2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

8_9_10_11_ ekimde adet günü olanlar
Var mı belirti merak ettim kız
Akıntı dan başka belirti yok bnde şuan cuma günü test alırım
Cumartesi yaparım diyorum ama nasip
Kız instagramda görüyorum da hep test yapan kadınlar çıkıyor karşıma hepside yabancı
Çifter çifter yapıyolar testleri bi anda
Bi yapışda 3 tane bile yapan var kız
Hangisi yalan hangisi doğru çıkacak acaba diye yapıyolar galiba bukadar çok

8_9_10_11_ ekimde adet günü olanlar
Var mı belirti merak ettim kız
Akıntı dan başka belirti yok bnde şuan cuma günü test alırım
Cumartesi yaparım diyorum ama nasip
Bende bı var bı yok gibi çok yeni anlamadım Bir diyorum var gibi bı diyorum yok asla ben testlerimi aldım da yapmicam erkenden

Reactions: As6

Arkadaşlar az önce test yaptım. Böyle çıktı bu erken gösterenlerden. Bitane daha almistim o bozuk cıktı. cift cizgi yok gibi ama hafif var gibi de anlayamadim

29 eyluldu geçti. Benim döngüm normalde 25 gün. Bebek denedigimizden beri ilk kez gecikti
Emin olamadım bende var gibi yok gibi ilk 5 dk icinde çıktı ise ve çıplak gözle görüyorsanız vardır tabiki çok yeni bı kaç gün daha bekleyin iyice belirgin olana kadar kan testi yaptırmayın değer biraz yükselince takip dönemi baslayacak

Muhtemelen dayanamayıp yarın tekrar test yapıcam

Muhtemelen dayanamayıp yarın tekrar test yapıcam
Ben hemen öğrenmeye gitmiştim değer düşük çıkınca moralim bozulmuştu 1 hafta bekleyip kan vermiştim sonra bence regl tarihiniz geçmedi ise bekleyin en azından hormon yükselir kaset testler ile takip edebilirsiniz koyulugunu

Gel kız arada özletiyorsun. Eee neler yapıyorsun oldu mu aşılaman
Oldu kuzum. Hatta bugün ovitrellenin 13. Günü. Dün kan vermiştim 1.6 çıktı. Muhtemelen yarına 0 a düşecek ama yinede doktorum ister diye tekrar kan vericem. Bu ayda olmadı yani

Oldu kuzum. Hatta bugün ovitrellenin 13. Günü. Dün kan vermiştim 1.6 çıktı. Muhtemelen yarına 0 a düşecek ama yinede doktorum ister diye tekrar kan vericem. Bu ayda olmadı yani
Hemen olmadı deme kuzum ya belki yarına yükselir iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir

Hemen olmadı deme kuzum ya belki yarına yükselir iğnenin etkisi daha yeni geçmiştir
Pazartesinden beri olmadığını hissediyorum nedense. Tabi bilemeyiz bakalım yarın veya en geç cuma kan veririm. Sen ne yaptın ? Ne zaman adetin

Ben yarın doktora gidicem ama bronsit olmusum onun kontrolune. Dr a gecen hafta gebelik iht var dedim diye sınırlı ilac verdi, hatta degilimdir dedim olmaz ya hamileysen dedi tahlilde cikmaz smdi diye tahlil almadı Acaba yarın ona söylesem mi diyordum bende

İhtimal e karşı Dr ona göre ilaç yazsın bence ben ilaç kullanmamistim hasta olduğunda bronşit için bişey diyemem ama

Pazartesinden beri olmadığını hissediyorum nedense. Tabi bilemeyiz bakalım yarın veya en geç cuma kan veririm. Sen ne yaptın ? Ne zaman adetin
Beklemekten başka çare yok desene kuzum iki günde bile herşey değişebiliyor. Ben dün adet oldum bir gün erken oldum. Geçen ay da az gelmişti bu ay da az geliyor. Mevsim geçişine bağlamıştım geçen ay ama yine aynısı olunca şaşırdım oysaki duphastonla adet olduğumda yoğun olurdu

Kuzum yumurtlama 5 ekimse 4ve 5 ekimde yap. İlk idrarla yapma ama 2.idrar olsun saat 11-12 gibi çok su içmeden yap
Anladim canım. Kiz burda da varmış ya bu gun eczaneye gittim. Ogluma biseyler aldım soruyum bari ovulasion test varmi dedim. Varmış ya burda da 1 tanesi 25 m ekn. 5 mda test alan yaly dal ekn. Ya blmk arzanlary baram bolsa.

İhtimal e karşı Dr ona göre ilaç yazsın bence ben ilaç kullanmamistim hasta olduğunda bronşit için bişey diyemem ama
Doktor ona göre ilaçlar verdiğini söyledi. Ben de kullandım güvenerek çünkü öksürüğüm hamileysem düsük yaptırcak şiddetteydi. İnsallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…