- 14 Temmuz 2023
- 2.536
- 2.218
- 22
Ha anldim. Evet bende onu diyorum 10 tane lazim demek istedim. Arkasindaki 0 koymamişimFemara yumurtaları büyümesini sağlayan ilaç. En az 10 lazım belki daha fazla 1 tanesiyle hiçbir şey anlaşılmaz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha anldim. Evet bende onu diyorum 10 tane lazim demek istedim. Arkasindaki 0 koymamişimFemara yumurtaları büyümesini sağlayan ilaç. En az 10 lazım belki daha fazla 1 tanesiyle hiçbir şey anlaşılmaz ki
Candy esim ovu testini bilmiyor. Gebelik testi diye yutturayimmi ovu testinde silikte olsa 2.ci çizgi çıkıyor demi. Kalpten gider sanırım yumurtlama gunleri yapiyim testi hamileyim diye gosteriyim bide suprz faln yapiyim annesine soylemeyecgini bilsem 2 3 ay sürdürürüm ama soyler kesin.Femara yumurtaları büyümesini sağlayan ilaç. En az 10 lazım belki daha fazla 1 tanesiyle hiçbir şey anlaşılmaz ki
Kız yapma sakın adam üzülür sonra yazık yaCandy esim ovu testini bilmiyor. Gebelik testi diye yutturayimmi ovu testinde silikte olsa 2.ci çizgi çıkıyor demi. Kalpten gider sanırım yumurtlama gunleri yapiyim testi hamileyim diye gosteriyim bide suprz faln yapiyim annesine soylemeyecgini bilsem 2 3 ay sürdürürüm ama soyler kesin.
Ben internetten araştırdım bugun hiç çıkmayabiliyor ilk zamanlarda gün ilerledikçe koyulaşıyor o çizgi ve ikisininde aynı koyulukta olduğu günü değerlendirmek gerekiyorBenim de ilk ovu. testim.Silik çizgi var.Regl bitiminden sonraki gündeyim.Sabah 10.45 te 2 saat sıvı almadan yaptım.Normali böyle mi yoksa hiç çizgi olmaması mı bilmiyorum.
Kiz az kaldi günler pik gördün mü?Bana 7 gün kaldı hiç belirti bişe yok vıyss
Doktor kontrolünde mi kendin mi kullanacaksınYa bir gün çok serin bir gün sıcak oluyor denge şaşıyor valla. Aynen başlayacak inşallah bir de femara patlatım mı tamamdır. İnşallah
Test yaptım ama silik gibi çıktı emin olamadimMerhaba test yapsanız varsa çıkar.Allah gönlünüze göre versin inş.bebis vardır.
Kız yok 18.günden sonra testim kalmadı yapamadım ozamana kadarda görmemiştimKiz az kaldi günler pik gördün mü?
Canım sanırım ben iptal akşam kanama geldi gerçi 4 saattir yok ama ilaçlardan sanırımCloudCloud naptin canim
Yumurtlama gorursun ya benim hic o aksamadı :) ovulasyon yapmıştım cunku ilaci kullanirk n gec olmustu sadece 16-20 gunler arasi adetin. Benim yumurtlama doneminde yesil akinti geliyor enfeksiyon sandim ama degil dedi doktorYumurtlama görmemezlik falan yaşamam umarım kaşıntı yanma vs yoktu ama fitil yazmıştı doktor akıntı var diye. Şimdi yeşil akıntım oluyor belki de bu yüzden gecikti adetim
Silik çizgi var bariz görünüyorTest yaptım ama silik gibi çıktı emin olamadimEki Görüntüle 3486071
Ya benim gecikme 2 gün oldu testte yapmadım çünkü geçen Salı kan vermiştim negatif çıktı şuan hala beklemedeyimA Aden Kilic naptin test yaptinmi
Büyük ihtimal doktor kontrolünde ne zaman çatladığını falan bilmek istiyorumDoktor kontrolünde mi kendin mi kullanacaksın
Belki geç dollenmedir.Ya benim gecikme 2 gün oldu testte yapmadım çünkü geçen Salı kan vermiştim negatif çıktı şuan hala beklemedeyim
Ya hayırlısı olsun senin içinCanım sanırım ben iptal akşam kanama geldi gerçi 4 saattir yok ama ilaçlardan sanırım
Geçen haftadan bu haftaya çok şey değişir iki günde iki katına çıkmıyor mu zaten bu değer, bence bir test veya kan verYa benim gecikme 2 gün oldu testte yapmadım çünkü geçen Salı kan vermiştim negatif çıktı şuan hala beklemedeyim