2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar benımde gecikmemin 5. Gunu dun erken gebelık testı negatıfdı reglıde olmuyorum ne yapacagımı sasırdım

Nasıl o kadar cok gecıkme yasadınn reglı sonturucu vs mı kullandın
9 gün gecikti benim beybi dün kan tahlili verdim hcg baktırdım (idrarlar negatifti bile bile baktırdım ) bugün hatta söktürücü mü kullansam derken bi baktım regl geldi

Bebisim bence bu ay dönemsel mevsimsel herkeste böyle tabii umarım gebeliktir istiyorsan. Ben geçen yıl da ekimde çok gecikmişim
Aynen bende gecen sene ekimde 1 hafta gecikmisim bu senede 4 gün geciktim ve normalde hep düzenlidir. Nasilsa ekim ayinda hep gecikiyor

Kızlar bu prodoctor markasının gebelik testleri nasıldır? Yani güvenilir mi? Hassas mı? Kuruma çıkarır mı?
Predictor kadar ince gösterir mi?

Kızlar bu prodoctor markasının gebelik testleri nasıldır? Yani güvenilir mi? Hassas mı? Kuruma çıkarır mı?
Predictor kadar ince gösterir mi?
Ben de hep silik cizgi cikarirdi kendisi ama kan sonucuna gore 1,20 degerim olurdu
Bazilari da gebelik yoksa hicbir sey cikartmiyor diyor

Ben de hep silik cizgi cikarirdi kendisi ama kan sonucuna gore 1,20 degerim olurdu
Bazilari da gebelik yoksa hicbir sey cikartmiyor diyor
Tamam teşekkür ederim. Bende de bir şey çıkartmadı sanki çok hafif iz gibi çizgi dışında. Merak ettim

Bende görüyorum bence var hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…