2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Kızlar nasılsınız? Bir süredir giremedim buraya… bizim bebek 27 günlük oldu. Bugün saat 8.30 dan beri yaklaşık 15 saattir toplam sadece 1 saat uyumuş uyumamıştır. Karnı tok, altı temiz gazınıda çıkarıyoruz ama aşırı huysuz ağlamaklı halde… kolik mi acaba 🙄 sizde durumlar nasıl? Bir de sütüm tamamen kesildi bugün 😞
Canım nerden anladın kesildiğini? Emin misin

Canım nerden anladın kesildiğini? Emin misin
Ya ben kendimi strese soktum şuan. Bebeğin çişi az turuncu geldi. Süt sağayım dedim. Bebek on dakika emdikten sonra sağdan 10 ml çıktı. Bana çok az geldi yaaa ☹️ Orangegreysky Orangegreysky senin de birini reddettiği için az geliyordu sanki, yendiniz mi onu?

13. Gündeyiz az mı kızlar ya. Doktor sağıp kendini stres yapma demişti en son. Bugün de stres oldum çok şükür

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız? Bir süredir giremedim buraya… bizim bebek 27 günlük oldu. Bugün saat 8.30 dan beri yaklaşık 15 saattir toplam sadece 1 saat uyumuş uyumamıştır. Karnı tok, altı temiz gazınıda çıkarıyoruz ama aşırı huysuz ağlamaklı halde… kolik mi acaba 🙄 sizde durumlar nasıl? Bir de sütüm tamamen kesildi bugün 😞
Bazen bizimkine de öyle oluyor canım. Uyumayacağı tutuyor genelde geceleri 😑 sonra da sabahtan öğlene kadar uyuyor arada yarı açık gözlerle emiyor geri uyuyor 3 dk içinde. Gün gün değişiyorlar.
Bir de sütünün tamamen kesildiğini nerden anladın canım. Herhangi bir takviye falan kullanıyor muydun? Benim de hiç yoktu takviyeler iyi geldi

Bir şey daha önereceğim şuan araştırıyorum bugün yarın alacağım sende var mı bilmiyorum ama bebeği bırakıp WC’ye falan gidemem diye endişe ediyorsun diye kamera olayını bir düşün istersen. Normal ev kameralarını araştırıyorum ben. Xioami markasının var ve TP-Tapo Link diye başka bir markanın daha var. Kamera veya telsiz gereksiz diye düşünüyordum ama şuan kesinlikle almaya karar verdim. Tp-Tapo Link’in C220 ve C225 modelleri var bunlar normal ev kamerası ama bebek için özellikleri var. Bebeğin yattığı bölgeyi seçip işaretliyorsun ağladığında hareket ettiğinde telefonuna bildirim geliyormuş. Hatta daha ileri teknoloji şeyler var nefes alıp vermesini dinleyen vs. Gece gündüz görüntü kalitesi aşırı iyi. Sesini gönderebiliyorsun..Normal bebek kameraları gibi pahalı ürünlerde değil. Amazon’da 1000 TL bandında. Mutfakta yemek yaparken vs kesinlikle lazım olur diye düşünüyorum geçen misafir geldiğinde mesela salonda değilde odada beşiğinde yatırdık aklım kaldı. Sende var mı yok mu bilmiyorum ama kesinlikle özelliklerini ben çok beğendim.

Bu arada bu tarz bir ürün kullanan memnun olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ben bebek ağladığında , hareket ettiğinde bana anında bildirim gelecek bir ürün bakıyorum. Hassasiyeti ve görüntü kalitesi iyi olan. Şuan aklımdaki iki ürün şunlar.

Bende kameralı telsiz var ama işte ağlasa yetişemem gibi geliyor. Tuvalette baya yavaşım ve zorlanıyorum. Süper yazmışsın bu arada sağolasın 🧡🧡

Ya ben kendimi strese soktum şuan. Bebeğin çişi az turuncu geldi. Süt sağayım dedim. Bebek on dakika emdikten sonra sağdan 10 ml çıktı. Bana çok az geldi yaaa ☹️ Orangegreysky Orangegreysky senin de birini reddettiği için az geliyordu sanki, yendiniz mi onu?

