Aynen o yüzden beklemek en iyisi meraktan yapmıştım rüya etkisinde kalmıştım hayırlısı olsun hakkımızdaAaa evet kaybolmuş çizgi resmen
Tam oturmasını mı beklemek lazım acaba kuruyunca kayboldu ama normalde kuruyunca geçersiz diyorlar amaBndede oldu çizgi varla yok arası gibiydi
Baktım kaybolmuş
Kuzum bir sürü test yaptım kuruyunca gösterdi ama yoktu normalde saat 7 yapıyordum 12 kadar elimde testle kurumuş çizgiyle hayal kuruyordumTam oturmasını mı beklemek lazım acaba kuruyunca kayboldu ama normalde kuruyunca geçersiz diyorlar ama
Sabah yaptım negatifBat günü canım 31 i olması lazım,bugun adet olman gerekiyor yani
Olabilirde olmayabilirde gebelik belirtisi ile adet belirtisi hemen hemen aynı olduğu için
Varsa test yapsan hemen çıkar bnce
Bnde bu sabah yaptım var mı diye bakmakdan şaşı oldum.Daha var ama yumurtlamanın 9. GünüTam oturmasını mı beklemek lazım acaba kuruyunca kayboldu ama normalde kuruyunca geçersiz diyorlar ama
Bnde bu sabah yaptım var mı diye bakmakdan şaşı oldum.Daha var ama yumurtlamanın 9. GünüTam oturmasını mı beklemek lazım acaba kuruyunca kayboldu ama normalde kuruyunca geçersiz diyorlar ama
Hiç bilgim yok cnmTam oturmasını mı beklemek lazım acaba kuruyunca kayboldu ama normalde kuruyunca geçersiz diyorlar ama
Benim daha 6 günBnde bu sabah yaptım var mı diye bakmakdan şaşı oldum.Daha var ama yumurtlamanın 9. Günü
Nasıl o kadar cok gecıkme yasadınn reglı sonturucu vs mı kullandınAy kızlar 46 gün gecikme sonunda regl oldum. Gebe kalmıyorsak da belirsiz gecikmeden korusun rabbim gerçekten.
<3
Arkadaşım da aynısını dedi bir süre sonra bana görev gibi geldi artık o stresi yasamak istemiyorum dedi iki ay kendini biraz rahat bıraktı hamileOvu testi stres yaratır diye yapmak istemiyorum ya zaten düzenli ilişki var boşu boşuna stres olurum yapmıycam oyüzden
Ben bu sabah yaptım pazar yapacam bidaha testiPazar günü kimler test yapmayi planliyorben pazar ilk negatfimi göreyim diyorum
Canım regl belirtim yoktu bende 17 gün gecikmiştim kist varmıs sende takip et olmazsan bi doktora gitBen de hala adet olmadım. Testler hep negatif çıkıyor. Bazen gecikme oluyordu . Ama bu sefer adet belirtisi hiç yok.
Aminn bende aynı oldum ctesi oldum sonunda kist varmıs ondan gecikmişAy kızlar 46 gün gecikme sonunda regl oldum. Gebe kalmıyorsak da belirsiz gecikmeden korusun rabbim gerçekten.
<3
Yumurtlamaları değerlendirmen iyi olmuş bence inşallah onlar tutar hayırlısıyla gelir bebişinSelam kızlar sizi de bilgilendireyim demiştim ben yaklaşık iki hafta önce yumurtlama gördüm ovalüsyonda değerlendirdik geçen pazartesi eğer gebelik oluşmamışsa genelde yumurtlamadan sonra 14.gün adet olurdum ama olmadım ve ovalüsyon tekrar pikti gebelik belki diye düşündüm ama testler negatif Salı günü tekrar pik oldu çarşamba pike yakındı bugün tamamen silikleşmiş yani ben tekrar yumurtlama görmüş oldum haliyle adet tarihini uzatmış oldu değerlendirdim bakalım son durumum böyle S Sunsun9 @pr3nses21Candy7777 ve diğer kızlar
Bence de düzenli ilişki varsa hiç gerek yokArkadaşım da aynısını dedi bir süre sonra bana görev gibi geldi artık o stresi yasamak istemiyorum dedi iki ay kendini biraz rahat bıraktı hamile
Kuzum kanama var dediyse birkaç güne gelir. Banada daha önce geciktiğimde ultrasonla bakarak rahimde kan birirkmiş birkaç gün sonra regl olursun demişti dediği gibi olmuştu. Yeni ay yeni umutlar senin daha ilk ayın stres yapmamaya çalışKızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı gebelik var mı yok mu bilemem dedi. Kanama olduğunu söyledi. Hala regl olmadım. Betam da 1.20 çıktı
Kolayca regl olsam da rahatlasam keşke umarım sökülürKuzum kanama var dediyse birkaç güne gelir. Banada daha önce geciktiğimde ultrasonla bakarak rahimde kan birirkmiş birkaç gün sonra regl olursun demişti dediği gibi olmuştu. Yeni ay yeni umutlar senin daha ilk ayın stres yapmamaya çalış
Birşey olmaz canım regl ile beraber sökülür inşallahKolayca regl olsam da rahatlasam keşke umarım sökülürsmear testi verdim bi de ve sol yumurtalığımda 2 cm civarında kist çıktı giderken ne umuyordum ne buldum
GüzelBen bu sabah yaptım pazar yapacam bidaha testi