2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Kaka yapamadığı için çok rahatsız bizimki. Bugün vermedim maflor'u. Aslında probiyotik, yani bağırsakları düzenlemesi lazım ama prospektüsünde ishale iyi geleceği yazıyor o mu yaptı bilmiyorum

Kaka yapamadığı için çok rahatsız bizimki. Bugün vermedim maflor'u. Aslında probiyotik, yani bağırsakları düzenlemesi lazım ama prospektüsünde ishale iyi geleceği yazıyor o mu yaptı bilmiyorum
Canım kaç gün oldu yapmayalı peki? Şu i love you mesajı filan illaki yapmissindir diye düşünüyorum olmadı duş çok etkili oluyor bizim de 2-3 günde zorlanıyordu duş sonrası rahatladı. Gerçi şimdi artık her gün yapmaya başladı şükür o stresimiz şuan kalmadı ama ilerleyen günlerde ne olur Allah kerim

Ben sağımı bıraktım canım, sadece çok dolu olduğunda sağıyorum. Bebek daha fazlasını emiyor merak etme, pompa az çekiyormuş. Sadece meme mi veriyorsun?

uykusuzluk stres ve beslenememe sute direk etki ediyor canim. azalmaz hemen sırf bu yüzden ama vucudun yorgun duserse süt üretimi de etkileniyor bebek uyudukca uyumaya calıssan?

Süt az geldiği için meme ve mama olarak gidiyorduk. Emmesinden yana sorun yok ama süt tamamen kesildi gibi. Kaç saat sürüyor ağlaması? Bizim bütün gün sürdü huysuzluğu… çok kısa uyudu hep

Aslında sadece sağım yapsam çok acımıyordu üzerine hem emzirip hem de yüksek şekilde sağım yapınca mahvoldular gariplerim ben bebişimi emzirdiğime şükredip ağlarayak devam ediyorum sabrıma djdjdj
Evet boş emzirmek, damakların ezmesi, tükürüğün hassaslaştırması derken bu hale geliyorlar zaten en çok da Tabi kuzum yeter ki yanımızda olsunlar sağlıklı olsunlar da yanan bizim canımız olsun ama biz de çabucak iyileşelim inşallah

Canım normal şartlar altında bence de vajinalin doğum sonrası toparlanması kolay tabi ama bizim bebişin kafa cidden büyük mesela ben çıkaramazmışım dedim görünce. Yani çok büyük kesiler falan olurdu dış dikişim fazla olurdu yine aynı şekilde zorlanırdım diye tahmin ediyorum. Kilosu zaten yüksekti maşallah biliyorsun. Hatta hastanedeki epikriz raporuna sezaryen nedeni olarak makrozomi yazmışlar bu da bir tık incitti yani tosbik bebek yazsalar neyseydi shhsjsj O yüzden sezaryen bizim için tek seçenek olabilirdi. Ama o kızları görünce çok özendim ben de gerçekten. Belki bir sonraki bebede diyelim artık nasip
Bugün biraz fazladan hapşırdı burnu falan bak yine çok da tedirgin olduk acaba dışarıda hasta mı ettik diye. Evde de odalar arası ısı farkı var koridor falan soğuk mutfak soğuk görece. Eşim birkaç kere uyanır uyanmaz aldı gezdirdi koridorda falan evin soğuğu da çarpmış olabilir. Ama bundan sonrası için çok daha temkinli olmakta yarar var artık.

Geçmiş olsun kuzucum. Dokunduğunda biraz aşırı tepki verdiği bir yeri var mı? Kulağı, karnı, pipisi (erkekti diye hatırlıyorum ) o şekilde bir muayene ettin mi elinle? Evde ağrı kesici şurup falan varsa bir çay kaşığı ver istersen belki rahatlatır. Uyuyamaması çok zorlar onu

Darısı başıma canım İnşallah bize de iyi gelir bir şeyler en kısa zamanda Sola dayanıyorum yine de sağı artık vermekten ödüm kopuyor. 4 kez soldan verdiysem iki kez sağdan veriyorum. Böylece hem sağı boşaltıyorum kendimce hem de daha az o acıyı çekiyorum gibi

Benimki de arada giriyor benzer krize. Emmiyor emerken kavga ediyor memeyle bırakınca da çığlık çığlığa ağlıyor. Şuan yine o krizler geldi mememi kopartıyor resmen

3 cano gece yaptı şükür. Masaj vs yapıyorum dün de banyo yaptı halbuki ama rahatlatmadı :/

Memnun musun hastane tipinden? Bende onu mu kiralasam diye düşünüyordum ama ne bakma ne de araştırma fırsatım olmadı ki
Eve hem elektrikli hem eller serbest var. Elektirikli pompayı hiç kullanmadım fırsat olmadı. Eller serbestte 2 ml süt gelirken, hastane tipinde 20 ml geliyordu. Ben baya memnun kaldım. Bebeğim emememişti, göğsüm taş olmuştu, onu giderdi

Ben sağımı bıraktım canım, sadece çok dolu olduğunda sağıyorum. Bebek daha fazlasını emiyor merak etme, pompa az çekiyormuş. Sadece meme mi veriyorsun?
Evet meme sadece kuzum. Çişli bez sayısına bakıyorum yeterliydi. Bugün çişi turuncu gibi çıktı bir kez, o beni tedirgin etti. Şimdi gene sarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…