2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar selam bende 30 ekim gidicem çatlatma iğnesi vericek ikinci denemem benimde bir önceki denemede femara kullanmıştım şimdi muadili letuyu aldım inşallah hepimizin emekleri boşa gitmezde sağlıklı bebişlerimiz olur

Batı 27 ekim olanlar ne alemdesiniz? Var mı gelen giden?

Kızlar ya bu lioonun geleceği yok galiba topici bir devralsa. Tablo falan güncel olsa

Kızlar ya bu lioonun geleceği yok galiba topici bir devralsa. Tablo falan güncel olsa
Günaydın kuzum ben alayım diyeceğim ama benim bebek var 2 yaşında takip edemem. :KK43: beceremem daha önce hiç böyle torpik yönetmedim.
Bu arada bende kendimi kırmızıya hazırlıyorum artık. Zor bela yarın için randevu buldum. Gideceğim bakalım doktora .

Günaydın kuzum ben alayım diyeceğim ama benim bebek var 2 yaşında takip edemem. :KK43: beceremem daha önce hiç böyle torpik yönetmedim.
Bu arada bende kendimi kırmızıya hazırlıyorum artık. Zor bela yarın için randevu buldum. Gideceğim bakalım doktora .
Ay ben alsam mı acaba ya? Tabloyu düzenlemeye üşeniyorum yoksa alırdım

Hayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım . Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin. Benim bat 28 Ekim.

Kızlar ya ben dayanamadım test yaptım atıyorum bi bakar mısınız
IMG_5479.jpeg

X