2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İnşallah ilaçla kolayca gebe kalırsın canım. Ben de doktora gittim ama hormon testi istemedi nedense. Hormon testindeki sonuçlar döngünün hangi döneminde yapıldığına göre değişiyor en iyi reglin 3. Günü diye biliyorum geçen sene belki reglken yaptırmamıştın. Pcoyu ultrasonda görmesi lazımdı. Ben de var pco ve doktor ultrasonla bakar bakmaz teşhis koymuştu
Pco yok canım ama değerlerim iyi sanırım geçen senede adetin 3.günü yaptırmıştım hormon testlerini

Benimde E2 80.6 prolaktin 9.2 LH 8.8 FSH 7.3 TSH 1.73 sizce değerler nasıl doktor normal dedi ama 10 gün içmem için letu verdj
Canım bildiğim kadarıyla e2 80 üstü olunması istenmiyordu ama diğer değerlerin normal gibi sana 10 gün mü kullan dedi banada 7 gün ve günde iki tane içecem 11 gün sonrada gel dedi yani ilaç bitiyor 4 gün sonra gidiyorum

Canım bildiğim kadarıyla e2 80 üstü olunması istenmiyordu ama diğer değerlerin normal gibi sana 10 gün mü kullan dedi banada 7 gün ve günde iki tane içecem 11 gün sonrada gel dedi yani ilaç bitiyor 4 gün sonra gidiyorum
Bana günde 1 tane dedi folik asitle beraber dedi 10 gün sonra gel dedi dün başladım ilaca her hangi bişey vücudunda degistimi ilaca başladıktan sonra ve ayrıca dün doktor hormon testleriyle beraber gebelikte istemiş her zaman 0.1 çıkan değerim 1.6 çıkmış

bende eylülde kürtaj oldum betam istenilen gibi yükselmedi benim pıhtılaşma testim var 2 gen heterozigot 1 gen homozigot ekleyim şöyle
Merhaba ben de sonuçları bekliyorum daha çıkmadı. Siz doktora gösterdiniz mi sanırım kan sulandırıcı kullanacaksınız. Ama bazı genlere doktorlar önemsiz diyormuş. Aslında benim betam da sağlıklı yükselmedi ama keseyi gördüğümüz için beklemiştik :KK43:

benim yumurta çatlamış sabahki testim en sondaki bakalım hayırlısı 🙏
Benimkisini de bi yorumlar mısın adetin 8 günü kanama da yaşadım az miktarda o gün testlerim en koyusu

Eklentiler

• IMG_0396.jpeg
    IMG_0396.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 8
Evettt tam tahmin ettiğim gibi erken adet olacam lekelenmeler başladı yarına tam sökülür. Bütün belirtiler adet yönündeysi zaten. Napalım umutlar aralığa

Neden bu kadar erken.
Evettt tam tahmin ettiğim gibi erken adet olacam lekelenmeler başladı yarına tam sökülür. Bütün belirtiler adet yönündeysi zaten. Napalım umutlar aralığa

X