Bizde bugün ilk ev gezmemize gittik çok şükür sıkıntı olmadan atlattık yumurtamızı narımızı çikolatamızı alıp geldik sepetin içinde daha bir şeyler vardıda şuan mutfakta tam hatırlamıyorum havalar iyi değil burda rüzgarlı yağmurlu hep güneş açsa dışarıya gezmeyede götürcemEvet ev gezmesine gidiliyo o evden de yumurta ekmek felan veriyolar şimdi ki modern zamanda sepet yapiyolarinternette paylasiyolar süslü püslü
Hani ilaç içip sütünü sağıp dökmüştün ya o sıra içseydin keşkeDün Dr Google’a sordum, hamilelikte içtiğin sigaranın iki katı nikotin gidiyormuş bebeğe emzirirkenbeynimden vurulmuşa döndüm, doğurup eve gelince mentollü sigara tüttürme hayallerim suya düştü sjfksks
Denemedim, yarın sabah slingi ilk kez deneyeceğiz de otururum başka ne yapayımAmin amin, Ay ayıp olmazsa Klozete kanguru ile oturulabiliyor muçiş olayı beni de çok korkutuyor ya. Yarın mı ilk yalnız kalışın?
Valla nasıl aklıma gelmedi ya puhhh sjfksksHani ilaç içip sütünü sağıp dökmüştün ya o sıra içseydin keşke
Nerde yasiyosun sen canım listeye bakmadımBizde bugün ilk ev gezmemize gittik çok şükür sıkıntı olmadan atlattık yumurtamızı narımızı çikolatamızı alıp geldik sepetin içinde daha bir şeyler vardıda şuan mutfakta tam hatırlamıyorum havalar iyi değil burda rüzgarlı yağmurlu hep güneş açsa dışarıya gezmeyede götürcem
Bir şey daha önereceğim şuan araştırıyorum bugün yarın alacağım sende var mı bilmiyorum ama bebeği bırakıp WC’ye falan gidemem diye endişe ediyorsun diye kamera olayını bir düşün istersen. Normal ev kameralarını araştırıyorum ben. Xioami markasının var ve TP-Tapo Link diye başka bir markanın daha var. Kamera veya telsiz gereksiz diye düşünüyordum ama şuan kesinlikle almaya karar verdim. Tp-Tapo Link’in C220 ve C225 modelleri var bunlar normal ev kamerası ama bebek için özellikleri var. Bebeğin yattığı bölgeyi seçip işaretliyorsun ağladığında hareket ettiğinde telefonuna bildirim geliyormuş. Hatta daha ileri teknoloji şeyler var nefes alıp vermesini dinleyen vs. Gece gündüz görüntü kalitesi aşırı iyi. Sesini gönderebiliyorsun..Normal bebek kameraları gibi pahalı ürünlerde değil. Amazon’da 1000 TL bandında. Mutfakta yemek yaparken vs kesinlikle lazım olur diye düşünüyorum geçen misafir geldiğinde mesela salonda değilde odada beşiğinde yatırdık aklım kaldı. Sende var mı yok mu bilmiyorum ama kesinlikle özelliklerini ben çok beğendim.Aynen benim için de bi kaç dakika dursa yeter. Tüm evi olmasa da bir oda falan süpürürüm, iş yaparım. Yoksa tüm gün koltukta meme üstünde yatıyor, oturtuyor beni. Yerimden kalkıp bi su içmeye gidemiyorum
Aslında sadece sağım yapsam çok acımıyordu üzerine hem emzirip hem de yüksek şekilde sağım yapınca mahvoldular gariplerimAh canım benim kıyamam sen başta sağımı çok yaptın ya o da çok deforme etmiştir uçlarınıGerçekten nasıl bir acı yani dizlerimden güç boşalıyor sanki emmeye başladığı anda. Bence çok kadının emzirmeyi bırakıp mamaya başlama nedeni bu meme ucu yaraları, mastitlerdir. Herhalde bu işin sırrı biraz da bunlara sabretmekte..
