- 21 Ocak 2024
- 695
- 396
- 28
Kuzucuuum aynı durumda sayılıııırııız çok sevindim hayırlı uğurlu olsuunnKızlar kan testim pozitif ama daha yeni değer 17 dedi4 gün sonra artışa bak tekrar kan ver dedi
Yok ya femara beni aşırı yordu biliyor musun psikolojikmen bütün gebelik belirtilerini yaşattı ama sonuç negatif. Femaranın etkisi sonraki ayda da devam ediyormuş. Vücudumun dinlenmesi lazım çok fazla hormon ilacı yüklendiCanım en iyisi aslında stres gerçekten çok etkiliyor. Femara var diyordun onuda kullanmıyorsun o zaman değil mi
Ya nasıl bilmediğiniz içinize sıkıyorsunuz enfeksiyon falan olsa. Bana çok tehlikeli geldiMerhaba sizde ya da eşinizde herhangi bir sorun varmıydı bende jeli aldımda denicem bu ay
Ya ahahaha haftaiçi baktırırım en kötüTaktik belli kandan hcg baktır 12 saat içinde pıt akıyor ahhahahhaha
Canım şimdi çıktı sonuç 40 çıktı şükürYok ya femara beni aşırı yordu biliyor musun psikolojikmen bütün gebelik belirtilerini yaşattı ama sonuç negatif. Femaranın etkisi sonraki ayda da devam ediyormuş. Vücudumun dinlenmesi lazım çok fazla hormon ilacı yüklendi
Sen tekrar kan vericem diyorsun verdin mi?
Maşallah maşallah çok güzel yükselmiş bir günde. Sağlıcakla ilerleyip kucağına aldığın günleride görürüz inşallah canım benimCanım şimdi çıktı sonuç 40 çıktı şükür
Çok sevindim canım inşallah güzelce artar betanKızlar kan testim pozitif ama daha yeni değer 17 dedi4 gün sonra artışa bak tekrar kan ver dedi
Amiiinn canım darısı sizlereMaşallah maşallah çok güzel yükselmiş bir günde. Sağlıcakla ilerleyip kucağına aldığın günleride görürüz inşallah canım benim
Amin sağol canım evet bugünle 8. Gündü inşallah sizde güzel haberler alırsınızRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm
Demek geç döllenme olmuş
7 gün gecikmişti demi
Yok canım benim bu ilk verisim. Teşekkür ederim darısı sizlere inşallahSen tekrar kan testi vermiş miydin canım
Çok sevindim canım inşallah güzelce artar betan
Amin ama ben hepinizi takipteyim inşallah hepinizden alırız güzel haberleriAyyyy harika saglikla artsin ilerlesin insallah canim
Canım öncelikle duan için çok teşekkür ederim. Ben adetime iki gün kala gölge gibi çizgiler gördüm adetimin geciktigi ilk gün den itibaren hep silik çizgi gördüm bugün daha netti ve bugün 8. Günüydü gecikmeninÇok teşekkürler aminSiz de sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuuu
İlk silik çizginizi kaç gün gecikince almıştınız acaba
Sağol canım Allah razı olsun sen ikinci kanı kaç gün sonra verdin canım. Bu arada beta güzel artmış canım devamı da güzel olsun inşallahKuzucuuum aynı durumda sayılıııırııız çok sevindim hayırlı uğurlu olsuunn
Evet canım teşekkür ederim oğlum 4 yaşında onu da 6 gün gecikmeyle öğrendim geç döllenme dediler.Canım senin bukadar gecikmeyle değerin 17 ise geç döllenmemi olmuş. Cok sevindim hayırlı olsun
Sat bat neydi
Ya sen bitanesin gönlü güzel prenses. Sende bize güzel haberler vericeksin inşallahHerkes test yapınca benimde canım çekmişti elimde bir tanecik testim kalmıştı yaptım gitti. İçim rahatladı. Yapmamın bir sebebi daha var göğüs ağrım geçmedi ve adet sivilcem çıkmadı oyüzden. Ama negatif
İnşallah canım o günlerde yakındırYa sen bitanesin gönlü güzel prenses. Sende bize güzel haberler vericeksin inşallah
İnşallah canım doktor birkaç ay takip edelim dedi. Umarım gebeliği zorlaştırmazBüyük değilmiş kuzum regl ile beraber atılır inşallah
Sen regl olmamış mıydın canım yanlış mı hatırlıyorum acabaHerkes test yapınca benimde canım çekmişti elimde bir tanecik testim kalmıştı yaptım gitti. İçim rahatladı. Yapmamın bir sebebi daha var göğüs ağrım geçmedi ve adet sivilcem çıkmadı oyüzden. Ama negatif
Aaa tebriklerCanım şimdi çıktı sonuç 40 çıktı şükür