2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bana 7 gün kaldı hiç belirti bişe yok vıyss
Benim çok yeni varsa da test aldım dursun öyle zamanı gelince yaparım diye olsa da olur olmasa da modundayim 9 ekimmis hatta benim tahmini ama ben 10 Eylül olduğu için 10 Ekim diyedir diye 10 Ekim yazdirdim öyle 2. Olacak olursa ama belirti var gibi hiç öyle triplerde değilim suram ağrıyor vs diye ama yumurtalıklarım ağrıyor arada özellikle sağ taraf kızımda sol yumurtalıkti en çok ağrıyan

Evett adetimiz söküldü hayırlı olsun cümle aleme
canım günceller misin sat 1 ekim bat 4 kasım

Benim de sanki göğüsümden süt gelcek gbi arada sızlıyor ciddiyim ama bazende diyorum ki kendi kendine belirti uydurma Tuba

Merhaba kızlar pik diyebilir miyiz bir de gün aşırı mı sizce her gün mü birliktelik

Eklentiler

• 1000015922.jpg
    154,7 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kızlar bugun ilk ovulasyon testimi yaptım tek çizgi cıktı diğeri hiç yok normal mi bu anlamadım
Evet yemekki yumurtlama zamanın şu anda değilmiş. Ovulasyonunu hesapladın mı? Hangi güne denk geliyorsa 1 gün öncesinden yapmaya başlayıp gün gün çift net çizgi görene kadar takip edebilirsin.

Benim de sanki göğüsümden süt gelcek gbi arada sızlıyor ciddiyim ama bazende diyorum ki kendi kendine belirti uydurma Tuba
Benim galiba kızımda göğüslerim çok sizliyordu ama öğrendikten sonra olmuştu

Degisebilir, ben daha once kullandigimda değişmişti yumurtlama belirtilerini takip edersin ya da ovulasyon testi yaparsin.
Yumurtlama görmemezlik falan yaşamam umarım kaşıntı yanma vs yoktu ama fitil yazmıştı doktor akıntı var diye. Şimdi yeşil akıntım oluyor belki de bu yüzden gecikti adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…