13. Gündeyiz az mı kızlar ya. Doktor sağıp kendini stres yapma demişti en son. Bugün de stres oldum çok şükür
Yok cano sürekli de sağmıyorum açıkçası belki sağsam artardı ama sağmadığım için iyice azaldı. Ama emdikten sonra 10 geldiyse alacağını almıştır belki? Emmeden denedin mi sağmayı

Yok cano sürekli de sağmıyorum açıkçası belki sağsam artardı ama sağmadığım için iyice azaldı. Ama emdikten sonra 10 geldiyse alacağını almıştır belki? Emmeden denedin mi sağmayı
Yok denemedim ama sanki süt yok gibi hissettim zaten. Bebek emmeye çalışıp bırakıyordu. Süt gelmiyor heralde diye şüphelendim. Şimdi değer tarafı da sağdım ordan da 10 ml çıktı
Geçen hafta ikisinden toplam 40ı görüyordum 🙄

Yok denemedim ama sanki süt yok gibi hissettim zaten. Bebek emmeye çalışıp bırakıyordu. Süt gelmiyor heralde diye şüphelendim. Şimdi değer tarafı da sağdım ordan da 10 ml çıktı
Geçen hafta ikisinden toplam 40ı görüyordum 🙄
ben hastanede sagim yapacaktim memeleri uyarmak icin orda bana emzirme hemsiresi bebek emdikten 2 saat sonra sağım yap sadece ön sütü sağ memeyi uyar bırak gerisini bebek emsin demişti. emdikten sonra cıkmayabilir sütün vardır senin sadece zaman aralıgı bırakmamıssın anladıgım kadarıyla

Bazen bizimkine de öyle oluyor canım. Uyumayacağı tutuyor genelde geceleri 😑 sonra da sabahtan öğlene kadar uyuyor arada yarı açık gözlerle emiyor geri uyuyor 3 dk içinde. Gün gün değişiyorlar.
Bir de sütünün tamamen kesildiğini nerden anladın canım. Herhangi bir takviye falan kullanıyor muydun? Benim de hiç yoktu takviyeler iyi geldi
Bebek çekemiyor gibi geldi sağdım hiçbir şekilde gelmiyor süt dünden beri… takviye imom latte alıyordum canım. İnşallah bugüne özeldir huysuzluğu. Kolik olmasından korkuyorum Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1

İyiyiz yavrum valla biz de aynıydık bugün bazı günler boyle sebepsiz uykusuzluklar oluyor. Nasıl kesildi sütün emin misin

ben hastanede sagim yapacaktim memeleri uyarmak icin orda bana emzirme hemsiresi bebek emdikten 2 saat sonra sağım yap sadece ön sütü sağ memeyi uyar bırak gerisini bebek emsin demişti. emdikten sonra cıkmayabilir sütün vardır senin sadece zaman aralıgı bırakmamıssın anladıgım kadarıyla
Akşam turuncu gibiydi çişi. Şimdi baktım sarı olmuş. Her çişli bezinde de kaka var. İllaki besleniyor sanırım. Dediğin gibi belki de emdiği için gelmedi. Bi de bugün iki saat uyudum. İnşallah bir sıkıntı yoktur 🙏🏼 sağool kuzum

Hadi yaa bende bir tek bende bir sorun mu var diye düşünüyordum 😞 uykusuzluk, yorgunluk bence herşey etken oluyordur 🤷🏼‍♀️
Kesinlikle iki saat uykuyla duruyorum bence o etki etti. Vücudum kırgın resmen. Bi de zırt pırt ağladığım için de vücudum hassaslaştı bence. Bacak içlerim bile spor yapmışım gibi ağrıyordu, dikişlerimde akıntı var mı diye baktırdım az önce çok şükür yokmuş. Ben hala göbekten göremiyorum

Sütün inşallah kesilmemistir uykusuzluk çok büyük etken olmuş olabilir. Süt için uyku ve yemek ve bol su içmek çok önemli. Biz de şuan tam 1 aylık olduk o günlerde aynı durum bizde de vardı uykuya dalmakta zorlaniyordu uyku sorunu olabilir mi? Arzuuu34 Arzuuu34

Kesinlikle iki saat uykuyla duruyorum bence o etki etti. Vücudum kırgın resmen. Bi de zırt pırt ağladığım için de vücudum hassaslaştı bence. Bacak içlerim bile spor yapmışım gibi ağrıyordu, dikişlerimde akıntı var mı diye baktırdım az önce çok şükür yokmuş. Ben hala göbekten göremiyorum
Göbekten görememe durumu bende de var 🙈 çok normal ağlaman çünkü hormonlar hepimizi etkiliyor 🤷🏼‍♀️ benim kemiklerim sızlıyor resmen çocuğu kollarımda zor tutuyorum o derece 🥴

