2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bi de ben şey sormak istiyorum, ovülasyon dönemi belirtileri yaşayan var mı? Ben yeni evliyim 2 aylık. Ve yumurtlama dönemim yaklaştığı günden bugüne kadar ki muhtemelen 2 gün once yumurtladım. Göğüslerde sızı karıncalanma ve aşırı dolgunluk kahverengi kısmında büyüme ucu belirginleşme yaşadım bugün daha hafif göğüs hassasiyetim. Kasık ağrılarım devam ediyor dün de rahim kasılması yaşadım. Evlenmeden once hiç bu kadar yaşamadım yumurtlama zamanı belirtilerini.

Femara ve klomen arasında ne fark var kii
Bazıları fark yok diyor bazıları ise femaranın az ama daha kaliteli klomenin ise çok ama daha az kaliteli yumurta gelişmesini sağladığını söylüyor

Merhabalar, ben buralarda çok yeniyim sat 27 ağustos bat 28 eylül. Hala regl olmadım testte yaptım negatif. Azıcık umudum vardı onu da yitirdim. Listeye ekleyebilir misiniz gelecek aya bakacaz artık

Duphaston gebelik olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor kuzum. Eğer gebelik oluşmazsa reglin gelmesine yardımcı oluyor. Ben tutunması için kullandım, tutunmasaydı reglimin sökülmesine yardımcı olurdu.
Anladım canım teşekkür ederim😊

Merhaba benim bugün kontrolüm vardı üçüncü ilaçla denemem diğer ikisinde klomen kullandım yumurtalar istinilen boyuta geldi çatlatma iğnesi yaptık fakat tutmadı bu ay doktorum femara verdi reglimin 13. Günü ama en büyük yumurta 12 mm çok morelim bozuldu 3 ünde kontrole gidicem büyür mü sizce

Merhaba benim bugün kontrolüm vardı üçüncü ilaçla denemem diğer ikisinde klomen kullandım yumurtalar istinilen boyuta geldi çatlatma iğnesi yaptık fakat tutmadı bu ay doktorum femara verdi reglimin 13. Günü ama en büyük yumurta 12 mm çok morelim bozuldu 3 ünde kontrole gidicem büyür mü sizce
Büyür canım günde 2mm büyüme yapıyor yumurtalar. Gittiğinde 16-17mm olur muhtemelen

Benim de 9-10-11 belirti varmı daha olmaz heralde ya 😬 ovulasyon testi yaptınızmı ben pik göremedm bakalm ne olcak. Ama döngünün 14. Ve 15. Günü şeffaf akıntı gelmişti test pik değildi neye inancam ben kızlaaar bakın hele
Kremsi bide peynir kesiği akıntı var yumurtlamadan beri
Bilmiyorum bu belirti mi
Arada bi kramp giriyodu kasıklara şuan yok😃

Kremsi bide peynir kesiği akıntı var yumurtlamadan beri
Bilmiyorum bu belirti mi
Arada bi kramp giriyodu kasıklara şuan yok😃
Peynir kesiği akıntı mantar başlangıcı aman dikkat et çok uğraştırıyor o ilerlerse

• Beğen
Reactions: As6
Femara ve klomen arasında ne fark var kii
Bi kere klomen kullandım bin pişman oldum mahvetti o hap beni
Hem yumurtam kist oldu
Hem erken adet oldum
Hemde sanki çocuk düşürüyor gibi rahmim öyle kötü agrıdiki adetim sökülürken acillik etti beni
Hayatta kullanmam birdaha onu

Bi kere klomen kullandım bin pişman oldum mahvetti o hap beni
Hem yumurtam kist oldu
Hem erken adet oldum
Hemde sanki çocuk düşürüyor gibi rahmim öyle kötü agrıdiki adetim sökülürken acillik etti beni
Hayatta kullanmam birdaha onu
Ben de tam tersi ya klomeni iki kere kullandım yumurtalarım çok güzel büyüdü tutmadı ama bu ay femara kullandım normalde 13. Gün 20mm o civarlarda olan yumurta 12 mm o da en büyüğü femara daha iyi dedikleri için umutlanmıştım

• Beğen
Reactions: As6
Benimde iki yumurtam büyümüştü
Birini kist yaptı
Ben de tam tersi ya klomeni iki kere kullandım yumurtalarım çok güzel büyüdü tutmadı ama bu ay femara kullandım normalde 13. Gün 20mm o civarlarda olan yumurta 12 mm o da en büyüğü femara daha iyi dedikleri için umutlanmıştım

Bat 5 ekim.uc gündür neredeyse kasık ağrım var adete yakın olurdu ağrım ama sadece bir gün.bu belirti olabilir mi arkadaşlar.

18 mm üstü sağlıklı deniliyor ya kafam o kadar karışık ki gerçi diğer aylarda tam istenilen büyüklükteydi olmadı
Benim 17mm de iğnem vuruldu canım 17 ile 22 arası sağlıklı ama en ideal 17-18mm. Doktorun sana o gün iğne vurdurmazsa mesela 16 mm çıktı doktorun sana der ki yarın şu saatte ya da iki gün sonra şu saatte iğneni vur şu günler de şu saatlerde de ilişki olsun der

Benimde bugün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım ya geçen Salı kanda vermiştim negatif hiç bir adet belirtim de yok neden böyle oldu acaba normalde hiç şaşmaz
Benimde adetim yarındı ama bugün oldum. Salı verdiysen bir hafta geçmiş üstünden. Bir haftada ohooo çok şey değişir

X