Bana da zor olur gibi geliyor. Zaten her seferinde tekte tutamıyor bizimki. Bazen 3-5 dk uğraşıyorum ucunu alsın diye. Emzikten ötürü kafası mı karışıyor diyorum acaba.Ya ben o emzirme örtüsü işini beceremedim gibi oldu. Bebek de bir bunaldı falan. Yani önce emzirmeye başlasam sonra biri o örtüyü kafamdan geçirse ok ama önce örtüyü ört sonra alttan memeyi aç güç bela, bebeği tut yaklaştır falan çok bunalmıştık ikimizde. Belki ilerleyen zamanlarda büyüdüğünde daha rahat kullanabilir duruma gelirim Bir dene bakalım sen ne düşüneceksin örtü hakkında..
Aynı şekilde dişünmüşüz ya o halimi görüp de hiçbir şey yapmadılar. Bebeği büyük kişiler hatta yanlarında anneleri olan da vardı. Gayet düşürdüğüm battaniyeyi verebilirdi ama vermediler. Emzirme bitene kadar yerde kaldı, biraz kalbim kırılmıştı Bebeği koltuğa bırakıp pusetle çantayı çeke çeke çıkarmıştım. Ne eğilebiliyorum ne doğrulabiliyorum çok fenaydı. Eşim çalışıyor diye kp ile gittim kv de gelecekti ama ishal olduğu için gelemedi. Onu ne aradım orada.ay o emzirme odası çilesi demek ki ilk günler herkesin başına gelen bir şey. Biz üçüncü ve beşinci gün gitmiştik hastaneye ikisinde de epey işimiz düştü o odaya. Kalabalıktı da küçücük oda, aşırı sıcak, diğer bebekler ağlıyor benimki daha çok küçük falan. O kadar çok yardıma ihtiyacım olmuştu ve kimse yardım etmemişti ki. İleride benim çocuğum büyük olur da burada yeni doğum yapmış birini görürsem ben yardım edicem dedim kendi kendime o anda yani.
Ben de eve kapanmak istemiyorum zaten sağlıklı da değil. Ne çocuk için ne bizim için. Ama emzirme olayı geriyor beni işte.Dışarı çıkma konusunda da dediğin gibi aylarca evde duracak halimiz yok yani. Hem insanların yalnız olabileceğini de düşünmeleri lazım. Belki benim yerime benim ihtiyaçlarımı alabilecek kimse yok ve ben de bebeği evde bırakıp çıkamam. Hemen ne diye yorum yaparsınız yani. Aman hiç takmıyorum bile. Ben böyle alışmak böyle de alıştırmak istiyorum kendimi, bebeğimi. Bebek var diye hiçbir şey yapamayan ailelerden olmak istemiyoruz.
Amin inşallahAmin canım, hepsi çok iyi olsunlar, sağlıkla büyüsünler