Samsunda canım havalar hep yağmurlu rüzgarlı haftaya biraz güneş gözüküyor eğer rüzgar olmazsa çıkartıcamNerde yasiyosun sen canım listeye bakmadım
Bende şu linkteki ilk ürün var top gibi olan. Geçen misafir varken odaya yatırdım kamerayı açtım telefondan da izledim çok rahay ettim. Hareket halinde ve ağladığında ya da başına birisi geldiğinde ayrı ayrı bildirim gönderiyor. Hepsinde de yazıyor ağladı hareket etti falan diye. Benim park yatak yanımıza yapışık değil gece de kuruyorum kamerayı telefondan açıp öyle yatıyorum sürekli uyanıp kalkmak zor oluyor diye. Gece görüşü çok iyi biz çok memnun kaldık valla öneririm.Bir şey daha önereceğim şuan araştırıyorum bugün yarın alacağım sende var mı bilmiyorum ama bebeği bırakıp WC’ye falan gidemem diye endişe ediyorsun diye kamera olayını bir düşün istersen. Normal ev kameralarını araştırıyorum ben. Xioami markasının var ve TP-Tapo Link diye başka bir markanın daha var. Kamera veya telsiz gereksiz diye düşünüyordum ama şuan kesinlikle almaya karar verdim. Tp-Tapo Link’in C220 ve C225 modelleri var bunlar normal ev kamerası ama bebek için özellikleri var. Bebeğin yattığı bölgeyi seçip işaretliyorsun ağladığında hareket ettiğinde telefonuna bildirim geliyormuş. Hatta daha ileri teknoloji şeyler var nefes alıp vermesini dinleyen vs. Gece gündüz görüntü kalitesi aşırı iyi. Sesini gönderebiliyorsun..Normal bebek kameraları gibi pahalı ürünlerde değil. Amazon’da 1000 TL bandında. Mutfakta yemek yaparken vs kesinlikle lazım olur diye düşünüyorum geçen misafir geldiğinde mesela salonda değilde odada beşiğinde yatırdık aklım kaldı. Sende var mı yok mu bilmiyorum ama kesinlikle özelliklerini ben çok beğendim.
Bu arada bu tarz bir ürün kullanan memnun olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ben bebek ağladığında , hareket ettiğinde bana anında bildirim gelecek bir ürün bakıyorum. Hassasiyeti ve görüntü kalitesi iyi olan. Şuan aklımdaki iki ürün şunlar.
Aaa çok sevindim bazı yorumlarda bildirim geç düşüyor vs diye şeyler gördüm o biraz wifi ağı ile de ilgilidir diye düşünüyorum tabi ama senin memnun olman çok iyi oldu. Bende ikisi arasında kaldım diğerinde sadece gizlilik modu var ekstra öyle gördüm. Sinek bile beşiğin kenarında uçsa bildirim geliyormuş bazıları öyle yazmışBende şu linkteki ilk ürün var top gibi olan. Geçen misafir varken odaya yatırdım kamerayı açtım telefondan da izledim çok rahay ettim. Hareket halinde ve ağladığında ya da başına birisi geldiğinde ayrı ayrı bildirim gönderiyor. Hepsinde de yazıyor ağladı hareket etti falan diye. Benim park yatak yanımıza yapışık değil gece de kuruyorum kamerayı telefondan açıp öyle yatıyorum sürekli uyanıp kalkmak zor oluyor diye. Gece görüşü çok iyi biz çok memnun kaldık valla öneririm.
Benim kp de gelmiş diyo ki kamerayı benim telefona da kurun ben de bebişi izleyeyim djdjdjjd öyle memnun kaldık düşün
Bir güçle yapıyorsun o an ama yaşadığım acıyı tahmin edebiliyorum. Yoğun bakımda sandalyede desteksiz emzirirken yaşadım ben de çok fenaydı. Keşke vajinal doğurabilseydim dediğim çok oldu.Ben ilk girdiğimde boştu emzirme odası eşimle girmiştik. Kocaman bebek arabası montlar arabanın rüzgarlığı emzirme yastığı falan geçtim oturdum bir yere. O esnada eşim de sen tut montları yan koltuklara koy bebek arabası ortada kaldı perde çekili ama kapı açık kaldı falan. Sinirden öldüm tabi o esnada çıktı gitti yetişebilen kim. Derken bir anda içeri iki kadın daha geldi onların da bebekler küçük. İkisi de vajinal doğum yapmışlar ama rahatlar maşallah oturmaları kalkmaları. Hatta ikisi de benim halime üzülmüştü. Ama geldiklerinde ortalığı toparlayamadım falan dedim lütfen alıp bebek arabasının üzerine atın ben doğrulamıyorum. Öyle yaptılar. Derken alt açma alanını kullanayım dedim o esnada çiş yaptı üzerine çıktı. Allahım dedim napıcam şimdi. Çocuğun bir kolu çıkarıyorum tutunup kalıyorum öyle, sırtım falan semsert oldu. Bebek bas bas bağırıyor öyle kötü bir andı ki. Bugünkü halimize çok şükür yine
