2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

GEÇEN CUMA GİTTİM 12 14 10 ML Dİ. ÇATLATMA İĞNESİ KULLANMAYACĞIM AKIŞINDA OLSUN DEDİ DOKTORUM. SENİN REGLİ TARİHİN NE ZAMANDI. İLAÇ BİTTİMİ SENİNDE.
21.09 başladım reglimin üçüncü günü günde 2 adet 5 gün boyunca kullandım yarında kontolüm var bakalım bugğn yumurtlama akıntım da geldi

Çok yanlış bi bakış açısı ya kadının tek görevi doğurmakmış gibi bizde istiyoruz ama allahın takdiri yapacak bir şey yok ailesini boş ver sen eşinle iyi geçin herkesin bu tarz problemleri oluyordur fakat üçüncü kişilerden dolayı eşinle huzursuz olma biz evlenirken konuştuk ve dedik ki hiç bir zaman üçüncü kişilerden dolayı tartışmıyıcaz sende onları kafana takma stres yapma hele ki böyle süreçte

Evet cocuğu olmayan ailelerde herşeyi duyabiliyor gelinler erkek tarafından bende duyuyorum ama zoruma gidiyor. Susuyorum artık ama konuyu açıp beni suçlayınca malesef tartışdık. İnşallah bugün yoluna girer evimdeki huzurum.
Rahat bırakmaya çalışacağım kendimi olduğu kadar artık yürüyorum akşamları işten gelince stresimi atıp cesaretimi toplayıp yumurtlama zamanı diyeceğim bakalım ne olacak. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin bu ay.

21.09 başladım reglimin üçüncü günü günde 2 adet 5 gün boyunca kullandım yarında kontolüm var bakalım bugğn yumurtlama akıntım da geldi
Daha erken büyümüş olabilir senin erken başlamışssın benden. Hayırlısı olsun ikiz ikiz olsun :) haberlerini bekliyorum.

Ayy inşallah bir tane de olsa yeter 3. Denemem ilaçla inşallah tutar tutmazda biraz kendi haline bırakmayı düşünüyorum
İnşallah tutarda valla şaşırırsın evet 3 denemeden sonra 1-2 ay ara vermek iyi olur vucudun kendine gelir hormonların normale gelir. Ama inşallah güzel haberi alırsın.

İyi yaptın tabi bende o düşünceyle denedim geçtiğimiz Salı günü kan verdim işte bide gebelik testi markası da oncomed diye bi markaydı eczanedeki kız iyi demişti de bozuk çıktı sanırım
Bilmiyorum o markayı ilk kez duydum. Ben catlatma ignesi ile denerken benim de silik ya da gölge çıktığı halde kanda negatifti. Bazıları hatalı gosterebiliyor

İnşallah bu ay hayırlısıyla olur o haber evet çok haklısın becerebilseydik akışına bırakmayı hiç düşünmeden..

Bilmiyorum o markayı ilk kez duydum. Ben catlatma ignesi ile denerken benim de silik ya da gölge çıktığı halde kanda negatifti. Bazıları hatalı gosterebiliyor
Valla bende çok yoruldum tabi bide kaynana terörüyle ugrasiyoruz bi yandan öbür taraftan başka insanların söyledikleri insanı iyice yıpratıyor birbirlerine destek olunmasi gereken zamanlarda tam tersine insanlar daha çok eleştirip can sıkıyor ama olucak bi gün her birimiz bir gün bu duyguyu yaşatacağız inanıyorum kimse destek olmuyosa biz burdan destek oluruz birbirimize Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Bu sozleri nasil der ya gerçekten çok kötü bişey. Esin deseydi siz torun için evlendirdiniz belliki ama ben illa çocuk için evlenmedim diye. Gerçekten şöyle hadsizlere evire çevire dovesim var. Benimde oğlum var bende böyle nefret edilicekmiyim ya diyorum. Benim kp le bir sorunum yok iyidir sesi sorunu çıkmaz. Ama kv tam yilan El iyisidir. Çok konusur bisey der sonra o dedigi seyi hayir ben böyle bisey demedim diye yalan soyler. Mesela dun diyor ki normal olan kaçarak evlenmez. Sana ne sana neee böyle şeyleri büyük konusuyor. O yuzden de kız torun çocuk istemiyor sevmiyor. Sizin de yine bitane oglunuz olsa filn. Bizde eşimle birlikte hayır kız istiyoruz dedikm hayır hayır kız olmasin. Içimden sanki sen istiyorsn diye erkek olucak he diyorum. Benim ilk oğlum vefat etti dünde yine olursa onun ismini koyariz gibi bişey zirvaladi hayır ben takmak istemiyorum dedim. Eşimde tmm şuan deme dedi. Hayır ben takmak istemiyorum kendi istedigim ismi takicam ztn bu bebegime annesi koydu adini. Zaten o sevinçle her seye tamm demisim. O an kavuştum yeter bana kafasinda oldum. Eşimde bunu annem koysun 2.yi sen koyarsin demişti. Oyle dedigini çogunlukla kafasına kakiyorum. Ahh dahada anlatacak çokkkk şey varda.

Herkesin sorunu aynı kişiler değişik malesef benim oğlumdada down send. riski vardı aldır böyle insana bakılmaz demislerdi Rabbim güç verdi dogurdum sağlıcakla maşallah daha neler neler simdi gecmiae donup bozmayım sinirlerimi
Şoyle dusunun hep sınanıyoruz kızlar çevremizde en yakınlarimizdan sınanıyoruz hemde
Buradan morallesiyoruz guc topluyoruz sizde oyle dusunun en degerli sizsiniz caninizi sıkmayın kendini bir halt sanıp tek baslarına bir işe sap olamayacak insanlar yuzunden
Sabıretmek lazım en sonunda olacak inanıyorum ben bu ay olmazsa elbetnonumuzdeki aylarda zamanımız gelecek

Evet doğru diyorsun. Bi taraftan istiyorum bi taraftan kv 2. Yapın dediği için istemiyorum değişik duygular içindeyim. Bebegim daha 7 aylık bile olmadı. Yeni yeni arkaya doğru kendini atiyor boyun sinir damari çekiyor dedi daha yeni başlamış hamileyken olmuş sinirden stresten dedi. Hemn Dr gösterin beterlemeden dedi. Kv de sırf para çıkacak diye Dr goturme diyor çok güçlü cami hocasi var ona okutalim baskalarda fayda etmiş diyor. Tmm okutalim bende inaniyorum dine. ama ben Dr da goturucem dedim. Bide biz birlikte yaşıyoruz. Inşallah ayrı eve çikabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…