Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Allah razı olsun gerçekten , yüce Rabbim gönlünüzdekileri önünüze sersin . Eşim bile yüzün eskisi gibi aydınlanmıs noldu dıye sordu az önce nasıl gorunuyosam artık kaç gündür dedim bi kaç arkadaş ıcımı rahatlattı yazmadıgım yer kalmadı da çünkü forumda. Gerçekten çok yardımcı olundu hafifledim valla

Merhaba , ben varım . 4 5 hafta geciktirdiler ikiz annesiyim ben de . Dozu normalden daha fazla aldım son zamanlarda. 25. Haftamda başladı sancılarım , 30. Haftamda doğum yaptım. Kaçıncı haftadasınız
Merhaba maşallah çok güzel gecikmiş.İnşallah bebekleriniz de siz de iyisinizdir. Tam 28 oluyoruz ama oğlan da kız da haftasından önde gidiyor. İnşallah biz de sizin gibi birkaç hafta dayanabiliriz. tüp bebek gebesiyim ben hoca önce 28 i atlatalım demişti serklaj yapılacagı zaman cidden de 28de yakaladık durumu

Herkese hayırlı haftalar diliyorum . Görevimizin başındayız eliztoşuma sütleri sağılıyor bugün göreceğim kızımı umarım toparlamıştır geceden beri heyecandan uyuyamıyorum
Sizin ağlak olmanız gerekirken siz gelip bizi ağlatıyorsunuz lohusalar Allahım hepimize yavrularımızın hep güzelliklerini sağlıkla görmeyi, yaşamayı nasip kısmet etsin Allah bu heyecanları yaşamak isteyen herkese de sağlıkla, kolaylıkla nasip kısmet etsin İnsan bazen koşturmacaya dalıyor, hastane çantası, doğum, emzirme falan ama çok çok büyük bir güzelliğin tam ortasındayız çok şükür

Herkese hayırlı haftalar diliyorum . Görevimizin başındayız eliztoşuma sütleri sağılıyor bugün göreceğim kızımı umarım toparlamıştır geceden beri heyecandan uyuyamıyorum
Eliz hanımcığım selamlar saygılar efenim bi an önce sütlerinizle tombiş tombiş olup evinize dönünüz litfenn, anneniz sizi çok özlemiş biz de sizi merak ediyoruz

Ben serklajlı değildim ama hissetmediğim sancılarım varmış . Daha doğrusu ben bebek hareketi sanıyordum böyle burulma toplanma gibi hareketler. En son 20 gün hastanede yattım . Sancıları ağrı gibi hissedince aldılar bebekleri. 2 cm açıklıkla 3 hafta bekledim ama hep yattım bu süreçte hastanedeydim zaten . Hatta o nidicartı en son 11 tane içiyordum günde . İyi beslenin , bebeklere kilo aldırcak şeyler yedim ben tabi öndeyse bebekler doktorunuza danışın . Benim de tp bebek . İnşallah çok sağlıklı zamanında bir doğum yaparsınız. Kritik zamanı aştınız çok şükür bundan sonra her gün kâr bişi olursa özelden de yazabilirsiniz

Reactions: dhn
Tüm kalbimle kocaman amin diyorum telaşla anlamıyoruz evet . Ama doğunca çok başka . Her şeyi unutur mu insan . Hayallerimizin en başına yerleşti sıpa . Dünyaları da verseler ikinci sıraya koyamam çokkk şükür bugünümüze

Eliz hanımcığım selamlar saygılar efenim bi an önce sütlerinizle tombiş tombiş olup evinize dönünüz litfenn, anneniz sizi çok özlemiş biz de sizi merak ediyoruz
Eve geldiğinde en güzel kıyafetiyle en güzel pozuyla sizinle de tanışacak canımm kızım inşallah bugün kilo almış olmasını umut ediyorum

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim

36. Haftadan herkeseee good morning good morning . Hastaneye gidicem bugün bakalım geçen haftadan bu yana durum nedir artık pskolojik olarakta doğurmak istiyorum sanırım yoksa bir şeyler kırıp dökmeye başlicam daraldım gebeşlik kafası geldi sonunda bana

Bugün benim de randevum var. Haftaya bende 37+4 oluyorum çatı muayenesi olacağım umarım sorunsuz atlatırım bu haftayı. Tüm gece uyumadım sabah 8 e doğru uyudum yirmi dakika önce adet ağrısı ile uyandım baya korktum doğum sancısı olabilir mi bilmiyorum umarım sorun yoktur bende hemen doğsun istiyorum böyle sancı felan yaşayınca zaman daralınca bana baya korku girdi

Noldu temizlik yapamayınca sıkıldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…