Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart-nisandan beri istiyoruz birtane 4 yaşında çocuğumuz var ama benim sürekli prolaktin vs yükselip duruyorNe kadar süredir bebek istiyorsunuz
Teşekkür ederim öğrendim hastaneden detaylarıben çektirdim
Catlamadan itibaren sayılıyor galiba cnmben ayın 20 sinde pik gördüm 21 inde silindi çizgi 6. günmü oluyo benim
Günaydın kuzum ben alayım diyeceğim ama benim bebek var 2 yaşında takip edemem. beceremem daha önce hiç böyle torpik yönetmedim.Kızlar ya bu lioonun geleceği yok galiba topici bir devralsa. Tablo falan güncel olsa
Sen ne durumdasın kzuucum. ? Test yaptın mıBatı 27 ekim olanlar ne alemdesiniz? Var mı gelen giden?
Ay ben alsam mı acaba ya? Tabloyu düzenlemeye üşeniyorum yoksa alırdımGünaydın kuzum ben alayım diyeceğim ama benim bebek var 2 yaşında takip edemem. beceremem daha önce hiç böyle torpik yönetmedim.
Bu arada bende kendimi kırmızıya hazırlıyorum artık. Zor bela yarın için randevu buldum. Gideceğim bakalım doktora .
Yok yapmadım bir tane testim kaldı. Yarında olmazsam salı günü yaparımSen ne durumdasın kzuucum. ? Test yaptın mı
Sen al benceAy ben alsam mı acaba ya? Tabloyu düzenlemeye üşeniyorum yoksa alırdım
Canım bakar bakmaz ikinci çizgiyi gördüm. Kan verecek misin yoksa daha adete var mı canımKızlar ya ben dayanamadım test yaptım atıyorum bi bakar mısınızEki Görüntüle 3495443
Yönetime söyledim canımSen al bence
Canım bakar bakmaz ikinci çizgiyi gördüm. Kan verecek misin yoksa daha adete var mı canım
Kuzum daha 7 8 gün var normalde. Benim hemen öğrenip kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor ama bu haftaiçi hergün tekrarlayıp biraz daha belirgin çıkarsa kan vereyim diyorumSen al bence
Canım bakar bakmaz ikinci çizgiyi gördüm. Kan verecek misin yoksa daha adete var mı canım
Test artımed ya da deys doktor mu? Onlar genelde yalancı pozitif çıkarıyor canım dikkat et. Ama çizgi gayet görünüyorKızlar ya ben dayanamadım test yaptım atıyorum bi bakar mısınızEki Görüntüle 3495443
Evet kuzum days doctor test. Elimde başka test var aslında ama daha adete olduğu için hepsini aynı gün kullanmayayım dedimTest artımed ya da deys doktor mu? Onlar genelde yalancı pozitif çıkarıyor canım dikkat et. Ama çizgi gayet görünüyor
Başka testin varsa yarın ilk idrarla tekrar denersin yine çizgi çıkarsa kan verirsinEvet kuzum days doctor test. Elimde başka test var aslında ama daha adete olduğu için hepsini aynı gün kullanmayayım dedim
Aynen canım var elimde başka test onlarla koyulaşma olup olmadığını takip edeceğim artıkBaşka testin varsa yarın ilk idrarla tekrar denersin yine çizgi çıkarsa kan verirsin