2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Surecini neler yasadigini anlat canim ozele gidiyorsan zaten sekreter ilk kez gittigin icin adina kayit olusturup oykunu yaziyor
Detayli bakilmak istedigini de belirtirsin

Aslında şöyle hani kendime pcos teşhisi olarak sadece arada uğrayan düzensizlikler görüyorum yani hatta son 3 ay günü gününe oluyor kilom yok 55kgyim işe her gün yürüyerek geliyorum mesela beslenmeme çok dikkat edemiyorum tabiki uzun saatler çalıştığım için ama çoğunlukla yine fast food yemem ev yemekleri sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor tavsiyelerinizi dikkate alacağım sizin ne kadar sonra oldu

Yumurtaliklarda doktor pcos gordu mu?
Benim de adetim her seyim duzenli killanma bile yoktur (yogun killanma) ama muayenede bakinca pcos teshisi konuldu

İnan zayif veya kilolu olmakla alakasiz bu pcos illa hareket istiyor ben de anlamadım ben de cok kilolu degilimdir ama her doktor pcosa zayif dahi olsa spor veya hafif tempo yuruyus oneriyor

Benim dusugum oldu 2 sene once ve bidaha o kadar tedaviye ragmen (tup bebek haric) pozitif goremedim
2 sene sonra tamamen biraktim eylul ayi dahil kendiliginden oldu hala cok saskiniz kalp atisi duyduk hala inanamiyoruz
Ansizin gelince daha farkli sanirim
Gercekten pcos cok yorucu yipratici bir durum

Evet ilk 17 yaşımda görüldü pcos olduğu şuan 23 yaşındayım 2 yumurtalıkta da var evet doktorumda bana aynı şeyi söyledi ırk olarak çok yatkınız dedi o kadar sabırsız hissediyorum ki hemen olsun istiyorum bilmiyorum pcos olması beni çok etkiliyor sanırım o yüzden kafama takıyorum herhalde

Hayırlı olsun inşallah sizinde sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu

Pcos cok onemlı değil aslında bende de vardı be hiç tedavi görme ihtiyacı duymadım sonra 3doktora gıttım 3üde pcok olmadıgını kendılıgınden duzelmiş olabileceğini söyledi umarım sizinkide düzelir

Yıllar sonra gittim ama hala orada duruyorlar yani inşallah bakalım

Merhaba kızlar iyisinizdir umarım hepiniz. Ben yokken noldu neler değişti. Hamiş olanlar varmı. Adet olanlar. Bende 10 gün gecikmeyle oldum adetimi

Candy7777 bi ara girip okudum. Testlerinde gölge görünüyordu. Naptin canım

Merhaba kızlar iyisinizdir umarım hepiniz. Ben yokken noldu neler değişti. Hamiş olanlar varmı. Adet olanlar. Bende 10 gün gecikmeyle oldum adetimi
Hoş geldin canım ben dün öğrendim az önce yoğun kanamam oldu büyük ihtimal kimyasal gebelikti

Ne zaman oldun canım

Hoş geldin canım ben dün öğrendim az önce yoğun kanamam oldu büyük ihtimal kimyasal gebelikti
Aaa üzüldüm. Testte çıktıysa büyük ihtimal kimyasal. Olsun oda iyi bişey. Çünkü duyduğuma göre kimyasaldan sonra hamile kalmak çok kolay diyorlar. Benimkide oyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…