- 3 Ocak 2021
- 2.421
- 787
- 35
İnşallah canım benimYumurtlamaları değerlendirmen iyi olmuş bence inşallah onlar tutar hayırlısıyla gelir bebişin
9 gün gecikti benim beybiNasıl o kadar cok gecıkme yasadınn reglı sonturucu vs mı kullandın
Bebisim bence bu ay dönemsel mevsimsel herkeste böyle tabii umarım gebeliktir istiyorsan. Ben geçen yıl da ekimde çok gecikmişimKızlar benımde gecikmemin 5. Gunu dun erken gebelık testı negatıfdı reglıde olmuyorum ne yapacagımı sasırdım
Çok geçmiş olsun canım kist neden olmuşşCanım regl belirtim yoktu bende 17 gün gecikmiştim kist varmıs sende takip et olmazsan bi doktora git
Aminn bende aynı oldum ctesi oldum sonunda kist varmıs ondan gecikmiş
Aynen bende gecen sene ekimde 1 hafta gecikmisim bu senede 4 gün geciktim ve normalde hep düzenlidir. Nasilsa ekim ayinda hep gecikiyorBebisim bence bu ay dönemsel mevsimsel herkeste böyle tabii umarım gebeliktir istiyorsan. Ben geçen yıl da ekimde çok gecikmişim
Verdigin ozel hast.lab duser canim hastane adini google yaz 2saate duserCandy7777
Canım 40 dakika önce özelde kan verdim e nabiza düşer mi
Hahahah ay valla hava da öyle ani soğumadı her yıl resmen ekimi pas geçiyorumAynen bende gecen sene ekimde 1 hafta gecikmisim bu senede 4 gün geciktim ve normalde hep düzenlidir. Nasilsa ekim ayinda hep gecikiyor
Canım doktora gorunmedim direk gidip kan verdimVerdigin ozel hast.lab duser canim hastane adini google yaz 2saate duser
Ozellerde beta doktora gitmediysen e nabiza dusmuyor
Hastane adini laboratuvar sonuclari diye googlede arat canim oradan zaten yonlendirme yapar ya da vakit dolunca hastaneyo arayip ogrenebilirsinCanım doktora gorunmedim direk gidip kan verdim
Tam canım teşekkür ederimHastane adini laboratuvar sonuclari diye googlede arat canim oradan zaten yonlendirme yapar ya da vakit dolunca hastaneyo arayip ogrenebilirsin
Ben de hep silik cizgi cikarirdi kendisi ama kan sonucuna gore 1,20 degerim olurduKızlar bu prodoctor markasının gebelik testleri nasıldır? Yani güvenilir mi? Hassas mı? Kuruma çıkarır mı?
Predictor kadar ince gösterir mi?
Tamam teşekkür ederim. Bende de bir şey çıkartmadı sanki çok hafif iz gibi çizgi dışında. Merak ettimBen de hep silik cizgi cikarirdi kendisi ama kan sonucuna gore 1,20 degerim olurdu
Bazilari da gebelik yoksa hicbir sey cikartmiyor diyor
Adet gecti mi var mi canim dahaTamam teşekkür ederim. Bende de bir şey çıkartmadı sanki çok hafif iz gibi çizgi dışında. Merak ettim
Yaa teşekkür ederim. Tahmini Ov üzerinden 8 gün, reglme 7 gün kaldı.Adet gecti mi var mi canim daha
İnsallah o cizgi dogru cizgidir ya
Bende görüyorum bence var hayırlısı olsun inşallahKızlar ben cidden kafayı yemek üzereyim bu testlerin hepsi mi bozuk ya. 2 dakika içinde çıktı bu gözümle de net görüyorum. Siz görüyor musunuz ? Bata 9 gün var. Fotoğraf ile oynamadım direk net çoktı böyle silik bişi .