- 2 Ağustos 2024
- 73
- 30
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandım bir ay bana bi faydası olmadı umarım size olurBir gebenin günlüğü diye Bi sayfa var instada ordaki kişinin gynoseed jel. Çok kişide işe yaradığını okudum herseye para verdim Bi de bunu deneyeyim en fazla bu da boşa gider dedim sipariş verdim yumurtlama döneminde kullanacağım ilişki öncesi kullanılıyor sonra birlikte olunuyor spermin daha kolay yumurtaya ulaşmasını sagliyormus bilmiyorum öyle yazıyor
20 de başladı 25 i son gündü ama ondan sonra pembe kahve akinti hiç kesilmedi hatta arada minik kan pıhtıları bile gördüm. Ne zaman geçecek bilmiyorum Dr a gitmekten de sıkıldım artık kendi geçer diye bekliyorumBen hiçbir şey yapmıyorum. Bu ay akışına bıraktım. Dediğin gibi doktorlar iğneler vs çok yorucu süreç. Geçen yıl ben de bu testlerden kullanmıştım ve faudasını görmüştüm sanırım. Adetin son günü ne zamandı canım. Evet 2. Çizgi belirginleşmeye başlamış gerçekten. Hadi bakalım inşallah.
Hangi marka test acaba bazıları yalancı pozitif veriyormuş. Bi de regle kaç gün kala kan vermistinValla ben daha regl olmadım ama 4-5 gün önce evde bi erken gebelik testi denedim böyle silik bi cizgi çıktı bende baya umutlandım ilk defa çift çizgiyi gördüm hemen ertesi günü kan verdim 0.100 çıktı hayallerim yikildi tabi bay üzüldüm ve normalde yarın regl günüm ama hiç adet belirtim yok ne goguslerim sis hiç bisey yok sadece kasık agrisi var o kadar
Bi umut deniycez işte acaba denesek olur muydu demeyeyim diye aldım öyleBen kullandım bir ay bana bi faydası olmadı umarım size olur
İyi yaptın tabi bende o düşünceyle denedim geçtiğimiz Salı günü kan verdim işte bide gebelik testi markası da oncomed diye bi markaydı eczanedeki kız iyi demişti de bozuk çıktı sanırımBi umut deniycez işte acaba denesek olur muydu demeyeyim diye aldım öyle
Benim testimde negatif büyük ihtimal bende regl olacamRegl oldum
Burdayım :)i
Benide eklermisin canım sat 20 Eylül bat 18 Ekim bu ay 4 CÜ bakalım ne zaman olacakGeldinmi yeni hesap actin mi
Silik cizgi hemenmincikti 5 dakikadan sonrami ciktıİyi yaptın tabi bende o düşünceyle denedim geçtiğimiz Salı günü kan verdim işte bide gebelik testi markası da oncomed diye bi markaydı eczanedeki kız iyi demişti de bozuk çıktı sanırım
canım erken gebelik teti al bence yinede kaset testler bazen göstermeyebiliyor geç döllenme falan olduysaGecikmemin 9. Günü. Geç döllenme de olsa çıkardı artık heralde di mi ya
ÇIKARDI. BENİMDE 7 GÜN GECİKTİ REGLİ OLDUM SONRA HAVALRDAN SANIRIM.Gecikmemin 9. Günü. Geç döllenme de olsa çıkardı artık heralde di mi ya
canım erken gebelik teti al bence yinede kaset testler bazen göstermeyebiliyor geç döllenme falan olduysa
ÇIKARDI. BENİMDE 7 GÜN GECİKTİ REGLİ OLDUM SONRA HAVALRDAN SANIRIM.
olur mu normalde gecikmenAy artık testlere para yatırmaktan battım olcaksam olayım artık yani söksün diye adaçayı falan da içemiyorum
Pcos var bende ama 1 yıldır falan tam gününde oluyordum. 1 yıldır ilk defa oldu. O da yumurtlama takibini bıraktığım aya denk geldiolur mu normalde gecikmen
pkos varsa olur öyle bu ay yediğin bişeyden bile etklinemiş olabilirsin maalesef bendede pkos var durum aynıPcos var bende ama 1 yıldır falan tam gününde oluyordum. 1 yıldır ilk defa oldu. O da yumurtlama takibini bıraktığım aya denk geldi
Keşke bu kadar prenses olmasaydı bünyemizpkos varsa olur öyle bu ay yediğin bişeyden bile etklinemiş olabilirsin maalesef bendede pkos var durum aynı
gerçekten keşke :))Keşke bu kadar prenses olmasaydı bünyemiz