Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer yumurtlamaysa çok erken yumurtlama görmüşsünüz 8 pike yakın gözüküyo sonra silikleşmiş ama siz bi kaç gün daha devam edin teste bakalım tekrardan bi koyulma olacakmıBenimkisini de bi yorumlar mısın adetin 8 günü kanama da yaşadım az miktarda o gün testlerim en koyusu
Yaptım yaptım ama hiç bir şey yok allah bu testleri kahretsinKız sabah yapmadın mı test? Heyecanla sabahki testini bekliyorum
Evet devam ediyorum bende öyle düşünmüştüm eğer 8i pikse adetimde 14 gün sonra mı gelicek acaba ?eğer yumurtlamaysa çok erken yumurtlama görmüşsünüz 8 pike yakın gözüküyo sonra silikleşmiş ama siz bi kaç gün daha devam edin teste bakalım tekrardan bi koyulma olacakmı
Benim de hormon testleri istedi ama gebelik bakmamış ilk gün mide bulantısı yaşadım ama ondanmıydı bilmiyorum başka bir yan etki Şuan yok hatta sordum birkaç kişiye yan etkisi yok dedilerBana günde 1 tane dedi folik asitle beraber dedi 10 gün sonra gel dedi dün başladım ilaca her hangi bişey vücudunda degistimi ilaca başladıktan sonra ve ayrıca dün doktor hormon testleriyle beraber gebelikte istemiş her zaman 0.1 çıkan değerim 1.6 çıkmış
Amin kahretsin salaklar yaaaYaptım yaptım ama hiç bir şey yok allah bu testleri kahretsin
İnsallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz oluşur evladımızı kucagımıza alırız biz 1 yıldır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile bu ayda adet oldum 5 inde 10 unda bitti denemelere devam ediyoruz gün aşırı allahtan ümit kesilmez diyerek bakalım artkk kafam daha rahat sükür geçtiğimiz aylarda cok takıyodum stresin engel oldugunu dusunuyorum cunku olursa olur kafasındayım cunku gördüğüm duydugum hep insankar cok beklentisi olmadıgı aylarda gebe kalmışlar bizlerinde öyle olur muhtemelenValla öyle ya, insanlar bazen hiç düşünmeden konuşuyorlar. Geçen bizim yeni taşınan komşu diyor ki, hiç bekleme tüp bebeğe git senin yaşın çok dedim yok ben normal hamile kalabiliyorum diye bir deneyeyim 6 ay diyorum yok diyor sen hiç geciktirme. İnsanı gerçekten strese sokuyorlar. Bazen acırmış gibi konuşarak. Evet belki saf iyi niyetle söylüyorlar ama yaptıkları çok kötü birşey.
Sizde durumlar nasıl bu arada?