- 24 Nisan 2014
- 409
- 179
- 29
Yap benceBenimde bugun Yarın adet günüm
Bu sabah rüyamda test yapıp silik çizgi çıkıyodu
Benim testlerimde bşeyler var ama karnımda regl olcakmışım gibi. O yüzden muhtemelen testlerim bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap benceBenimde bugun Yarın adet günüm
Bu sabah rüyamda test yapıp silik çizgi çıkıyodu
Yap bence
Benim testlerimde bşeyler var ama karnımda regl olcakmışım gibi. O yüzden muhtemelen testlerim bozuk
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Umarım rüyanız gerçek çıkar ve hamilesinizdir.Başın sağolsun canm geçmiş olsun
Bnde kızımı kaybettim doğuma bir ay vardı
Kalp şeklinde olduğunu bilmiyoduk perdeden dolayı büyükçe sıkışmış kalbi zayıfladı
Nts dede anlamadılar kalbi durdu
Doktorlarda bişey anlamadı
Sezeryan oldum bebeği alırlarken görmüşler perdeyi,aradan 9 sene geçti.İnsan 10 senede geçse unutamıyor
Canım gözün aydınn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sürecinden bahseder misin gecikmenin kaçıncı gnüydü bide testi eklesene ya gözümüz net çift çizgiler görsünBugün test yaptım anında çift çizgi çıktı koyu hiç beklemeden ve sonuçç hamileyimmmm
Yap bence
Sağol cnmÇok üzüldüm. Başınız sağolsun. Umarım rüyanız gerçek çıkar ve hamilesinizdir.
2 gün sonra veya yarın.Sende üzülme cnm adet günün ne zamandı
Çok üzüldüm... başın sağolsun. Nasıl bilememişler ki ultrasonda acaba? Benimde rahim ters doğuştan, her ultrasonda doktorlar söyler. Ama galiba o sorun yaratmıyormuş. Evet bu acı hep devam edecek maalesef, kabuk bağlıyor ama asla geçmiyor. Hep yeni bebeğimi düşünürken diyorum ablası bak kardeşin gelecekBaşın sağolsun canm geçmiş olsun
Bnde kızımı kaybettim doğuma bir ay vardı
Kalp şeklinde olduğunu bilmiyoduk perdeden dolayı büyükçe sıkışmış kalbi zayıfladı
Nts dede anlamadılar kalbi durdu
Doktorlarda bişey anlamadı
Sezeryan oldum bebeği alırlarken görmüşler perdeyi,aradan 9 sene geçti.İnsan 10 senede geçse unutamıyor
Umarım hepimiz inşallah sağlıklı gebelikler yaşarızKaybınıza çok üzüldüm.. umarım yakın zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alırsınız.
İnşallahUmarım hepimiz inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız
Çok teşekkür ederim canım benim aminn . Biz çocuk düşünüyorduk eşimle bu ay ilk defa yumurtlama gününde denedik ve tutmuş haberim bile yok. Hiç bir belirtim yok bazı kramplar dışında böyle adet olacakmış krampları. Bugün gecikmenin 4. Günü öylesine yaptım testi kesin negatif çıkacak kafasıyla yaptım. Ve çift çizgim anında çıktı hiç beklemedim bile. Ama hala hamile olduğuma inanamıyorum çünkü belirtm yok testimi de ekledim 3 saat oldu öğreneli hala şoktayım darısı başınıza inşallah çok dua edicem sizeCanım gözün aydınn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sürecinden bahseder misin gecikmenin kaçıncı gnüydü bide testi eklesene ya gözümüz net çift çizgiler görsün
Sağol cnmÇok üzüldüm... başın sağolsun. Nasıl bilememişler ki ultrasonda acaba? Benimde rahim ters doğuştan, her ultrasonda doktorlar söyler. Ama galiba o sorun yaratmıyormuş. Evet bu acı hep devam edecek maalesef, kabuk bağlıyor ama asla geçmiyor. Hep yeni bebeğimi düşünürken diyorum ablası bak kardeşin gelecek
Ohh ne güzel hiç aramadan olmuş bize de tez zamanda kısmet olur inşallah canım sağlıkla kucağına all :)))Çok teşekkür ederim canım benim aminn . Biz çocuk düşünüyorduk eşimle bu ay ilk defa yumurtlama gününde denedik ve tutmuş haberim bile yok. Hiç bir belirtim yok bazı kramplar dışında böyle adet olacakmış krampları. Bugün gecikmenin 4. Günü öylesine yaptım testi kesin negatif çıkacak kafasıyla yaptım. Ve çift çizgim anında çıktı hiç beklemedim bile. Ama hala hamile olduğuma inanamıyorum çünkü belirtm yok testimi de ekledim 3 saat oldu öğreneli hala şoktayım darısı başınıza inşallah çok dua edicem size
İnşallah pozitifitir canım var gibi görünüyır ama. gecikmenin kaçıncı günüKızlar bende sabah test yaptım iki ayrı marka yaptım bu şekilde çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi sonuçları bekliyorum dua edin pozitif çıksın lütfen
Bu prodoctor mu? Reglbize kaç gün var. Benim de bu şekil çıkıyorKızlar bende sabah test yaptım iki ayrı marka yaptım bu şekilde çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi sonuçları bekliyorum dua edin pozitif çıksın lütfen
Benim 2 gündür siliğe benzer çıkartıyor.evet hem prodoctor yaptım hemde Awox diye bi marka yaptım 3 gündür silik çıkıyordu bugün daha net görünce hemen gidip kan vermek istedim reglime de 4 gün var
İlk gün benimde böyleydi git gide koyulaştıBenim 2 gündür siliğe benzer çıkartıyor.