2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Amaaaan bencede ayrı ev selamet arkadaşım ama kayınpederin iyi ilgileniyordu oglunla degilmi o yuzden tek zorlanabilirsin ama alışırsın zamanla ben 5.5 senedir tekim, birşekilde ev is guç halloluyor oglumda bu sene krese basladı zaten, evet hepimiz dinimize inanıyoruz ama doktorlar, ilim boşuna mı var
Önceliğiniz vakitlice doktora gidin ama hamilelikle ilgili değldir bence
Siz anne baba olarak hazırsanız ikinciye başkasına söz düşmez

Kız valla bilemedim ki bekliyorum devamı gelecek mi diye
Herşeyin hayırlısı olsun umut vermeyim ama nasip diyeyim üzülme vardır bir hayır geçen haftadan beri değerin yükselecek mi diye takipliyordum seni olacak ama tamam mı bu ay olmasada önümüzdeki aylara

Herşeyin hayırlısı olsun umut vermeyim ama nasip diyeyim üzülme vardır bir hayır geçen haftadan beri değerin yükselecek mi diye takipliyordum seni olacak ama tamam mı bu ay olmasada önümüzdeki aylara
İnşallah canım vallahi hepimize nasip etsin Rabbim sabaha kadar beklemedeyim bakalım devam edecek mi diye

Evet ilgileniyor kv de ilgileniyor yalan yok. Kendisine birakip gidiyorum gideceğim yere. Evet bir tasinabilsem insallah. Evet yarin obur gun gidicem. Yani hem sezeryanliyim. Bi taraftan istiyorum bir taraftanda daha erken ya yaralarin acilirsa diyorum. Ama kv sıktı artık 1 2 kere fikrini belirtti bizde gereken cevabini verdik. Yeter artık demi sırf baskalarin hemen oldu diye olmasını istiyor bide çakal sadece yanimizda oglu varken diyor. Tekken demiyor benim yanimda çünkü cevabini veriyorum. Dün de çalişmalara baslayin diyor baskı uyguluyor ben zaten geçen sefer dedim. Daha düşünmüyoruz deme şöyle diye. Sırf insanlarin içinde gelinim yine hamile diye ovunmek için istiyor

Yaa gerçekten zihniyete bak gelinim yine hamile oğluma maşallah dedirtecek elaleme o kadar çok sey diyesim var ama susuyorum çalişmalara başladınız mi falan ne kadar cahilce
Sen çözmüşsün zaten onu oğlunun yanında söylüyor diye sendende calevap bekliyor ki belkide kapışın sütten çıkmış ak kaşık gibi cekilip izlesin kosesinden diye bekliyor
Evet kıyamam sezeryanda zor ama merak etme iyilesirsin yeter ki moralinin kafaniz rahat olsun bebislerinle ilgilenmekten ağrın kalmaz

Aminn. Kaynana için de Allah kolaylık versin diyorum. Burda eşlere düşüyor en büyük iş. Onlar dengeyi kurabilirse işler daha kolay oluyor

Kız hamile kalınca doktora gitmek çok keyifli oluyor ultrasonda görüyorsun kalp atışını duyuprsun onun iyi oldığunu biliyorsun falanahhh ahh o günler çok güzeldi

Beni de eklermisin canım sat;19.09.2024 bat:18.10.2024

Kızlar ben gebelik için değil sohbet için geliyorum haberiniz olsun Allah dileyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla gebe kalmayı nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…