- 11 Aralık 2023
- 1.072
- 3.884
Evet minicikti AynıHayırlı olsunn üst tarafa doktorun kesen dediği görseli ekledim bu şekilde miydi acaba sizinde
Hani çömlek içinde kaymaklılar var ya acaba onlar daha mı iyidir. Bakalım bilen arkadaşlarımız vardır belki. Yoksa ben de sütaş, pınar öyle alıyorum.
Ben manda yoğurdu yiyorumburda markette mayalıp satıyorlar
Ay maşallah çok küçük zaten önceki değerinde yüksek değilmiş yinede iyi göstermiş kendini bundan sonra umarım kese güzelce gelişir kalp atışını duyarsınızEki Görüntüle 3418742 Gebelik kesen bu dedi
Yaa teşekkürler ben valla açıkcası doktor salladı heralde dedimAy maşallah çok küçük zaten önceki değerinde yüksek değilmiş yinede iyi göstermiş kendini bundan sonra umarım kese güzelce gelişir kalp atışını duyarsınız
Yogurdu pastorize yemek gerekiyormus zaten , ev yapimi yogurtlarin bakteri uretimine daha musait oldugundan benim doktorum yeme dedi. Yoksa ben kendim yapip yiyordum pastorize hic keyif vermese de mecburYoğurt yemiyorum ben kefir içiyorum diye ama yoğurdu da eklemek lazım sanırımev yoğurdum yok, hazır yiyeceğim mecbur, inş'ALLAH faydası olur fındık bilgisi de iyi oldu. Boşu boşuna tüketmeyeyim, zaten çok haz ettiğim birşey değil. Sağol kuzum ❤
İlk defa bir doktorun hazır yoğurt tavsiye ettiğini duydum sadece kadın doğum değil bizim evde kedi var veteriner bile hazır yoğurt vermeyin faydası yok dedi ev yoğurdu verin dedi aynı zamanda alerjik rahatsızlığım var göğüs doktoru hazır yoğurt yada kefir tüketme evde yaptığını tüket bağırsaklarını düzeltir alerjine iyi gelir demişti yani kısacası bu zamana kadar hiçbir doktor hazırı önermedi banaYogurdu pastorize yemek gerekiyormus zaten , ev yapimi yogurtlarin bakteri uretimine daha musait oldugundan benim doktorum yeme dedi. Yoksa ben kendim yapip yiyordum pastorize hic keyif vermese de mecburdoktorunuza sorun sizde yogurt kismini.bazi doktorlar da ev yogurdu oneriyor ben pek bilemedim riske atmak istemedim. Ya da pastorize sut alip da yapabilirsin o da bi secenek. Yogurt ben pinarin organik yogurdunu kullaniyorum
Tup bebek oldugu icin olabilir.ben de okudugumda ve duydumda cok sasirmistim.İlk defa bir doktorun hazır yoğurt tavsiye ettiğini duydum sadece kadın doğum değil bizim evde kedi var veteriner bile hazır yoğurt vermeyin faydası yok dedi ev yoğurdu verin dedi aynı zamanda alerjik rahatsızlığım var göğüs doktoru hazır yoğurt yada kefir tüketme evde yaptığını tüket bağırsaklarını düzeltir alerjine iyi gelir demişti yani kısacası bu zamana kadar hiçbir doktor hazırı önermedi bana
Tamam canım ben de bi araştırayım o zaman. Pınarın organiği benim de aklıma yattı. Doğru pastörize süt için diyorlar.Yogurdu pastorize yemek gerekiyormus zaten , ev yapimi yogurtlarin bakteri uretimine daha musait oldugundan benim doktorum yeme dedi. Yoksa ben kendim yapip yiyordum pastorize hic keyif vermese de mecburdoktorunuza sorun sizde yogurt kismini.bazi doktorlar da ev yogurdu oneriyor ben pek bilemedim riske atmak istemedim. Ya da pastorize sut alip da yapabilirsin o da bi secenek. Yogurt ben pinarin organik yogurdunu kullaniyorum
Kızlar beta 579 çıktı pazar günü de 141 ‘di sizce iyi miEvet tekrar beta istememesine şaşırmıştım zaten pıhtılaşma sorunum konusunda çok tedbirli bir doktor ilk günden hemen tüm önlemleri de aldık ama bilmiyorum içime sinmeyen bir şeyler var şimdi 1 mayısta çalışmıyorum farklı bir hastanede bir tanıdığımın da gittiği doktora randevu alacağım. Çok da ilgili ama neden içime sinmedi bilmiyorum
