2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ay ben alsam mı acaba ya? Tabloyu düzenlemeye üşeniyorum yoksa alırdım
Sen al kuzum sen yaparsın benim bebek olduğu için takip edemem zor olur benim için.
Yok yapmadım bir tane testim kaldı. Yarında olmazsam salı günü yaparım
Haber ver bana :)
Kızlar ya ben dayanamadım test yaptım atıyorum bi bakar mısınızEki Görüntüle 3495443
Yaa ama ben direk görüyorum: bence yarın sabah ilk idrarla yine yap netleştiririz. Sonra da hemen git kan ver. Regline kaç gün var?

Sen al kuzum sen yaparsın benim bebek olduğu için takip edemem zor olur benim için.

Haber ver bana :)

Yaa ama ben direk görüyorum: bence yarın sabah ilk idrarla yine yap netleştiririz. Sonra da hemen git kan ver. Regline kaç gün var?
Daha 7 8 gün falan var kuzum regle. Test days doctor şüpheli bi test biraz yalancı pozitifi ile ünlü anladığım kadarıyla onun için çok güvenemedim :)

Daha 7 8 gün falan var kuzum regle. Test days doctor şüpheli bi test biraz yalancı pozitifi ile ünlü anladığım kadarıyla onun için çok güvenemedim :)
Benim yaptıklarımda hep silik olsa da pozitif çoksrtı yapmıyorum artık. İçimde bi his hamile değilsin gizem diyor .

Ayy bendede var işte beslenmene falan dikkat ediyor musun
Bende de pcos var sizin iki yumurtalıkta da var mı benim iki yumurtalıkta da var reglime 6 gün kaldı sabah sağ kasığıma ağrı girdi ama test yapmak istemiyorum biraz beklemek istiyorum sizin testte 2. Çizgiyi görebiliyorum ama marka olarak sıkıntı sabah ilk idrarla tekrar başka bi testle dene bence bu ara da pcos için ilaç falan kullanıyor musun

Bende de pcos var sizin iki yumurtalıkta da var mı benim iki yumurtalıkta da var reglime 6 gün kaldı sabah sağ kasığıma ağrı girdi ama test yapmak istemiyorum biraz beklemek istiyorum sizin testte 2. Çizgiyi görebiliyorum ama marka olarak sıkıntı sabah ilk idrarla tekrar başka bi testle dene bence bu ara da pcos için ilaç falan kullanıyor musun
Canım merhaba benimde iki yumurtalıkta var diyetisyen eşliğinde devam ediyorum ben 1.72 boyum var 58 kiloya düştüm takviye ilaçlar kullanıyorum 2 aydır yumurtlama testi falanda kullanmadım bende kasık ağrımdan dolayı test yaptım zaten

Kız bu 1.20 ne zaman verdin ilk verdiğin mi
2. Verdiğim yani 24 ünde gidip bidaha zor bela kan verdim yine 1.20 cıktı. Zaten ağrılarım başladı kuzum ben kurmızıları görürüm. Büyük ihtimalle ama ben yarın yine gideceğim kadın doğuma rast gele biri iptal etmiş buldum sabah 9 da.

X