- 4 Kasım 2010
- 935
- 550
Ahh yine sen karar vereceksin kendi ailene anlat durumunu destek olup arkanda dursunlar inşallah atlatırsınız eşinle insan sevmediğinden çocuk istemez kıyamam sana erkekler bizim gibi kapsamlı düşünemiyorlar bizler toparlıyoruz dedigin gkbi hormon ilacinida sen dusunuyorsun bak geldim yatmis diyorsun malesef ki boyleler iste ya belli bir süre erteleyecksin mesafeli duracaksin anlasin o gelsin sana dileain özrünü sende ailenin yanina git anlat durumu boyle boyle diye kardesin varsa bilsinler senin cabaladiginiÇok sıkıldım artık bu evlilikten esşim dahil narsist insanlardan. Kime çocuk doğurmaya çalışıyorsam kendimi hırpalıyorum. Dün yolda söyledim yumurtlama zamanı eve gittik mutfakta oturdu 10 a kadar bende sinirlendim yürüyüşe çıktım geldim yatmış. Boşuna hormon aldım. Hem ailesi yapıyor hem kendisi onları savunuyor hem beni tekrar tekrar üzüyor. Boşanmak en iyisi sanırım uzatmanın anlamı yok. Babamın evinde daha mutluyum bunlar kimki ?
Sen başarmışsın inşallah hep mutlu olursun.
Ayyy bende direk asıp kesiyor gibi oldum ama arada ayar kaymak gerekiyor bu tarz umursamaz eşlere
Unutma sen birtanesin baska esin yok kendini yiprattirma
Sonuç çıktı mı Kuzumyok kuzum çıkmadı ama lekelenmem geldi yine sanırım yok gibi