklemekten başka çare yok desene kuzum iki günde bile herşey değişebiliyor. Ben dün adet oldum bir gün erken oldum. Geçen ay da az gelmişti bu ay da az geliyor. Mevsim geçişine bağlamıştım geçen ay ama yine aynısı olunca şaşırdım oysaki duphastonla adet olduğumda yoğun olurdu
Bildima. Samsykmyka diyip oturmasynlar olaram düşüner yaly yazayalydiyipdrlerem eyyam. Buu dowikmi oda. Eyleki copmi sen alanyñ
Ya bir gün çok serin bir gün sıcak oluyor denge şaşıyor valla. Aynen başlayacak inşallah bir de femara patlatım mı tamamdır. İnşallahOralarda havalar nasıl bilmiyorum ama mevsimler şaştı. Belki o yüzden olabilir. O zaman senin çalışmalar başlar yakında hadi bakalım
Merhaba test yapsanız varsa çıkar.Allah gönlünüze göre versin inş.bebis vardır.Merhaba arkadaşlarson regl 5 eylüldü. 16 eylül gibi yumurtlama tarihimdi. O dönemde 3-4 gün birliktelik oldu. Regl döngüm normalde 25 gün. Bugü 28.gün oldu hala olmadım. Kasık ağrısı var karnımın içi gaz varmış gibi geriliyor,ya da sökülcekmiş de sökülemiyor gibi. Sarı ve şeffad arası bi akıntım var ama yoğun degil cogunlukla peceteye geliyor seffaf sekilde.Onun dışında 2 gündür halsizlik ve uyku hali var.Birde sık acıkma ama aşırı bi acıkma hissi yani elim ayağım titriyor. Göğüs ağrım vs yok( her zaman olmaz zaten). Sizce hamile olabilir miyim, testi 30 günden sonra mı yapsam kararsızım.Test erken gebelik mi normal mi almalıyım onu da bilmiyorum. Eşimin sperm kalite ve hareketliliginde problem var. Çok istiyorum ama olmaz diye de çok korkuyorum. 4 aydır deniyoruz biz de .
Femara ne. Bide 10 tane lazim olur demek yerin 1 tane lazim demisim ovu testindenBildima. Samsykmyka diyip oturmasynlar olaram düşüner yaly yazayalyak plasmas testler bara şolar yaly
Femara yumurtaları büyümesini sağlayan ilaç. En az 10 lazım belki daha fazla 1 tanesiyle hiçbir şey anlaşılmaz kiFemara ne. Bide 10 tane lazim olur demek yerin 1 tane lazim demisim ovu testinden
Hakkınızda hayırlısı.Ben de ağustosta muhtemelen kimyasal gebelik geçirdim.3 kaset test net pozitifti fakat regl oldum.Her zamankinden yogun ve pıhtılı olmuştu.Test reglin ilk günü de pozitifti.Reglin 4.günü negatife döndü.Sağlıklı hayırlı bebisler nasip olsun hepimize de.Kuzum 2. Gün bugün ve baya bisürü kanamam var normal adet yaniiii
AminAyy inşallah vardır, teşekkür ederim darısı size inşallah