2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar dünden beri aralıksız bacağımda kalbim atar gibi damar atıyor. Dışarıdan bakınca belli oluyor. Bacak seğirmesi yaşıyorum bunu yaşayan oldu mu geçer mi ?
Bende oluyor uzun süre yürürsem sanırım kaslar oksijensiz solunum yapıyor laktik Asit birikiyor ondan oluyor soğuk suyla yıkayıp masaj yapınca rahatlıyor.

Bend3 terazi burcu istiyorum basaklarda cok iyi ama

Pijama olayını hâla halletmediğim için çantamı hazırlayamıyorum Heeemen bakıyorum

Ayy keske montaj icin gelip yapan yerler var ne ayip yaa okadar mobilya al gelip getirme kurma ne sacma
Pınarr çok tatlısın çok iyi kalplisin canım ya montaj hizmete dahil değilse, kargo taşıyıcıların anlaşması bina önüne kadar oluyor. Ek ücret verirsen yukarı çıkaran oluyor.
Adamlar da haklı montaj ve taşıma ağır iş asansör yoksa birde. satıcının bu durumu açıklaması gerekir

Güle güle kullanın inşallah bende tesettürlü olduğum için bordo ve gri renk aldım gecelikleri önden düğmeli

Bende oluyor uzun süre yürürsem sanırım kaslar oksijensiz solunum yapıyor laktik Asit birikiyor ondan oluyor soğuk suyla yıkayıp masaj yapınca rahatlıyor.
Ben de tam tersi sıcak uygulama yaptım. Sonuç olarak işe yaramadı :) :)
Hala devam ediyor soğuk suyla yıkayım teşekkür ederim

Yani 10 senedir baktığım kedim ve mutlu oluyor biz evde kendimiz kısaltıyoruz zaten. Veterinere gitmekten hoşlanmıyor çok ameliyat geçirdiği için

Benimde oyleymis kizdi nasil yaptin boyle dedin sansin rahmin iyi dedi kontrole al dedi karpuz kestim tatli urunlerinide kesiyim ozaman gunde 1 cikolata yiyordum ekmek karbondihrat etkilermi makarna pilav tarzi canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…