Ben ilk girdiğimde boştu emzirme odası eşimle girmiştik. Kocaman bebek arabası montlar arabanın rüzgarlığı emzirme yastığı falan geçtim oturdum bir yere. O esnada eşim de sen tut montları yan koltuklara koy bebek arabası ortada kaldı perde çekili ama kapı açık kaldı falan. Sinirden öldüm tabi o esnada çıktı gitti yetişebilen kim. Derken bir anda içeri iki kadın daha geldi onların da bebekler küçük. İkisi de vajinal doğum yapmışlar ama rahatlar maşallah oturmaları kalkmaları. Hatta ikisi de benim halime üzülmüştü. Ama geldiklerinde ortalığı toparlayamadım falan dedim lütfen alıp bebek arabasının üzerine atın ben doğrulamıyorum. Öyle yaptılar. Derken alt açma alanını kullanayım dedim o esnada çiş yaptı üzerine çıktı. Allahım dedim napıcam şimdi. Çocuğun bir kolu çıkarıyorum tutunup kalıyorum öyle, sırtım falan semsert oldu. Bebek bas bas bağırıyor öyle kötü bir andı ki. Bugünkü halimize çok şükür yine
Evet canım sağlıklı bir durum değil, yani avm de belki sağlıklı bir tercih değil ama dışarı da çok soğuk mecburuz bir yerde de bir şeyler yapmak istiyorsak. Az ısınsın bebekler de az daha büyüsün inşallah her şey daha keyifli olur o zaman