Halsizlik ve uyku hali çok bende de.. 40. Da doktorum kontrole gel demişti bı kan değerlerime baktırmak lazım takviye gerekli olabilir. Ama doğru düzgün yemek yok, uyku yok, dinlenme yok normal olsa bu halimiz kanımcaAy bende. Kollarım titriyor bugün. Yastıkla da destek olamıyorum. Havada kalıyor kolum
Memnun musun hastane tipinden? Bende onu mu kiralasam diye düşünüyordum ama ne bakma ne de araştırma fırsatım olmadı kiMaşallah maşallah. Bende de hastane tipi var canım. Kiraladım. İnşallah bol bol sütümüz olurbenimki de kuruntudur
Canım kaç gün oldu yapmayalı peki? Şu i love you mesajı filan illaki yapmissindir diye düşünüyorum olmadı duş çok etkili oluyor bizim de 2-3 günde zorlanıyordu duş sonrası rahatladı. Gerçi şimdi artık her gün yapmaya başladı şükür o stresimiz şuan kalmadı ama ilerleyen günlerde ne olur Allah kerimKaka yapamadığı için çok rahatsız bizimki. Bugün vermedim maflor'u. Aslında probiyotik, yani bağırsakları düzenlemesi lazım ama prospektüsünde ishale iyi geleceği yazıyor o mu yaptı bilmiyorum
Ben sağımı bıraktım canım, sadece çok dolu olduğunda sağıyorum. Bebek daha fazlasını emiyor merak etme, pompa az çekiyormuş. Sadece meme mi veriyorsun?Ya ben kendimi strese soktum şuan. Bebeğin çişi az turuncu geldi. Süt sağayım dedim. Bebek on dakika emdikten sonra sağdan 10 ml çıktı. Bana çok az geldi yaaaOrangegreysky senin de birini reddettiği için az geliyordu sanki, yendiniz mi onu?
13. Gündeyiz az mı kızlar ya. Doktor sağıp kendini stres yapma demişti en son. Bugün de stres oldum çok şükür
Solgar’ın takviyesini incele istersen canım.Bebek çekemiyor gibi geldi sağdım hiçbir şekilde gelmiyor süt dünden beri… takviye imom latte alıyordum canım. İnşallah bugüne özeldir huysuzluğu. Kolik olmasından korkuyorumKumraladamavituna1
uykusuzluk stres ve beslenememe sute direk etki ediyor canim. azalmaz hemen sırf bu yüzden ama vucudun yorgun duserse süt üretimi de etkileniyor bebek uyudukca uyumaya calıssan?Akşam turuncu gibiydi çişi. Şimdi baktım sarı olmuş. Her çişli bezinde de kaka var. İllaki besleniyor sanırım. Dediğin gibi belki de emdiği için gelmedi. Bi de bugün iki saat uyudum. İnşallah bir sıkıntı yoktursağool kuzum
Solgar ın hangi takviyesi canım? BakayımSolgar’ın takviyesini incele istersen canım.
Süt az geldiği için meme ve mama olarak gidiyorduk. Emmesinden yana sorun yok ama süt tamamen kesildi gibi. Kaç saat sürüyor ağlaması? Bizim bütün gün sürdü huysuzluğu… çok kısa uyudu hepPeki sadece meme ile mi ilerliyorsun yoksa formül mama da veriyor musun? Büyük yapma durumu nasıl? Bizde doymadıginda yada büyüğünü yapamadığında aynı durum oluyorbirde gerçekten duş çok iyi geliyor rahatlatıyor en azından bizim kızı onu da tavsiye edebilirim. Büyüğünü yapınca bile altını suda yıkayınca bile mest oluyor aklıma gelenler bunlar valla.. sanki o günler bı farklı döneme giriyor bizim kızda 18:00 dan sonra sanki canı yanıyor gibi hep ağlamaklı oluyor 3-4 gündür böyle değişik bir hal aldı. Yada göğüste uyumak istiyor
Evet boş emzirmek, damakların ezmesi, tükürüğün hassaslaştırması derken bu hale geliyorlar zaten en çok daAslında sadece sağım yapsam çok acımıyordu üzerine hem emzirip hem de yüksek şekilde sağım yapınca mahvoldular gariplerimben bebişimi emzirdiğime şükredip ağlarayak devam ediyorum sabrıma djdjdj
Canım normal şartlar altında bence de vajinalin doğum sonrası toparlanması kolay tabi ama bizim bebişin kafa cidden büyük mesela ben çıkaramazmışım dedim görünce. Yani çok büyük kesiler falan olurdu dış dikişim fazla olurdu yine aynı şekilde zorlanırdım diye tahmin ediyorum. Kilosu zaten yüksekti maşallah biliyorsun. Hatta hastanedeki epikriz raporuna sezaryen nedeni olarak makrozomi yazmışlar bu da bir tık incitti yani tosbik bebek yazsalar neyseydi shhsjsj O yüzden sezaryen bizim için tek seçenek olabilirdi. Ama o kızları görünce çok özendim ben de gerçekten. Belki bir sonraki bebede diyelim artık nasipBir güçle yapıyorsun o an ama yaşadığım acıyı tahmin edebiliyorum. Yoğun bakımda sandalyede desteksiz emzirirken yaşadım ben de çok fenaydı. Keşke vajinal doğurabilseydim dediğim çok oldu.
