Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Peki hazır yoğurt tüketen arkadaşlarim. Hangi markayı tercih ediyorsunuz? Onu da sorayım.
Canım hazır tüketmek yerine şarküteriden tava yoğurdu ya da mayalanmış yoğurt alabilirsin. Ben de dün mayaladım hamileliği öğrendiğimden beri kendim yapmaya başladım. Doktor hazır hiçbir şey yeme dedi.

Ben manda yoğurdu yiyorum burda markette mayalıp satıyorlar

Peki hazır yoğurt tüketen arkadaşlarim. Hangi markayı tercih ediyorsunuz? Onu da sorayım.
Bizim burda kilo ile süt satan yer var yoğurtta satıyor ev yapımı tadında aynısı yani belki sizinde orda varsa öyle yer satıyorlardır eğer kendiniz yapamıyorsanız. Tabiki kendimiz yaptığımız daha sağlıklı

Ay ben de bulayım bi yerden bari. Paketli gıda çok tüketiyorum normalde bıraktım onu öğrendiğimden beri, öyle bi şey yiyesim gelirse salatalık kemiriyorum ama bu gelmedi aklıma hiç

Kızlar kese tam görünmedi doktor bir yer gösterdi minicik gebelik kesen bu dedi ama 5 haftalık değil geç oluşmuş 5 haftalık bir görünüm değil dedi telaşlandım açıkcası tekrar beta istedik en son pazar günü 141 çıkmıştı bana cuma günü gel demişti ishal sebebiyle gittiğim için baktık kese görünür mü diye

Canım pazar 141 çıktıysa 2 günde 1 2 kat artsa bile yine düşük kalıyor 1000 gibi görünmüyor mu kese

Korkma geç döllenmedir belki

Merhaba kızlarAllah hayırlı ve saglıklı bebekler hepimize nasip etsin.Benide eklermisin Diyarbakır yaş 35 4.çoçuk son adet tarıhım 4 mart tahmini dogum 9 Aralık görünüyor cinsiyet kız hissediyorum kalp atışını 6+5 te dinledik

Benim kız çoçugumda bulantı ve kusma ilk 4 ay beni mahvetti erkek çoçuklarımda kusmalarım azalmıştı bu hamileligimde gözümü açamıyorum hep bulantı kusma ve sonuç olarak yataktayımo yüzden kız hissediyorum Allah yardım etsin bize

Canım pazar 141 çıktıysa 2 günde 1 2 kat artsa bile yine düşük kalıyor 1000 gibi görünmüyor mu kese

Korkma geç döllenmedir belki
Evet tekrar beta istememesine şaşırmıştım zaten pıhtılaşma sorunum konusunda çok tedbirli bir doktor ilk günden hemen tüm önlemleri de aldık ama bilmiyorum içime sinmeyen bir şeyler var şimdi 1 mayısta çalışmıyorum farklı bir hastanede bir tanıdığımın da gittiği doktora randevu alacağım. Çok da ilgili ama neden içime sinmedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…