Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hani çömlek içinde kaymaklılar var ya acaba onlar daha mı iyidir. Bakalım bilen arkadaşlarımız vardır belki. Yoksa ben de sütaş, pınar öyle alıyorum.
Ben manda yoğurdu yiyorum burda markette mayalıp satıyorlar

Burda bi şarküteri var, doğal manda yoğurdu satıyomuş bi onu alıcam şimdi. Sonra kendim de denerim yapmayı bari

Yogurdu pastorize yemek gerekiyormus zaten , ev yapimi yogurtlarin bakteri uretimine daha musait oldugundan benim doktorum yeme dedi. Yoksa ben kendim yapip yiyordum pastorize hic keyif vermese de mecbur doktorunuza sorun sizde yogurt kismini.bazi doktorlar da ev yogurdu oneriyor ben pek bilemedim riske atmak istemedim. Ya da pastorize sut alip da yapabilirsin o da bi secenek. Yogurt ben pinarin organik yogurdunu kullaniyorum

İlk defa bir doktorun hazır yoğurt tavsiye ettiğini duydum sadece kadın doğum değil bizim evde kedi var veteriner bile hazır yoğurt vermeyin faydası yok dedi ev yoğurdu verin dedi aynı zamanda alerjik rahatsızlığım var göğüs doktoru hazır yoğurt yada kefir tüketme evde yaptığını tüket bağırsaklarını düzeltir alerjine iyi gelir demişti yani kısacası bu zamana kadar hiçbir doktor hazırı önermedi bana

Tup bebek oldugu icin olabilir.ben de okudugumda ve duydumda cok sasirmistim. Koruyucu olamadiginda bakteriye cok scik ve tup bebek hastalari maalesef daha dikkatli olmak zorunda.

Tamam canım ben de bi araştırayım o zaman. Pınarın organiği benim de aklıma yattı. Doğru pastörize süt için diyorlar.

Kızlar beta 579 çıktı pazar günü de 141 ‘di sizce iyi mi

Ben paket sütle mayalıyorum odamı sağlıksız

Ben paket sütle mayalıyorum odamı sağlıksız
Onun oldugunu zannetmiyorum cig sutten olani dedi bana doktorum prof adam yani ama dedigim gibi tup bebek kismi normal gebelikten daha farkli olabilir onu bilemedim. Cig sutu ne kadar kaynatirsak kaynatalim olmasi gereken isiya ulasamiyor yani pastorize de birden asiri yuksek isiya maruz kaldigindan bakteri uretimi cok daha dusuk oluyor. Yani paketli de sutte olmaz sorun bence

Ok ben paket süt 4 sütte dört sıvı krema ekliyorum efsane yoğurt oluyor

Koru gerçekten güzel. Benim bütçemi bir tık aşıyor şu an özel maalesef. Sadece doğum için düşünebilirim belki

Benim de 6+6 da gittiğimde gördü doktor kanama alanı ama illaki kan olacak diye de bir sey yok sıvı birikimi de olabilir dedi. Ekstra da bir sey soylemedi ben zaten progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam. Bir daha ki muayeneye 3 hafta sonra cağırdı daha 2 hafta var ben de merakla bekliyorum o zamana inş gecer gider. Bize ilişki yasak demişti ekstradan

İnşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz . İlacı aldım. İçeceğim mecburen risk almak istemiyorum ama ilacın da bi zararı yan etkisi felan yoktur umarım.
Kullanın tabi ilacı çok fazla kullanan var aksine faydası olur. Sağlıkla gelsin inşallah

Hanımlar doktor kontrolünü haftaya mı bırakayım cuma mı gideyim sizce, 288'den 910'a çıktı beta 2 günde, hız böyle olursa cuma sanki yeterli olur ama emin olamadım ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…