Evet canım sağlıklı bir durum değil, yani avm de belki sağlıklı bir tercih değil ama dışarı da çok soğuk mecburuz bir yerde de bir şeyler yapmak istiyorsak. Az ısınsın bebekler de az daha büyüsün inşallah her şey daha keyifli olur o zaman
Bir güçle yapıyorsun o an ama yaşadığın acıyı ve çaresizliği tahmin edebiliyorum. Yoğun bakımda sandalyede desteksiz emzirirken yaşadım ben de çok fenaydı. Keşke vajinal doğurabilseydim dediğim çok oldu o an. Yani kimi vajinal doğum sezaryeni kimi sezaryen vajinal doğumu aratıyor. Benimki vajinali aratan cinsten oldu. Bazen şımarıklık mı ediyorum bilmesem de hani bebek de ben de iyiyiz tamam ama acaba vajinal doğurabilir miydim diye düşünüyorum. Bu kadar zorlanmazdık iyileşene kadar. Instagramda 1-1.5 ay önce vajinal doğuran kadın spora başlamış ağırlıkla falan çalışıyor. Bizim en erken 4.ay olabilir o da doktor kontrolüyle diyorlar.Ben ilk girdiğimde boştu emzirme odası eşimle girmiştik. Kocaman bebek arabası montlar arabanın rüzgarlığı emzirme yastığı falan geçtim oturdum bir yere. O esnada eşim de sen tut montları yan koltuklara koy bebek arabası ortada kaldı perde çekili ama kapı açık kaldı falan. Sinirden öldüm tabi o esnada çıktı gitti yetişebilen kim. Derken bir anda içeri iki kadın daha geldi onların da bebekler küçük. İkisi de vajinal doğum yapmışlar ama rahatlar maşallah oturmaları kalkmaları. Hatta ikisi de benim halime üzülmüştü. Ama geldiklerinde ortalığı toparlayamadım falan dedim lütfen alıp bebek arabasının üzerine atın ben doğrulamıyorum. Öyle yaptılar. Derken alt açma alanını kullanayım dedim o esnada çiş yaptı üzerine çıktı. Allahım dedim napıcam şimdi. Çocuğun bir kolu çıkarıyorum tutunup kalıyorum öyle, sırtım falan semsert oldu. Bebek bas bas bağırıyor öyle kötü bir andı ki. Bugünkü halimize çok şükür yine
Evet canım sağlıklı bir durum değil, yani avm de belki sağlıklı bir tercih değil ama dışarı da çok soğuk mecburuz bir yerde de bir şeyler yapmak istiyorsak. Az ısınsın bebekler de az daha büyüsün inşallah her şey daha keyifli olur o zaman
En ufak el hareketinde falan bildirim geliyor ya hatta üf çok bildirim geliyor moduna girmiştim ben. Gece bildirimi kapatıyorum yoksa uyuyamayızAaa çok sevindim bazı yorumlarda bildirim geç düşüyor vs diye şeyler gördüm o biraz wifi ağı ile de ilgilidir diye düşünüyorum tabi ama senin memnun olman çok iyi oldu. Bende ikisi arasında kaldım diğerinde sadece gizlilik modu var ekstra öyle gördüm. Sinek bile beşiğin kenarında uçsa bildirim geliyormuş bazıları öyle yazmış
Bizde çapak oldu gözü kapanıyordu artık sapsarı kaplıyordu. Tobsin kullandık 5 gün günde 4 kez. Şuan geçti.Kızlar göz akıntısı için hangi damlaları kullandınız? Bizimde oldu sütle falan sildim ama geçmedi gibi
Sipariş verdimEn ufak el hareketinde falan bildirim geliyor ya hatta üf çok bildirim geliyor moduna girmiştim ben. Gece bildirimi kapatıyorum yoksa uyuyamayız
Mükemmel birine bişey aldırınca çok mutlu oluyorumSipariş verdimGünlerdir araştırıyordum bu anı beklemişim. Zaten emzirdikten sonra kusması falan da oldu artık hiç başından kalkamıyorum. En azından uyurken içim rahat eder yoksa sürekli kontrol ediyorum paranoyak oldum.