Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Hanımlar doktor kontrolünü haftaya mı bırakayım cuma mı gideyim sizce, 288'den 910'a çıktı beta 2 günde, hız böyle olursa cuma sanki yeterli olur ama emin olamadım ne dersiniz
canım ben 288'i cumartesi gördüm tam bir hafta sonra gittim kese görünmüştü. 1 hafta oldu mu?

Benim de 6+6 da gittiğimde gördü doktor kanama alanı ama illaki kan olacak diye de bir sey yok sıvı birikimi de olabilir dedi. Ekstra da bir sey soylemedi ben zaten progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam. Bir daha ki muayeneye 3 hafta sonra cağırdı daha 2 hafta var ben de merakla bekliyorum o zamana inş gecer gider. Bize ilişki yasak demişti ekstradan
Banada kalp atışı başlangıcı olduğu içinde olmuş olabilir dedi canım.. benim kontrol bir daha 1 ay sonra artı birşey çıkmazsa (inşallah) ilişki bizede yasak😍

Kızlar kanımda enfeksiyon çıktı karaciğer değerim de yükselmiş bir de demir kan değerlerim çok düşük geldi kana karışmayan bir antibiyotik gibi bir ilaç ve probiyotik verdi doktor. Ek tahliler istedi yarın damardan demir desteği yapılcak. 10 gün rapor verdi kadın doğum doktorum cuma günü tekrar beta istedi bu süreci dinlenerek atlat keseni de düzgünce görelim diğer tedavini de düzgünce ol bitir dedi durum bu şekilde kızlar

Progestan kullanıyorum kanamam olduğu için. Pıhtılaşma sorunum için Coraspin, oksapar ve bir de klasik Folik asit kullanıyorum. Bende de kabızlık var doğal yollarla halletmeye çalışıyorum şimdilik. Dulcosoft zararsız demi gebelikte de kullanılabiliyor aklımda bulunsun da

Ya çok sabırsızız ben de öyle acele ettim ki öğrenmek için sonra da acaba kimyasal mı diyip durdum kendime doktor için de acele etmeyin kızlar bu sefer kese görünmüyor tekrar şüpheye gerek yok

Kızlar sabah sağlık ocağı idrar tahlili aldı lökosit pozitif çıkmış diğer lökosit değeri de Max 5 olması gerekirken 43 çıkmış. Normal mi bu gebelikte olabilir yazmış bazı siteler

Kızlar sabah sağlık ocağı idrar tahlili aldı lökosit pozitif çıkmış diğer lökosit değeri de Max 5 olması gerekirken 43 çıkmış. Normal mi bu gebelikte olabilir yazmış bazı siteler
43 biraz yüksek. Gebelikte idrar yolu enf hiç istenen bir sey değil. Yarın sabah bir de idrar kültürü verin bence üreme var mı diye bakarlar. Antibiyotik tedavisi başlatabilir

43 biraz yüksek. Gebelikte idrar yolu enf hiç istenen bir sey değil. Yarın sabah bir de idrar kültürü verin bence üreme var mı diye bakarlar. Antibiyotik tedavisi başlatabilir
Hiç yanma sık idrara çıkma falan da yok nerden çıktı bu acaba 🥹 sağlık ocağı kültür alıyor mu biliyor musunuz? Sonuçları göstermeye gidecektim

Hiç yanma sık idrara çıkma falan da yok nerden çıktı bu acaba 🥹 sağlık ocağı kültür alıyor mu biliyor musunuz? Sonuçları göstermeye gidecektim
Alıyorlar zaten büyük ihtimal ister doktor sonucu gösterince. Bende de sinsi sey hiç belirti vermeden ilerliyor bir kere böbreklerime kadar gelmişti enfeksiyon piyelonefrit olmuştum o aşamaya kadar anlamamıştım bir sey. İnş üreme yoktur cabucak gecer ilaçla. Eritrosit ya da bakteri pozitif mi?

X