2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Femara yumurtaları büyümesini sağlayan ilaç. En az 10 lazım belki daha fazla 1 tanesiyle hiçbir şey anlaşılmaz ki
Ha anldim. Evet bende onu diyorum 10 tane lazim demek istedim. Arkasindaki 0 koymamişim

Femara yumurtaları büyümesini sağlayan ilaç. En az 10 lazım belki daha fazla 1 tanesiyle hiçbir şey anlaşılmaz ki
Candy esim ovu testini bilmiyor. Gebelik testi diye yutturayimmi 🤣 ovu testinde silikte olsa 2.ci çizgi çıkıyor demi. Kalpten gider sanırım 😄 yumurtlama gunleri yapiyim testi hamileyim diye gosteriyim bide suprz faln yapiyim 🤣 annesine soylemeyecgini bilsem 2 3 ay sürdürürüm ama soyler kesin.

Candy esim ovu testini bilmiyor. Gebelik testi diye yutturayimmi 🤣 ovu testinde silikte olsa 2.ci çizgi çıkıyor demi. Kalpten gider sanırım 😄 yumurtlama gunleri yapiyim testi hamileyim diye gosteriyim bide suprz faln yapiyim 🤣 annesine soylemeyecgini bilsem 2 3 ay sürdürürüm ama soyler kesin.
Kız yapma sakın adam üzülür sonra yazık ya

Benim de ilk ovu. testim.Silik çizgi var.Regl bitiminden sonraki gündeyim.Sabah 10.45 te 2 saat sıvı almadan yaptım.Normali böyle mi yoksa hiç çizgi olmaması mı bilmiyorum.
Ben internetten araştırdım bugun hiç çıkmayabiliyor ilk zamanlarda gün ilerledikçe koyulaşıyor o çizgi ve ikisininde aynı koyulukta olduğu günü değerlendirmek gerekiyor

Merhaba test yapsanız varsa çıkar.Allah gönlünüze göre versin inş.bebis vardır.
Test yaptım ama silik gibi çıktı emin olamadim
Screenshot_20241002_200029_Gallery.jpg

Belki kacirdin belli olmaz. Ne zaman test yapcan 😁 bende seninle eș zamanlı yapim diyorum

Yumurtlama görmemezlik falan yaşamam umarım🥲 kaşıntı yanma vs yoktu ama fitil yazmıştı doktor akıntı var diye. Şimdi yeşil akıntım oluyor belki de bu yüzden gecikti adetim
Yumurtlama gorursun ya benim hic o aksamadı :) ovulasyon yapmıştım cunku ilaci kullanirk n gec olmustu sadece 16-20 gunler arasi adetin. Benim yumurtlama doneminde yesil akinti geliyor enfeksiyon sandim ama degil dedi doktor

Ya benim gecikme 2 gün oldu testte yapmadım çünkü geçen Salı kan vermiştim negatif çıktı şuan hala beklemedeyim
Geçen haftadan bu haftaya çok şey değişir iki günde iki katına çıkmıyor mu zaten bu değer, bence bir test veya kan ver

X