Oldum oldum bitti bilemSen regl olmamış mıydın canım yanlış mı hatırlıyorum acaba
Canıım teşekkür ederim evet ilk bebeğimiz olacak inşallahAaa tebriklerilk bebekmi
Kuzum bi ince çizgi gördüm gibi sanki adetine kaç gün varBu saatte yazıyorum kızlar k.bakmayin lütfen regle 5 gün var ve uyumuşum az önce rüyanın etkisiyle uyandım ve prodoctor marka testi yaptım şu an ben şok sizde bakın lütfen doğrumu acaba
Yaaa ne güzel sağlıkla kucağına al canım darısı bizlereCanıım teşekkür ederim evet ilk bebeğimiz olacak inşallah
Amiin kuzumYaaa ne güzel sağlıkla kucağına al canım darısı bizlere
5 gün kaldıKuzum bi ince çizgi gördüm gibi sanki adetine kaç gün var
Olabilir o zaman canım testin markası nedir5 gün kaldı
ProdoctorOlabilir o zaman canım testin markası nedir
Ne kadar surede ciktiKızlar gunaydın ben şaşı değilim dimi burda bi çizgi var bi baksanıza kurban olim normal kaset test bu görmuyosanızda yazın lütfen yok diye
10 dk falan sanırımNe kadar surede cikti
Ben de goruyorum da ondan sordum10 dk falan sanırım
Ay eczane açılsın erken gebelik testi alım barı iş yerinde yaparımBen de goruyorum da ondan sordum
Bende görüyorum canımKızlar gunaydın ben şaşı değilim dimi burda bi çizgi var bi baksanıza kurban olim normal kaset test bu görmuyosanızda yazın lütfen yok diye
O pek yalancı çıkarmaz doğru olabilir vardır inşallah canım hayırlısı ileProdoctor
Bize de haber ver insallh daha net gorursun canimAy eczane açılsın erken gebelik testi alım barı iş yerinde yaparım
Yapınca haber veririm inşallah hayırlısı olurBize de haber ver insallh daha net gorursun canim