2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım şöyle düşün hayırlısı neyse o olsun. Bilmek bilmemekten daha iyidir, belki pozitiftir ve dinlenmen gerekir. Belkide negatiftir ama bi sonraki ay yine denersiniz. Hakında hayırlısı olsun

Duymak cok daha iyi geldi bunları böyle. Çok teşekkür ederim Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah

Canım şöyle düşün hayırlısı neyse o olsun. Bilmek bilmemekten daha iyidir, belki pozitiftir ve dinlenmen gerekir. Belkide negatiftir ama bi sonraki ay yine denersiniz. Hakında hayırlısı olsun
Duymak cok daha iyi geldi bunları böyle. Çok teşekkür ederim Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah

Kızlar merhaba öncelikle bat 30 Eylül ama 2 Ekim'de olabilir 1-2 gün değişkenlik gösterebiliyor genelde adetim 2 gün geçti adet olacakmisim gibi batma ağrı kramp ne ararsanız vardı adet tarihimden 4-5 gün önce oldu özellikle bel sırt ağrısı şuan hafifledi biraz test yaptım negatif..psikoljikmi derseniz değil çünkü tarihim geçinceye kadar pek umursamadım bekliyorum bakalım Allah'tan ümit kesilmez inşallah hamisimdir

Kan ver istersen canım inşallah güzel haberdir

Sağlıklı sıhhatli gelsimn inşallah belirtilerinden bahseder misiniz biraz canım

Merhaba kizlar bu günler aktif olAmadim girdim çıktım yazamadim. Her girmemde nickleri etiketliyorum. Suanlik bitmis gozukuyor. Gozden kaçan varsa soyleyin.
Bende bu gun merakimdan ovulasion testi aldim ay çokk pahaliymis ya 2 tanecik aldim. Nasil kullaniliyordu ya her gun ayni saatteydi galiba. Bide yumurtlama günü 5 ekim gozukuyor o gunlermi yapmaliyim

Sağlıklı sıhhatli gelsimn inşallah belirtilerinden bahseder misiniz biraz canım
Kasıklarımda batmalar oluyor. Özellikle bi süre uzun oturup kalktığım anda bi anda saplanıyor gibi. Onun haricinde göğüs şişmesi ve hassasiyet var. Bunların dışında ilk defa hayatımda bu sabah gayet beğendiğim parfüm kokusu beni çok rahatsız etti. İğrenme mide bulantısı değildi ama, böyle beynime beynime vurdu gibi hissettim başı çok ağrıyan bi insan değilimdir başıma vurdu.

Sizin önceki mesajlarınızı da okudum, periyok gecikmesinin 7-8inci gününe kadar bekleyip öyle test verin. Hala adet olamamışsanız da doktorunuzla görüşürün derim. inşallah güzel haberler alırsınız siz de

C
Teşekkürler açıklamanız için Beklemedeyim bende kasık batması kramp adet olucakmisim gibi göğüs hassasiyeti olmadım hala bekliyorum sizin dediğiniz gibi 3-4 gün zaman geçsin en son doktora gidecem

Kuzum yumurtlama 5 ekimse 4ve 5 ekimde yap. İlk idrarla yapma ama 2.idrar olsun saat 11-12 gibi çok su içmeden yap

8_9_10_11_ ekimde adet günü olanlar
Var mı belirti merak ettim kız
Akıntı dan başka belirti yok bnde şuan cuma günü test alırım
Cumartesi yaparım diyorum ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…