2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Tam oturmasını mı beklemek lazım acaba kuruyunca kayboldu ama normalde kuruyunca geçersiz diyorlar ama
Kuzum bir sürü test yaptım kuruyunca gösterdi ama yoktu normalde saat 7 yapıyordum 12 kadar elimde testle kurumuş çizgiyle hayal kuruyordum

Bat günü canım 31 i olması lazım,bugun adet olman gerekiyor yani
Olabilirde olmayabilirde gebelik belirtisi ile adet belirtisi hemen hemen aynı olduğu için
Varsa test yapsan hemen çıkar bnce
Sabah yaptım negatif

Ovu testi stres yaratır diye yapmak istemiyorum ya zaten düzenli ilişki var boşu boşuna stres olurum yapmıycam oyüzden
Arkadaşım da aynısını dedi bir süre sonra bana görev gibi geldi artık o stresi yasamak istemiyorum dedi iki ay kendini biraz rahat bıraktı hamile

Ben de hala adet olmadım. Testler hep negatif çıkıyor. Bazen gecikme oluyordu . Ama bu sefer adet belirtisi hiç yok.
Canım regl belirtim yoktu bende 17 gün gecikmiştim kist varmıs sende takip et olmazsan bi doktora git
Ay kızlar 46 gün gecikme sonunda regl oldum. Gebe kalmıyorsak da belirsiz gecikmeden korusun rabbim gerçekten.
<3
Aminn bende aynı oldum ctesi oldum sonunda kist varmıs ondan gecikmiş

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı gebelik var mı yok mu bilemem dedi. Kanama olduğunu söyledi. Hala regl olmadım. Betam da 1.20 çıktı

Yumurtlamaları değerlendirmen iyi olmuş bence inşallah onlar tutar hayırlısıyla gelir bebişin

Arkadaşım da aynısını dedi bir süre sonra bana görev gibi geldi artık o stresi yasamak istemiyorum dedi iki ay kendini biraz rahat bıraktı hamile
Bence de düzenli ilişki varsa hiç gerek yok

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı gebelik var mı yok mu bilemem dedi. Kanama olduğunu söyledi. Hala regl olmadım. Betam da 1.20 çıktı
Kuzum kanama var dediyse birkaç güne gelir. Banada daha önce geciktiğimde ultrasonla bakarak rahimde kan birirkmiş birkaç gün sonra regl olursun demişti dediği gibi olmuştu. Yeni ay yeni umutlar senin daha ilk ayın stres yapmamaya çalış

Kolayca regl olsam da rahatlasam keşke umarım sökülür smear testi verdim bi de ve sol yumurtalığımda 2 cm civarında kist çıktı giderken ne umuyordum ne buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…