Sütün inşallah kesilmemistir uykusuzluk çok büyük etken olmuş olabilir. Süt için uyku ve yemek ve bol su içmek çok önemli. Biz de şuan tam 1 aylık olduk o günlerde aynı durum bizde de vardı uykuya dalmakta zorlaniyordu uyku sorunu olabilir mi? Arzuuu34 Arzuuu34
Bugün sabahtan beri en fazla 30 dakika uyudu ara ara… daha önce böyle bir sorun yoktu. Gazı var gibi gazını çıkarıyorum karnı tok altı temiz ama çok huysuz…bende haliyle uykusuz kalıyorum. Süt emmemeside belki iyi gelmedi bilmiyorum. Yinede emzirmeye devam ediyorum ama süt gelmeyince hemen memede uyuyorbyatağa bırakıyorum çığlık kıyamet… :KK43:

edahandro edahandro bende aynı stresi yaşadım hatta sütüm gelmiyor diye düşünüyordum o yüzden emzirme hemşiresi mi ayarlasam diye düşünüyordum ki özel sigortam bu sene doğum yapan müşterilerine eve yada online hemşire hizmeti vermeye başlamış. Bende eve çağırdım çok tatlı bir hemşire geldi ve benim sütüm yok sanıyordum ya eli ile sağma yaptığında şok oldum bayağı süt çıktı iki göğüsten 15-20 dakika da 30 ml çıktı.kanallar tıkalı değil dedi. Bana bol su, dereotu ve incir tatlısı önerdi çoğalmasını sağlaması için. Bir de süt sağma cihazım benim yurt dışından arkadaştan istemiştik bu pek iyi değil deyip bana lancinoh önerdi bende sipariş verdim kargonun gelmesini bekliyorum. C.tesi günü ilk defa iki göğsü cihaz ile sagdim ve 85 i gördüm ki genelde 30-45 arası oluyordu.

Bugün sabahtan beri en fazla 30 dakika uyudu ara ara… daha önce böyle bir sorun yoktu. Gazı var gibi gazını çıkarıyorum karnı tok altı temiz ama çok huysuz…bende haliyle uykusuz kalıyorum. Süt emmemeside belki iyi gelmedi bilmiyorum. Yinede emzirmeye devam ediyorum ama süt gelmeyince hemen memede uyuyorbyatağa bırakıyorum çığlık kıyamet… :KK43:
Peki sadece meme ile mi ilerliyorsun yoksa formül mama da veriyor musun? Büyük yapma durumu nasıl? Bizde doymadıginda yada büyüğünü yapamadığında aynı durum oluyor 🥴 birde gerçekten duş çok iyi geliyor rahatlatıyor en azından bizim kızı onu da tavsiye edebilirim. Büyüğünü yapınca bile altını suda yıkayınca bile mest oluyor 😊 aklıma gelenler bunlar valla.. sanki o günler bı farklı döneme giriyor bizim kızda 18:00 dan sonra sanki canı yanıyor gibi hep ağlamaklı oluyor 3-4 gündür böyle değişik bir hal aldı. Yada göğüste uyumak istiyor 🙄🥴

edahandro edahandro bende aynı stresi yaşadım hatta sütüm gelmiyor diye düşünüyordum o yüzden emzirme hemşiresi mi ayarlasam diye düşünüyordum ki özel sigortam bu sene doğum yapan müşterilerine eve yada online hemşire hizmeti vermeye başlamış. Bende eve çağırdım çok tatlı bir hemşire geldi ve benim sütüm yok sanıyordum ya eli ile sağma yaptığında şok oldum bayağı süt çıktı iki göğüsten 15-20 dakika da 30 ml çıktı.kanallar tıkalı değil dedi. Bana bol su, dereotu ve incir tatlısı önerdi çoğalmasını sağlaması için. Bir de süt sağma cihazım benim yurt dışından arkadaştan istemiştik bu pek iyi değil deyip bana lancinoh önerdi bende sipariş verdim kargonun gelmesini bekliyorum. C.tesi günü ilk defa iki göğsü cihaz ile sagdim ve 85 i gördüm ki genelde 30-45 arası oluyordu.
Maşallah maşallah. Bende de hastane tipi var canım. Kiraladım. İnşallah bol bol sütümüz olur 🙏🏼 benimki de kuruntudur

X