2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Kizlar bebise genel saglik sigortasi yaptirab varmi? Benim sigortaci asiri yuksek bir ucret cikardi kiz icin bana. Bir de %80 oduyor yani limitsiz de degil.
Allianz tss 9 aylık 15.500 gibi bir fiyat çıkardı bana. Ama ebeveyne ekleme yapıyorlar yani senin veya eşinin de tss si olması gerek. 12 aylık da 20 bin falan olurdu herhalde.

Aynen öyle benimki bile onlara göre fazla da ben kendim yorganla yatarken çocuğu ince battaniye ile nasıl yatırayım yani 🤣 Orta yolu buluyoruz diyelim. Bizim de gaz sancısı oluyor ara sıra ama yenidoğanda normal değil mi? Ben onu soğuğa bağlamadım hiç ya ne bileyim vücudu sıcak çünkü üşüdüğünü düşünmüyorum ama üşüyor mudur acaba 🙄
Canım iyiki emziği demişsin. Bugün geldi ultra air, bebek rahat etti sanki, öteki ağzından çıkıp geri giriyordu Cork cork, bunu daha iyi sakın emiyor sanki, gaz da olmaz heralde artık.

Manuel olan pompa değil de fazla sütü toplamak için diye biliyorum, o yüzden verim alamayabilirsin. Pompa gerekli bence kesinlikle şu an Bebebao kullanıyorum bir tane daha alacak olursam Mochi alırım yedek parça vs hepsi satılıyor
mochinin bu görseldekini mi canım?

Biz yaptırdık Allianz dan. 13 bin küsur tuttu. Temmuza kadar geçerli benim sigorta ile birleştiği için. Neyi karşılıyor incelemedim gerçi ama her türlü yaptırmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Benim yatarak oldugundan birlestiremiyorum 70 bin tl fiyat verdi. Gss bir tek acibadem sigorta yapiyormus. Basta bana bunu soylemedi sigortacim. Tss yaptirabiliyorum o da sadece sgk gecen yerlerde ise yariyor. 50000 tl teminatli. Ve limitsiz de degil yani

Benim yatarak oldugundan birlestiremiyorum 70 bin tl fiyat verdi. Gss bir tek acibadem sigorta yapiyormus. Basta bana bunu soylemedi sigortacim. Tss yaptirabiliyorum o da sadece sgk gecen yerlerde ise yariyor. 50000 tl teminatli. Ve limitsiz de degil yani
Benimki tss ama size verilen fiyat çokmuş ya. Bizimki ayakta olduğu icin daha uygun o zaman. Sizin için kârlı olmaz gibi geldi yaptırmak 🤷

Amin canım inşallah ağlamaktan yaş kalmadı gözümde 10 yaş çöktüm sanki hayır erson bey değil Orhan Ateşer doktorumuz o da böyle şeylerin olabileceğini geçici şeyler olduğunu söylüyor sadece ☹️
Geçecek bu günler evinizde sağlıkla olduğunuz günler eminim çok yakın🙏🏻 çok çok geçmiş olsun🙏🏻

Dün gece bezini bağladığım gibi 4-5 kere kaka yaptı, rahat 20 bez harcadık sjfksksk az az yapıyor genelde, sizin bebolar da böyle mi
Her gün değişiyor bizimki ☺️arka arkaya yaptığı da oldu, 4-5 gün günde 1 sefer yaptığı da oldu şimdi yine günde 5 sefer falan yapıyoruz. Değişimlere ayak uydurmakta zorlanıyorum yetişemiyorum

Allianz tss 9 aylık 15.500 gibi bir fiyat çıkardı bana. Ama ebeveyne ekleme yapıyorlar yani senin veya eşinin de tss si olması gerek. 12 aylık da 20 bin falan olurdu herhalde.
Iste yatarak benim oyuzden yapmiyor basta beni uyarmadi gerizekali kadin .

