canım ben 288'i cumartesi gördüm tam bir hafta sonra gittim kese görünmüştü. 1 hafta oldu mu?Hanımlar doktor kontrolünü haftaya mı bırakayım cuma mı gideyim sizce, 288'den 910'a çıktı beta 2 günde, hız böyle olursa cuma sanki yeterli olur ama emin olamadım ne dersiniz
Banada kalp atışı başlangıcı olduğu içinde olmuş olabilir dedi canım.. benim kontrol bir daha 1 ay sonra artı birşey çıkmazsa (inşallah) ilişki bizede yasakBenim de 6+6 da gittiğimde gördü doktor kanama alanı ama illaki kan olacak diye de bir sey yok sıvı birikimi de olabilir dedi. Ekstra da bir sey soylemedi ben zaten progestan fitil de kullanıyorum sabah akşam. Bir daha ki muayeneye 3 hafta sonra cağırdı daha 2 hafta var ben de merakla bekliyorum o zamana inş gecer gider. Bize ilişki yasak demişti ekstradan
Yok kuzum 2 gün önce 288 gördüm bugün 910'du, bu hızda giderse 2000 üstü olur ya ondan dedim ama riske atmasam mı erken gidipcanım ben 288'i cumartesi gördüm tam bir hafta sonra gittim kese görünmüştü. 1 hafta oldu mu?
İnşallah arkadaşımKullanın tabi ilacı çok fazla kullanan var aksine faydası olur. Sağlıkla gelsin inşallah
bence bir hafta bekle garanti olsun alttan muayane edecek zar zor görecek belki eziyete gerek yok bence bir haftada güzel büyür zaten kolay gözükürYok kuzum 2 gün önce 288 gördüm bugün 910'du, bu hızda giderse 2000 üstü olur ya ondan dedim ama riske atmasam mı erken gidip
Salıya randevu almıştım hiç bozmiyim o zamanbence bir hafta bekle garanti olsun alttan muayane edecek zar zor görecek belki eziyete gerek yok bence bir haftada güzel büyür zaten kolay gözükür
Progestan kullanıyorum kanamam olduğu için. Pıhtılaşma sorunum için Coraspin, oksapar ve bir de klasik Folik asit kullanıyorum. Bende de kabızlık var doğal yollarla halletmeye çalışıyorum şimdilik. Dulcosoft zararsız demi gebelikte de kullanılabiliyor aklımda bulunsun da
Canım pazartesiyi bekle iyice belirgin olsun kaç haftadasınHanımlar doktor kontrolünü haftaya mı bırakayım cuma mı gideyim sizce, 288'den 910'a çıktı beta 2 günde, hız böyle olursa cuma sanki yeterli olur ama emin olamadım ne dersiniz
Salı gidicem canım randevu aldım, 4+3'üz daha minnağız da heyecan yaptımCanım pazartesiyi bekle iyice belirgin olsun kaç haftadasın
Ben bugün 5+0 da gördüm ama çok çok küçüktü iki hafta sonraya yeni randevu verdiOğlumda keseyi çok geç gördük mesela geç döllenme olmuştu
Keseyi mi 5. Hafta da gördünüz? Benim de 4+6 gitmedim doktora erken diyeBen bugün 5+0 da gördüm ama çok çok küçüktü iki hafta sonraya yeni randevu verdi
Evet ama çok küçüktüKeseyi mi 5. Hafta da gördünüz? Benim de 4+6 gitmedim doktora erken diye
43 biraz yüksek. Gebelikte idrar yolu enf hiç istenen bir sey değil. Yarın sabah bir de idrar kültürü verin bence üreme var mı diye bakarlar. Antibiyotik tedavisi başlatabilirKızlar sabah sağlık ocağı idrar tahlili aldı lökosit pozitif çıkmış diğer lökosit değeri de Max 5 olması gerekirken 43 çıkmış. Normal mi bu gebelikte olabilir yazmış bazı siteler
Hiç yanma sık idrara çıkma falan da yok nerden çıktı bu acaba43 biraz yüksek. Gebelikte idrar yolu enf hiç istenen bir sey değil. Yarın sabah bir de idrar kültürü verin bence üreme var mı diye bakarlar. Antibiyotik tedavisi başlatabilir
Alıyorlar zaten büyük ihtimal ister doktor sonucu gösterince. Bende de sinsi sey hiç belirti vermeden ilerliyor bir kere böbreklerime kadar gelmişti enfeksiyon piyelonefrit olmuştum o aşamaya kadar anlamamıştım bir sey. İnş üreme yoktur cabucak gecer ilaçla. Eritrosit ya da bakteri pozitif mi?Hiç yanma sık idrara çıkma falan da yok nerden çıktı bu acabasağlık ocağı kültür alıyor mu biliyor musunuz? Sonuçları göstermeye gidecektim