- 2 Ağustos 2024
- 73
- 30
- 24
Benimde adetim yarındı ama bugün oldum. Salı verdiysen bir hafta geçmiş üstünden. Bir haftada ohooo çok şey değişir
Bencede bekle birkaç gün gecikme olsun hele belki ozaman test yaparsın. Benim gibi adete 10 gün kala teste başlamada.Hiç inanasım gelmiyor artık valla ya aşırı yorucu bi süreç mental olarak ama tuhafıma giden bisey var yani ben hiç göğüslerim şişmeden regl olmadım bu zamana kadar ve hep reglime 10 gün kala başlar bu bu ay hiç böyle bisey olmadı bilemiyorum ya bekleyeyim biraz daha kesin gelir bas belasi kırmızılar
Aslında doktorum 3 ekim saat 12 de iğneyi yaptır dedi ama öyle benim içim rahat etmez gelmene gerek yok dedi ama yinede gidicemBenim 17mm de iğnem vuruldu canım 17 ile 22 arası sağlıklı ama en ideal 17-18mm. Doktorun sana o gün iğne vurdurmazsa mesela 16 mm çıktı doktorun sana der ki yarın şu saatte ya da iki gün sonra şu saatte iğneni vur şu günler de şu saatlerde de ilişki olsun der
Kız en erken kaç gün kala çıkar testte acabaBencede bekle birkaç gün gecikme olsun hele belki ozaman test yaparsın. Benim gibi adete 10 gün kala teste başlamada.
Gebelik varsa regle 5-6 gün kala çıkıyor.2.gebeliğimde bat 11-12 kasımdı.Ben hissettim gebe olduğumu.Bir de burayı okuyup regl gecikmesi olmadan test yapanları görüp etkilendim.5 kasımda normal kaset test yaptım.Lavabonun kenarına koydum.Çok erken çıkmaz ya dedim içimden.Elimi yıkadım 2 dk sonra bi baktım silik pembe çizgi.8 kasıma kadar kaset testle takip ettim testler koyulasti.8 inde reglime 3 gün kala kan verdim.Beta 83.5 çıktı.Yumurtlama dönemindeki son iliskinin üzerinden 10 gün geçmişti ilk kaset testi yaptığımda.Kanı da 13.gün vermiştim.10 gün bekledim doktora gittim keseyi gördüm bi 10 gün sonra da kalp atışını duydum.Erken öğrenmek çok stresli beklemek zor acaba bir terslik olur mu düşüncesi sürekli benimleydi.Demem o ki gebelik varsa çıkıyor basit bir kaset testte.Tabi geç döllenme ihtimali olabilir nadir de olsa.Kız en erken kaç gün kala çıkar testte acaba
Evett kuzu resmi olarak bugün regl oldumCanım sen regl oldun mu noldu
Canımm hayır bunu ilk idrarla yapmamak gerekiyor bence 11 ile 4 arası bi saatte sıvı tüketimini azaltıp yapabilirsinKızlar bu ovulasyon testını nasıl yapıyosunuz buda sabah ilk idrarla falan mı olur bı saatı falan varmıdrır yardımcı olur musunuz
Tamamdır harın başlıcam bakalım işe yarayacakmııCanımm hayır bunu ilk idrarla yapmamak gerekiyor bence 11 ile 4 arası bi saatte sıvı tüketimini azaltıp yapabilirsin
Tebrik ediyorum kanamaniz oldumuSat:1 eylül
Bat:1 ekim
Hamileyimmmmdarısı isteyen herkese inşallah
Ben riskli gebelik sayıldığım için haftads bir kontrolüm vardı ve ne kadar kontrole gidersen git düşecek çocuğu kimse tutamıyorKız hamile kalınca doktora gitmek çok keyifli oluyor ultrasonda görüyorsun kalp atışını duyuprsun onun iyi oldığunu biliyorsun falanahhh ahh o günler çok güzeldi
2 yil olacak neredeyse bizim. Insan üzülüyor ama elden de bişey gelmiyor. Biz yavaşdan tüp bebek düsünüyoruz1 yıldır deniyoruz dile kolay 1 yıl oldu bu ay.. hayırlısı diyorum sağlıkla selametle olsun inşallah fazla bekletmeden gelse rabbimden sevinç olsa diyorum üzülüyorum ister istemez siz ne zamandır beklıyosunuz