2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kadın olmak çok zor. Erkekler ne rahat
HEMDE ÇOK ZOR. BU AY FEMARA KULLANDIM YUMURTLAMA ZAMANIM 2 GÜN ÖNCE GEÇMİŞ KONUYU AÇARAK TARTIŞDIK HEMDE AİLESİNİN HAKSIZCA YAPMIŞ OLDUĞU BİR DURUMDU. İLACI ALDIĞIMAMI YANAYIM VUCUDUMA HORMON YÜKLEDİM. UMARIM ÇATLAMAMIŞTIR YUMURTAM BELKİ YANAŞIRDA BU AY ÇÖP OLMAZ.

Kontrol için doktora gitmedin mi bende bu ay femara kullandım yarın kontrolüm var

kız sen yanaş o yanaşmazsada boşver işini hallet sonra yine tribe devam edersiin o kadar ilaç kullanmışsın boşa gitmesinn

kız sen yanaş o yanaşmazsada boşver işini hallet sonra yine tribe devam edersiin o kadar ilaç kullanmışsın boşa gitmesinn
BASİT BİR KONU OLSA HİÇ UMURSAMAM. AİLESİ TATİLİZİMİZİN İÇİNE ETTİ RESMEN İLK DEFA 15 GÜN İZİN ALDIM GİDİCEĞİMİZ YERLERDE BİLE KALAMADIK BASİT KONULARLA EMRİVAKİ YAPARAK TATİLİM İÇİNE ETTİLER HALA AİLESİNİ SAVUNUYOR. DEDİM SEN BU YAŞA GELMİŞSSİN AMA AİLENİN KOMUTUNDAN ÇIKAMIYORSUN. BAKALIM AKŞAM DENEYECEĞİM OLMASSADA KENDİ BİLİR DAHADA İŞİM OLMAZ.

kesinlikle haklısın onun ailesi bundan sonra sensin bi taraf tutcaksa senin yanında olması lazım yada dengeyi koruması lazım ama maalesef biçok erkek bunu yapamıyor bunu böyle kabullenip kendi hayatını hiç zehir etme gelecek olan bebeğini düşün

Malesef dengeyi koruyamıyor ailesini koruduğu için biz aile pek olamadık. Çoğu zaman susuyorum artık umursamıyorum ama üstüne konuşunca zoruma gitti. İnşallah bebeğim olsunda hayata geri döneyim onun gülümsemesi bana yeter.

hem belki o zaman kendi ailesinin siz olduğunun bilincinde olmuş olur Rabbim bian önce nasip etsin

Biz neler yapıyoruz onlar da anca böyle olsun…

Ne zamandir deniyorsunuz. Bence hic depresyona girmeyin herseyin bir vakti ve zamani var. Ben cok uzun zamandir bekliyorum
1 yıldır deniyoruz dile kolay 1 yıl oldu bu ay.. hayırlısı diyorum sağlıkla selametle olsun inşallah fazla bekletmeden gelse rabbimden sevinç olsa diyorum üzülüyorum ister istemez siz ne zamandır beklıyosunuz

Biz neler yapıyoruz onlar da anca böyle olsun…
Dün birkaç ay önce babası eşiyle konuşurken başka biriyle evlensin hem bebek doğurur hemde bize bakar demiş. O kadar üzüldümkü allahım dedim nasıl insanlar bunlar aradan yarım saat geçmeden babasını hastahaneye kaldırmışlar kalpten :) yarabbim dedim sen ne büyüksün bir an sevinir gibi oldum hemen düzelttim allahım sevinmiyorum sen bilirsin sana havale ediyorum dedim. Zaten bütün sorunda kadında olurya erkekte olmaz kadına suç atarlar. Ben senin oğlundan 8 yaş küçüğüm daha sağlıklı besleniyorum ama düşüklerim oldu kalbi durdu bu tek taraflı değil. Çok iyi bir doktor buldum bakalım hamile kalınca ona takibe gideceğim. Onlarda hergün dövünsünler gelin gelin diye :)

Allahın sopası yok işte :) sanki kadınlar üretme makinesi. Cahillik işte ne yapacaksın. Eşin de bitiyor iş gerçi. Çenelerini kapattıracak. Bu ne terbiyesizlik

Ben de doktota gitmekten çok yoruldum keşke diyorum hamileliğimi de erkenden öğrenmesem hamile olunca da doktora gitmesem öyle geçse zaman. Doktor süreci çok yoruyor. Günlerimiz hemen hemen aynı inşallah güzel haberi birlikte alırız.

Allahın sopası yok işte :) sanki kadınlar üretme makinesi. Cahillik işte ne yapacaksın. Eşin de bitiyor iş gerçi. Çenelerini kapattıracak. Bu ne terbiyesizlik
Çok cahiller eski kafa ama kendi kızlarına damatlarına birşey demez. Hep oğluna bana yüklenir. Eşimde çok kavga etti tartıştı babasıyla oda bıkmış ama bana onları savunuyor haklı olduğumuz yerde hakediyor banada zindan ettiler dünyayı. Çok cahil bencil suratsız merhameti olmayan insanlar. Benimde kaderim buymuş uzak kalmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Çok terbiyesizler

Kızlar benimde 18 yumurtlama 19 çatlamaydı değerlendirdim 21-25 eylül arası aşırı gaz sancısı vardı ara ara çok olmasada oluyor ve 5 gündür aşırı bel ve sırt ağrım var kasık batmalarım oluyor,ara ara sık idrara çıkma ve akıntı vardı beyaz renk, şuan bat a 3 gün kaldı. Şuanda hafif grip belirtilerim var halsiz hissediyorum kendimi Göğüs hassasiyeti falan yok ve yerleşme kanamasıda olmadı bende .
Sizce gebelik belirtisi olma ihtimali varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…