2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Candy7777 Candy7777 kuzum bak şimdi reglim 8 ekimde başladı 11 ekimde bitti.
Tabloya göre 21 Ekim de yumurtlama görünüyor.
Biz 13-15 -20-24 denedik eşimin nöbetleri olduğu için.
Testlerde silikte olsa pozitif görsem de gidip 22 sinde kan verdim 1.20 çıktı. Dayanamadım yine zor bela gidip 24 ünde kan verdim oda 1.20 çıktı. Olsaydı olurdu diye düşünüyorum testlerde bozuktu büyük intimall( farklı markalardı hepsi) 7 günüm var reglime yapmıyorum test bıraktım moralim bozuluyor. Testler bozuk hep. Yarında kadın doğum da yer buldum sabah 9 da gidip genel bi kontrol yaptıracağım.

Belirtilerim de var aslında:
Göğüslerde hassiyet dolgunluk ara sıra sızlama
Sol kaşığımda batma sızlama
Sürekli WC
Regli olucak gibi karın ağrısı bel ağrısı( bu kadar erken başlamazdı genelde 1-2 gün kala )
Akıntı çoğaldı

Candy7777 Candy7777 kuzum bak şimdi reglim 8 ekimde başladı 11 ekimde bitti.
Tabloya göre 21 Ekim de yumurtlama görünüyor.
Biz 13-15 -20-24 denedik eşimin nöbetleri olduğu için.
Testlerde silikte olsa pozitif görsem de gidip 22 sinde kan verdim 1.20 çıktı. Dayanamadım yine zor bela gidip 24 ünde kan verdim oda 1.20 çıktı. Olsaydı olurdu diye düşünüyorum testlerde bozuktu büyük intimall( farklı markalardı hepsi) 7 günüm var reglime yapmıyorum test bıraktım moralim bozuluyor. Testler bozuk hep. Yarında kadın doğum da yer buldum sabah 9 da gidip genel bi kontrol yaptıracağım.

Belirtilerim de var aslında:
Göğüslerde hassiyet dolgunluk ara sıra sızlama
Sol kaşığımda batma sızlama
Sürekli WC
İlk 1.20 den sonra olsaydı yükselirdi bence 21 yumurtlama gösteriyorsa çok erken başlamışsın sen teste. Olsa bile daha çıkmaz ki. Sen batı bekle en iyisi kuzum. Doktora gitmekle iyi yapmışsın bakalım ne diyecek

İlk 1.20 den sonra olsaydı yükselirdi bence 21 yumurtlama gösteriyorsa çok erken başlamışsın sen teste. Olsa bile daha çıkmaz ki. Sen batı bekle en iyisi kuzum. Doktora gitmekle iyi yapmışsın bakalım ne diyecek
13-15 de olmaz eminim varsa da 20-24 ünde tutmuştur oda çok erken yani hesaplarıma göre. Testlerin hepsi bozuk bence .

13-15 de olmaz eminim varsa da 20-24 ünde tutmuştur oda çok erken yani hesaplarıma göre. Testlerin hepsi bozuk bence .
Ozaman testlerin bozuk oluyor. 20-24 tuttuysa senin en erken 2-3 kasım gibi teste başlaman gerekiyor

Ozaman testlerin bozuk oluyor. 20-24 tuttuysa senin en erken 2-3 kasım gibi teste başlaman gerekiyor
Evet kuzum işte testler büyük ihtimalle bozuktu. Çünkü kuruma çizgisi felan değildiler eminim. Kırmızı böyle ama silikti. Suya da tuttuğımda gitmiyordu. Şuana kadar aldığım bütün testler bozuk. Bundan sipariş verdim yarın kargo da olur . Gelene kadar zaten reglime az kalır denerim. En güvenilir bu çünkü.

Eklentiler

• IMG_4343.jpeg
    IMG_4343.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanacağım. Siz döngünüzün kaçıncı günü kullanmaya başlıyorsunuz?

Evet kuzum işte testler büyük ihtimalle bozuktu. Çünkü kuruma çizgisi felan değildiler eminim. Kırmızı böyle ama silikti. Suya da tuttuğımda gitmiyordu. Şuana kadar aldığım bütün testler bozuk. Bundan sipariş verdim yarın kargo da olur . Gelene kadar zaten reglime az kalır denerim. En güvenilir bu çünkü.
Aynen en güvenilir bu gelince tekrar denersin. Kaset testler çoğunlukla ualnış çıkıyor zaten. Benimkilerde bozuk büyük ihtimal

kızlar ben ne zaman test yapayım en erken 🤭 bu ayın 20 sinde pik gördüm 21 de silindi 🤔

Canım merhaba benimde iki yumurtalıkta var diyetisyen eşliğinde devam ediyorum ben 1.72 boyum var 58 kiloya düştüm takviye ilaçlar kullanıyorum 2 aydır yumurtlama testi falanda kullanmadım bende kasık ağrımdan dolayı test yaptım zaten
Benim boy kilom ideal 165 boyundayım 55 kgyim aslında adetim son 3aydır düzenli döngüm nadiren şaşıyor bakalım eğer regli olursam hormon testi vereceğim 4-5 sene önce bi sıkıntı yoktu belki bişeyler değişmiş olabilir takviye ne kullanıyorsun canım

Benim boy kilom ideal 165 boyundayım 55 kgyim aslında adetim son 3aydır düzenli döngüm nadiren şaşıyor bakalım eğer regli olursam hormon testi vereceğim 4-5 sene önce bi sıkıntı yoktu belki bişeyler değişmiş olabilir takviye ne kullanıyorsun canım
Canım demir, d vitamini, propolis, arfigertil f , coraspirin kullanıyorum

Çok haklısın kuzum yaşayanlar bile yaşadığını unutuyor. Vardır zamanı bizimde yüzümüz gülecek inşallah. Alakasız konulardan konuyu hamileliğe getirmeye çalışıyor bazısıda sırf ağzımdan laf almak için. Bende bu ay çok umutlanmıştım ilk gebeliğimdeki belirtilerim olunca ama büyük ihtimal yine olmayacak 😔
Bende bu ay cok umutluydum benımde olmayacak muhtemelen hiçbir belirtim yok bizim işimiz dualarla rabbim dualarımızı kabul etsin vereceği vakti biliyodur elbet hepimizin ne yaşayıp ne yapacağını bilen o canım hakkımızda hayırlısı kolaylıkla muvafak olalım insallah 💖

kaça aldın canım bunu bu test baya pahalı

X