Bence iyi canım maşallahKızlar beta 579 çıktı pazar günü de 141 ‘di sizce iyi mi
Ben paket sütle mayalıyorum odamı sağlıksızYogurdu pastorize yemek gerekiyormus zaten , ev yapimi yogurtlarin bakteri uretimine daha musait oldugundan benim doktorum yeme dedi. Yoksa ben kendim yapip yiyordum pastorize hic keyif vermese de mecburdoktorunuza sorun sizde yogurt kismini.bazi doktorlar da ev yogurdu oneriyor ben pek bilemedim riske atmak istemedim. Ya da pastorize sut alip da yapabilirsin o da bi secenek. Yogurt ben pinarin organik yogurdunu kullaniyorum
Onun oldugunu zannetmiyorum cig sutten olani dedi bana doktorum prof adam yani ama dedigim gibi tup bebek kismi normal gebelikten daha farkli olabilir onu bilemedim. Cig sutu ne kadar kaynatirsak kaynatalim olmasi gereken isiya ulasamiyor yani pastorize de birden asiri yuksek isiya maruz kaldigindan bakteri uretimi cok daha dusuk oluyor. Yani paketli de sutte olmaz sorun benceBen paket sütle mayalıyorum odamı sağlıksız
Onun oldugunu zannetmiyorum cig sutten olani dedi bana doktorum prof adam yani ama dedigim gibi tup bebek kismi normal gebelikten daha farkli olabilir onu bilemedim. Cig sutu ne kadar kaynatirsak kaynatalim olmasi gereken isiya ulasamiyor yani pastorize de birden asiri yuksek isiya maruz kaldigindan bakteri uretimi cok daha dusuk oluyor. Yani paketli de sutte olmaz sorun bence
Ok ben paket süt 4 sütte dört sıvı krema ekliyorum efsane yoğurt oluyor
İnşallah çabucak geçer dertlerde. Ben ağlamaktan hamile olduğumu bile unutuyorum gün içinde uyuyarak bunu atlatmaya çalışıyorumSizinle ayni durumdayim
Koru gerçekten güzel. Benim bütçemi bir tık aşıyor şu an özel maalesef. Sadece doğum için düşünebilirim belkiBen A life'a bakacağım sağlıkla ilerlerse. Koru'da Kadriye hocaya gitmiştim bi hastalık için sevmiştim kendisini ama izne çıkmış demişlerdi, şimdi randevu açık diye görüyorum geldi herhalde ama koru'daki aletler eski diyorlar emin olamadım o yüzden. Koru'da diz ameliyatı olmuştum o sırada eşime hep eşiniz doğum mu yaptı falan demişler çok tercih ediliyormuş gerçi
Benim de 6+6 da gittiğimde gördü doktor kanama alanı ama illaki kan olacak diye de bir sey yok sıvı birikimi de olabilir dedi. Ekstra da bir sey soylemedi ben zaten progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam. Bir daha ki muayeneye 3 hafta sonra cağırdı daha 2 hafta var ben de merakla bekliyorum o zamana inş gecer gider. Bize ilişki yasak demişti ekstradanKızlar selam bugün özele gittim 6 mm kanama alanı gördü ama kese ve bebek gayet sağlıklıkanama alanı neden oluyor bilen var mı ? Normal rutin hayatımda dikkat etmem gereken birşey var mı dedim yok dedi tekrar kanama ya da kahverengimsi akıntı gelir muhtemelen dedi. Sizce yapmam gereken dikkat etmem gereken birşey var mı
Güzel artmış canım zaten kesede görmüştü doktor dimi bundan sonra kesenin büyüyüp büyümediğine bakarKızlar beta 579 çıktı pazar günü de 141 ‘di sizce iyi mi
Kullanın tabi ilacı çok fazla kullanan var aksine faydası olur. Sağlıkla gelsin inşallahİnşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz. İlacı aldım. İçeceğim mecburen risk almak istemiyorum ama ilacın da bi zararı yan etkisi felan yoktur umarım.