2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben köy gibi biyerde oturuyorum canım eczane yok
Servise bincemde gidecem 😀
Cumaya kadar olmassam önce idrar testi alıp yaparım cuma günü
Çıkarsa kan veririm 😀
Yap bence😂
Benim testlerimde bşeyler var ama karnımda regl olcakmışım gibi. O yüzden muhtemelen testlerim bozuk😭

Başın sağolsun canm geçmiş olsun
Bnde kızımı kaybettim doğuma bir ay vardı
Kalp şeklinde olduğunu bilmiyoduk perdeden dolayı büyükçe sıkışmış kalbi zayıfladı
Nts dede anlamadılar kalbi durdu
Doktorlarda bişey anlamadı
Sezeryan oldum bebeği alırlarken görmüşler perdeyi,aradan 9 sene geçti.İnsan 10 senede geçse unutamıyor
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Umarım rüyanız gerçek çıkar ve hamilesinizdir. 🙏🥰

• Amin
Reactions: As6
ovulasyon testi başlayan varmı kızlar ben bugün başladım 7.günüm

Bugün test yaptım anında çift çizgi çıktı koyu hiç beklemeden ve sonuçç hamileyimmmm 😍😍
Canım gözün aydınn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sürecinden bahseder misin gecikmenin kaçıncı gnüydü bide testi eklesene ya gözümüz net çift çizgiler görsün :anne:

Başın sağolsun canm geçmiş olsun
Bnde kızımı kaybettim doğuma bir ay vardı
Kalp şeklinde olduğunu bilmiyoduk perdeden dolayı büyükçe sıkışmış kalbi zayıfladı
Nts dede anlamadılar kalbi durdu
Doktorlarda bişey anlamadı
Sezeryan oldum bebeği alırlarken görmüşler perdeyi,aradan 9 sene geçti.İnsan 10 senede geçse unutamıyor
Çok üzüldüm... başın sağolsun. Nasıl bilememişler ki ultrasonda acaba? Benimde rahim ters doğuştan, her ultrasonda doktorlar söyler. Ama galiba o sorun yaratmıyormuş. Evet bu acı hep devam edecek maalesef, kabuk bağlıyor ama asla geçmiyor. Hep yeni bebeğimi düşünürken diyorum ablası bak kardeşin gelecek :KK43:

Canım gözün aydınn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sürecinden bahseder misin gecikmenin kaçıncı gnüydü bide testi eklesene ya gözümüz net çift çizgiler görsün :anne:
Çok teşekkür ederim canım benim aminn 😍. Biz çocuk düşünüyorduk eşimle bu ay ilk defa yumurtlama gününde denedik ve tutmuş haberim bile yok. Hiç bir belirtim yok bazı kramplar dışında böyle adet olacakmış krampları. Bugün gecikmenin 4. Günü öylesine yaptım testi kesin negatif çıkacak kafasıyla yaptım. Ve çift çizgim anında çıktı hiç beklemedim bile. Ama hala hamile olduğuma inanamıyorum çünkü belirtm yok 😂😂 testimi de ekledim 3 saat oldu öğreneli hala şoktayım 😂 darısı başınıza inşallah çok dua edicem size😘😘

Eklentiler

• IMG_20241105_125108.jpg
    IMG_20241105_125108.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 21
  • Muhteşem
Reactions: As6
Lioo Lioo canım beni de listeye eklermisin sat 24.10 bat 23.11 dün ilk aşılamamı yaptırdım süreçlerimizi beraber takip etmek isterim🤗

Çok üzüldüm... başın sağolsun. Nasıl bilememişler ki ultrasonda acaba? Benimde rahim ters doğuştan, her ultrasonda doktorlar söyler. Ama galiba o sorun yaratmıyormuş. Evet bu acı hep devam edecek maalesef, kabuk bağlıyor ama asla geçmiyor. Hep yeni bebeğimi düşünürken diyorum ablası bak kardeşin gelecek :KK43:
Sağol cnm
Başka bişey demişlerdi bana
Normal uzmana da gittim iki kere
Doçent doktor bile baktı zararsız dedi,uzun ince çizgi gibi belli oluyodu ultrasonda,kopar kendiliğinden bebek buyudukçe dedi😔 kanuni Sultan süleyman araştırma hastanesinde başhekimdi adını hatırlayamadım şimdi,babasıda profesördü
Bakırkoyde muayanesi vardı iyi diye ona getirmişti görümcem beni
Doçentte olsa anlayamadı,bebeğimin yiyecek ekmeği yokmuş

Kızlar bende sabah test yaptım iki ayrı marka yaptım bu şekilde çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi sonuçları bekliyorum dua edin pozitif çıksın lütfen 🙏🙏

Eklentiler

• IMG_5615.jpeg
    IMG_5615.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 18
Çok teşekkür ederim canım benim aminn 😍. Biz çocuk düşünüyorduk eşimle bu ay ilk defa yumurtlama gününde denedik ve tutmuş haberim bile yok. Hiç bir belirtim yok bazı kramplar dışında böyle adet olacakmış krampları. Bugün gecikmenin 4. Günü öylesine yaptım testi kesin negatif çıkacak kafasıyla yaptım. Ve çift çizgim anında çıktı hiç beklemedim bile. Ama hala hamile olduğuma inanamıyorum çünkü belirtm yok 😂😂 testimi de ekledim 3 saat oldu öğreneli hala şoktayım 😂 darısı başınıza inşallah çok dua edicem size😘😘
Ohh ne güzel hiç aramadan olmuş bize de tez zamanda kısmet olur inşallah canım sağlıkla kucağına all :)))
Kızlar bende sabah test yaptım iki ayrı marka yaptım bu şekilde çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi sonuçları bekliyorum dua edin pozitif çıksın lütfen 🙏🙏
İnşallah pozitifitir canım var gibi görünüyır ama. gecikmenin kaçıncı günü

evet hem prodoctor yaptım hemde Awox diye bi marka yaptım 3 gündür silik çıkıyordu bugün daha net görünce hemen gidip kan vermek istedim reglime de 4 gün var

evet hem prodoctor yaptım hemde Awox diye bi marka yaptım 3 gündür silik çıkıyordu bugün daha net görünce hemen gidip kan vermek istedim reglime de 4 gün var
Benim 2 gündür siliğe benzer çıkartıyor.

Eklentiler

• IMG_3172.jpeg
    IMG_3172.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 11
X