Bir güçle yapıyorsun o an ama yaşadığın acıyı ve çaresizliği tahmin edebiliyorum. Yoğun bakımda sandalyede desteksiz emzirirken yaşadım ben de çok fenaydı. Keşke vajinal doğurabilseydim dediğim çok oldu o an. Yani kimi vajinal doğum sezaryeni kimi sezaryen vajinal doğumu aratıyor. Benimki vajinali aratan cinsten oldu. Bazen şımarıklık mı ediyorum bilmesem de hani bebek de ben de iyiyiz tamam ama acaba vajinal doğurabilir miydim diye düşünüyorum. Bu kadar zorlanmazdık iyileşene kadar. Instagramda 1-1.5 ay önce vajinal doğuran kadın spora başlamış ağırlıkla falan çalışıyor. Bizim en erken 4.ay olabilir o da doktor kontrolüyle diyorlar.
Sağlık olsun artık ne yapalım nasip böyleymiş
Valla şu an en iyi tercih avm ya mikrop açısından o da iyi değil de ne yapalım artık. Ayda yılda bir gideriz zaten
Geçmiş olsun kuzucum. Dokunduğunda biraz aşırı tepki verdiği bir yeri var mı? Kulağı, karnı, pipisi (erkekti diye hatırlıyorumÇok b.ktan bir gece geçiriyoruz . Doğduğundan beri ilk defa böyleyiz . Asla ama asla uykuya dalamıyor bir yeri ağrıyor bence . Anlayamamak çok kötü . Sanki karnı ağrıyor gibi . Ne yapacağımı şaşırdım
Darısı başıma canımIlk bi hafta şimdi kafama sıkmazsam daha sıkmam dediğim bir acı oldu. Ama bana gumus kapak cok iyi geldi. Ise yaramamasina uzuldum acikcasi. Suan kullanmiyorum ama hala hassasiyet var ama yara yok cok sukur alisti memisler sanirim. Sadece cok cekistiriyo emerken ondan kaynakli biraz aciyor. Ama digerinin yaninda sinek isirigi .
Ben keyif için içtim dediğimin ertesi günü paket almaya başlayacağımdan çok eminim. Keşke öyle haftada bir iki çay kahve yanına içenlerden olabilsem ama kendime güvenim sıfır bu konudaBen keyif için içmek istiyorum ya, bakalım ne zaman gelecek o günler
Benimki de arada giriyor benzer krize. Emmiyor emerken kavga ediyor memeyle bırakınca da çığlık çığlığa ağlıyor. Şuan yine o krizler geldi mememi kopartıyor resmenÇok b.ktan bir gece geçiriyoruz . Doğduğundan beri ilk defa böyleyiz . Asla ama asla uykuya dalamıyor bir yeri ağrıyor bence . Anlayamamak çok kötü . Sanki karnı ağrıyor gibi . Ne yapacağımı şaşırdım
3 cano gece yaptı şükür. Masaj vs yapıyorum dün de banyo yaptı halbuki ama rahatlatmadı :/Canım kaç gün oldu yapmayalı peki? Şu i love you mesajı filan illaki yapmissindir diye düşünüyorum olmadı duş çok etkili oluyor bizim de 2-3 günde zorlanıyordu duş sonrası rahatladı. Gerçi şimdi artık her gün yapmaya başladı şükür o stresimiz şuan kalmadı ama ilerleyen günlerde ne olur Allah kerim
Bizimkinin de gözler fıldır fıldır. Uyumadı geceÇok b.ktan bir gece geçiriyoruz . Doğduğundan beri ilk defa böyleyiz . Asla ama asla uykuya dalamıyor bir yeri ağrıyor bence . Anlayamamak çok kötü . Sanki karnı ağrıyor gibi . Ne yapacağımı şaşırdım
Eve hem elektrikli hem eller serbest var. Elektirikli pompayı hiç kullanmadım fırsat olmadı. Eller serbestte 2 ml süt gelirken, hastane tipinde 20 ml geliyordu. Ben baya memnun kaldım. Bebeğim emememişti, göğsüm taş olmuştu, onu giderdiMemnun musun hastane tipinden? Bende onu mu kiralasam diye düşünüyordum ama ne bakma ne de araştırma fırsatım olmadı ki
Evet meme sadece kuzum. Çişli bez sayısına bakıyorum yeterliydi. Bugün çişi turuncu gibi çıktı bir kez, o beni tedirgin etti. Şimdi gene sarı.Ben sağımı bıraktım canım, sadece çok dolu olduğunda sağıyorum. Bebek daha fazlasını emiyor merak etme, pompa az çekiyormuş. Sadece meme mi veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?