- 5 Temmuz 2024
- 127
- 54
- 28
Degisebilir, ben daha once kullandigimda değişmiştiTarlusal kullanınca yumurtlama düzenim falan değişir mi ya
Yuva kurmak ayri yurutmek ayri mesele, sen elinden geleni yapiyosun ama gercekten zor boyle insanlarla yasamak. Evlenmek kadar bosanmakta normal. Kendini dusun once hep, sen değerlisin kimseye ihtiyacin yok mutlu olmak icin kendin icin yasa. Ben hep soyle dusunuyorum bisey oldugunda yarın ölsem bu onemlimi deger mi? Asla. Her zaman once kendini düşün. Maalesef insanlar o kadar kotu ki bencil olan mutlu oluyor. Allah hakkında hayirlisini nasip etsin, amin1 YILDIR AİLESİ FENA DOLDURUYOR AYRILMAMIZ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTILAR. ÇOK ÇABALIYORUM AMA BEN BUNLARI HAKETMİYORUM HEM BENİ AĞLATIYOR HEMDE HİÇ GELİP ÜZÜLME FİLAN YOK O HALA TRİP ATIYOR. ÇALIŞIYORUM ONA İHTİYACIM YOK. GİTSİN AİLESİYLE YAŞASIN BUNUN NİŞANINI AİLESİ BOZMUŞ KIZ BUNA SEN ADAM DEĞİLSİN DEMİŞ KENDİSİ DEDİ GEÇEN AY. GERÇEKTEN DEĞİLMİŞ O KIZ KURTULMUŞ BUNLARDAN BENDE BUNLARA BULAŞTIM. KENDİME DİYORUMKİ KONUŞ ONUNLA BEN BMYLE BİR HAYATI İSTEMİYORUM SEVGİN YOKSADA BENDE YOKUM. İNSANIM DUYGULARIM VAR. BENDE DEĞERLİYİM. UMURSAMAZ DAVRANMAYA ÇALIŞAYIM DİYORUM ÇOK SİNİRLENİYORUM ARTIK DAYANAMIYORUM.
İlk kez başıma geliyor olursa ilk gebeliğim olacak ama anlatılanlara göre sanki yerleşme kanaması, peçeteye silmeden asla gelmiyor leke ve çok silik yani regl gibi değil, aşırı kasık batmalarım oluyor arada kıvrandırıyoEğer yerleşme kanaması ise, ortalama 4-5 gün sonra kıpkırmızı çıkar testin
BAT ne zaman olacak eğer 2 gün kaldıysa bazen oncesinde leke olup sonra sökülme olabiliyor ama 1 haftaya yakın varsa regl gününe yerleşme olma olasılıgı yüksekİlk kez başıma geliyor olursa ilk gebeliğim olacak ama anlatılanlara göre sanki yerleşme kanaması, peçeteye silmeden asla gelmiyor leke ve çok silik yani regl gibi değil, aşırı kasık batmalarım oluyor arada kıvrandırıyo
Inşallah gebeliktir takiple bakalımİlk kez başıma geliyor olursa ilk gebeliğim olacak ama anlatılanlara göre sanki yerleşme kanaması, peçeteye silmeden asla gelmiyor leke ve çok silik yani regl gibi değil, aşırı kasık batmalarım oluyor arada
Benimde adetim 4 gün gecikti iki gündür kahverengi lekelenme varİlk kez başıma geliyor olursa ilk gebeliğim olacak ama anlatılanlara göre sanki yerleşme kanaması, peçeteye silmeden asla gelmiyor leke ve çok silik yani regl gibi değil, aşırı kasık batmalarım oluyor arada kıvrandırıyo
Aaaa kuzum bende sana yazacaktım. Sen duphaston kullanmıştın değil mi? Nasıl kullandın anlatır mısın sana zahmetKızlar duâlarım sizinle. Hep duâ ediyorum Rabbim anne olmayı gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun. AminYeni topic hepinize hayırlı olsun
Canım ben iğne olduktan sonra belirli bir süre sonra başladım hemen başlamadım. İğneden sonra 4. Gün başladım, once günde iki tane ile başladım daha sonra günde bir olarak 10 gün kullandım. Adetime 3 gün kala bıraktım.Aaaa kuzum bende sana yazacaktım. Sen duphaston kullanmıştın değil mi? Nasıl kullandın anlatır mısın sana zahmet
Hmm anladım kuzum. Bende adet oldum femara kullanmak istiyorum. Kafamda şöyle bir soru var şimdi yumurtlamadan sonra duphaston 10 gün kullanıp bırakılıyor ya işte söktürücü gibi olmuyor mu? Demek istediğimi anlatabildim umarım. Hani söktürücü olarakta bunu yapıyoruz ya gebelik olursa zarar veriyor mu acaba merak ettim seninkini de öğreneyim dedimCanım ben iğne olduktan sonra belirli bir süre sonra başladım hemen başlamadım. İğneden sonra 4. Gün başladım, once günde iki tane ile başladım daha sonra günde bir olarak 10 gün kullandım. Adetime 3 gün kala bıraktım.
Femara ve klomen arasında ne fark var kiiHmm anladım kuzum. Bende adet oldum femara kullanmak istiyorum. Kafamda şöyle bir soru var şimdi yumurtlamadan sonra duphaston 10 gün kullanıp bırakılıyor ya işte söktürücü gibi olmuyor mu? Demek istediğimi anlatabildim umarım. Hani söktürücü olarakta bunu yapıyoruz ya gebelik olursa zarar veriyor mu acaba merak ettim seninkini de öğreneyim dedim
Duphaston gebelik olursa bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor kuzum. Eğer gebelik oluşmazsa reglin gelmesine yardımcı oluyor. Ben tutunması için kullandım, tutunmasaydı reglimin sökülmesine yardımcı olurdu.Hmm anladım kuzum. Bende adet oldum femara kullanmak istiyorum. Kafamda şöyle bir soru var şimdi yumurtlamadan sonra duphaston 10 gün kullanıp bırakılıyor ya işte söktürücü gibi olmuyor mu? Demek istediğimi anlatabildim umarım. Hani söktürücü olarakta bunu yapıyoruz ya gebelik olursa zarar veriyor mu acaba merak ettim seninkini de öğreneyim dedim
Bir fark yok. İkiside yumurta büyümesine yardımcı. Ama femaranın klomene göre başarı oranı daha yüksek. Duyduğum kadarıyla klomen kist yapıyor ve boş yumurta geliştirebiliyor. Fakat Femara bu konuda daha kaliteli yumurta geliştiriyorFemara ve klomen arasında ne fark var kii
2 gün var 3 ekimBAT ne zaman olacak eğer 2 gün kaldıysa bazen oncesinde leke olup sonra sökülme olabiliyor ama 1 haftaya yakın varsa regl gününe yerleşme olma olasılıgı yüksek
Test yaptınızmıBenimde adetim 4 gün gecikti iki gündür kahverengi lekelenme var
Bat gününün sabahı ilk idrarla test yap benim arkadaşım öyle öğrendi2 gün var 3 ekim
İnşallah ya umudum yüksekti bu ay olmazsa üzülmekte istemiyorum ama hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum 1.5 yıldır neredeyse deniyorum ilk kez başıma geldiInşallah gebeliktir takiple bakalım
Onunda böyle lekelenmesi/kanaması oldumuBat gününün sabahı ilk idrarla test yap benim arkadaşım öyle öğrendi