Benimki tss ama size verilen fiyat çokmuş ya. Bizimki ayakta olduğu icin daha uygun o zaman. Sizin için kârlı olmaz gibi geldi yaptırmak 🤷
Yok ya direk para vermek bile bence daha uygun . Seneye tss ye gecip cocugu da kendime baglarim olmadi. 70 bin tl lik bir sene olmaz umarim🤣

Benim bebişim hala yoğun bakımda 12 gün oldu doğduğundan beri orda yavrum 😔 herşeyi normal hiç bi sıkıntı yok sadece beslenmeden sonra efor harcadığında nabzı düşüyor sonra tekrar çıkıyor doktor bi türlü bulamadı neden olduğunu reflüden bile olabilirmiş daha eve getiremedik içim acıyo artık o kadar bunaldım ki lütfen dua edin artık çıksın bebeğim 🥺🥺♥️
canım benim inşallah çok basit bir durumdur ve bir an önce evinize dönersiniz😢🙏🙏🙏

Gss mi öss mi? Gss devletin çalışmayan reşit kişilere zorunlu tuttuğu sigorta diye biliyorum. Bahsettiğiniz sanırım öss yani özel sağlık sigortası. Bizimkiler tss tamamlayıcı sağlık sigortası. Dediğiniz gibi sgk geçen anlaşmalı kurumlarda geçerli sadece. Ama fiyatı da ona göre daha uygun. Benim her işimi gördü yıllardır yetiyor öbyg de geldi. O yüzden öss ihtiyacı duymadım. Bazı şeyler limitli sadece evde bakım,fizik tedavi vs.
Iste yatarak benim oyuzden yapmiyor basta beni uyarmadi gerizekali kadin .
Yatarak kısmını anlamadım tam ama tssde de yatarak tedavi de limitsiz, ayakta tedavi hakkı da 10 gün.

Benim bebişim hala yoğun bakımda 12 gün oldu doğduğundan beri orda yavrum 😔 herşeyi normal hiç bi sıkıntı yok sadece beslenmeden sonra efor harcadığında nabzı düşüyor sonra tekrar çıkıyor doktor bi türlü bulamadı neden olduğunu reflüden bile olabilirmiş daha eve getiremedik içim acıyo artık o kadar bunaldım ki lütfen dua edin artık çıksın bebeğim 🥺🥺♥️
Kuzum cok gecmis olsun tez zamanda evladinla evine saglikla donersin insallah 🙏🏻🙏🏻

Bugün ilk banyosunu yaptırdık göbeği 2 gün önce düşmüştü. Eşimle ikimiz varız sadece annem ve kv gitti hafta sonu eşim evde diye ben gidin dedim. Fileye koyup müsline sardık 4 5 dk anca sürdü hızlıca yıkadık. Beklediğimden kolay geçti suyu sevdi ağlamadı Allah’tan hemen bi su döktük şampuanladık vücudunu ön arka yıkadık en son kafasını yıkadık hemen kuruladık hızlıca bir masaj emdi uyuyor şimdi. Birileri yaptırsın istemiyordum o yüzden çok mutlu oldum kendimizin yaptırmasına🥹🥹

Amin canım inşallah ağlamaktan yaş kalmadı gözümde 10 yaş çöktüm sanki hayır erson bey değil Orhan Ateşer doktorumuz o da böyle şeylerin olabileceğini geçici şeyler olduğunu söylüyor sadece ☹️
Evet ya uzulmeyecek gibi deilki rabbim içine ferahlık versin inşallah inşirah süresi okusunlar sana sende dinle
Ben hiç memnun kalmadım prima harmonyden sonra sleepy bio natural e başlık ilk günden pişik oldu şimdi harmony bulamadık premium cAre ile devam ediyoruz

Normal Molfix mi acaba Püre and Soft mu ? Biz prima premium care 1 kullanıyoruz molfix püre and soft da kaç almam lazım acaba
Şunlari aldım 3 numara gibi birazcık büyük deneyince söylerim ıslak mendil guzel

Eklentiler

• IMG_20241228_150508.jpg
    IMG_20241228_150508.jpg
    137,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20241228_150349.jpg
    IMG_20241228_150349.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 19
X