- 12 Temmuz 2022
- 23.207
- 85.017
Alıyorlar zaten büyük ihtimal ister doktor sonucu gösterince. Bende de sinsi sey hiç belirti vermeden ilerliyor bir kere böbreklerime kadar gelmişti enfeksiyon piyelonefrit olmuştum o aşamaya kadar anlamamıştım bir sey. İnş üreme yoktur cabucak gecer ilaçla. Eritrosit ya da bakteri pozitif mi?
Yani 10 gün öncesinde keseyi gördüğümüzde yoktu bir sey bilmiyorum valla insan yine de bir tedirgin oluyor. Bir de kistim cıktı benim keseyi görmeye gittiğimizde baya da büyüktü sükür kalp atışı için gittiğimizde küçülmüştü. İkisi birden olunca diken üstündeyim resmen zaman gecmiyor bir sonraki muayeneye kadarBanada kalp atışı başlangıcı olduğu içinde olmuş olabilir dedi canım.. benim kontrol bir daha 1 ay sonra artı birşey çıkmazsa (inşallah) ilişki bizede yasak
Bol su için siz simdilik hafif bir enfeksiyondur muhtemelen negatif yazıyor bakteri, yarın zaten doktor yönlendirir
Valla hiç susamadım ama kafama dikip duruyorum suyuBol su için siz simdilik hafif bir enfeksiyondur muhtemelen negatif yazıyor bakteri, yarın zaten doktor yönlendirir
Ben bugün dra sordum normal dedi benimde sağ kaşığımda sızı var bazen kramp şeklindede oluyoArkadaşlar iyi akşamlar . Bugün ikindiden beri sağ kasığıma 5 dakika da bir iğne batıyor gibi oluyor hemen geçiyor ama ilk defa bugün oldu böyle . Gerçekten iğne batar gibi . Ve sıklığı korkutuyor . Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Umarım normaldir . Zaten bayadır arada regl ağrısı gibi oluyordu ama . Böyle ilk defa oldu . Neyse yarın 4 te randevum var umarım her şey yolundadırBen bugün dra sordum normal dedi benimde sağ kaşığımda sızı var bazen kramp şeklindede oluyo
Prilam dr . Şimdi yazdım doktoruma . Sabah 1 akşam 2 alabilirsin dedi .kızlar doktorunuz size bulantı için hangi hapı yazdı hamilelikte kullanmasında sakınca olmayan?
Ayrıca içtiğim gibi geçti . Kaç gündür boşuna öğürüp durmuşumkızlar doktorunuz size bulantı için hangi hapı yazdı hamilelikte kullanmasında sakınca olmayan?
Arkadasim vardi hatta onun kanaması da vardı Progestan kesti kanamayi birşey olmaz korkmayinGünaydın , ben de şimdi ilk doktor muayenemden geldim. Bugün 5+3 üz. Kese göründü çok şükür, kalp için iki hafta sonra tekrar çağırdı. Rahim içerisinde kanama alanı gördü ve progestan başladı. Başka kanama alanı olan ve ilaç kullanan var mı
Kaç haftalıksın canım ne zaman başladı bulantı. Bende şuan yok ama erken sanırım o yüzdenAyrıca içtiğim gibi geçti . Kaç gündür boşuna öğürüp durmuşum
Sizinki ilk bebeğiniz mi
EvetSizinki ilk bebeğiniz mi
ben 6+4 üm. tam 6+0 da bulantılarım başladı :)Kaç haftalıksın canım ne zaman başladı bulantı. Bende şuan yok ama erken sanırım o yüzden
Benim göğüs hassasiyetim çokben 6+4 üm. tam 6+0 da bulantılarım başladı :)
evet benimde öyle dokunamıyorum balon gibilerBenim göğüs hassasiyetim çok
şuan kaç haftalıksınız. ben doktora gittiğimde 5+3 falandım . mide bulantın yok dimi daha çok erken bebek oluşmaya başlasın mide bulantılarında başlayacak dedi. o yüzden midem bulanınca bebem büyüyor diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım . ama prilam mucize gibi kesti bulantımı. dün akşam güzelce uyku uyuyabildim . bazıları çok şanslı hiç bulantıları olmuyor birazda yapı meselesi herhalde . umarım sizinde hiç olmaz bulantılarınızBulantım yok umarım hiç olmazama 6 ıla 7 ci haftalarda başlıyor sanırım
5+1 oldukşuan kaç haftalıksınız. ben doktora gittiğimde 5+3 falandım . mide bulantın yok dimi daha çok erken bebek oluşmaya başlasın mide bulantılarında başlayacak dedi. o yüzden midem bulanınca bebem büyüyor diye teselli ediyorum kendimi ne yapayım . ama prilam mucize gibi kesti bulantımı. dün akşam güzelce uyku uyuyabildim . bazıları çok şanslı hiç bulantıları olmuyor birazda yapı meselesi herhalde . umarım sizinde hiç olmaz bulantılarınız