Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183

Eritrosit negatif, bakteride 123 yazıyor ama bold yapmamışlar bilemedim onu

Banada kalp atışı başlangıcı olduğu içinde olmuş olabilir dedi canım.. benim kontrol bir daha 1 ay sonra artı birşey çıkmazsa (inşallah) ilişki bizede yasak
Yani 10 gün öncesinde keseyi gördüğümüzde yoktu bir sey bilmiyorum valla insan yine de bir tedirgin oluyor. Bir de kistim cıktı benim keseyi görmeye gittiğimizde baya da büyüktü sükür kalp atışı için gittiğimizde küçülmüştü. İkisi birden olunca diken üstündeyim resmen zaman gecmiyor bir sonraki muayeneye kadar

Arkadaşlar iyi akşamlar . Bugün ikindiden beri sağ kasığıma 5 dakika da bir iğne batıyor gibi oluyor hemen geçiyor ama ilk defa bugün oldu böyle . Gerçekten iğne batar gibi . Ve sıklığı korkutuyor . Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Ben bugün dra sordum normal dedi benimde sağ kaşığımda sızı var bazen kramp şeklindede oluyo

Arkadasim vardi hatta onun kanaması da vardı Progestan kesti kanamayi birşey olmaz korkmayin

Bulantım yok umarım hiç olmaz ama 6 ıla 7 ci haftalarda başlıyor sanırım
şuan kaç haftalıksınız. ben doktora gittiğimde 5+3 falandım . mide bulantın yok dimi daha çok erken bebek oluşmaya başlasın mide bulantılarında başlayacak dedi. o yüzden midem bulanınca bebem büyüyor diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım . ama prilam mucize gibi kesti bulantımı. dün akşam güzelce uyku uyuyabildim . bazıları çok şanslı hiç bulantıları olmuyor birazda yapı meselesi herhalde . umarım sizinde hiç olmaz bulantılarınız

5+1 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…