Benim de 2. yılım ama eski müsteriye daha uygun olması gerekmez mi ne saçma. Bu ay bir arkadaşim doğum teminatli 50 bine yaptırdı Anadolu sigortadan. Aralık ta zam geliyor zaten ama sizinki fazla olmuş.Yaa vallahi bilmiyorum bana da normal geldi doğum fiyatlarına bakınca. 3.yılı yaptırmıştım doğum teminatlı olarak ama 2023 eylülde bile teminatlı 22 bin ödedim. Eski müşteriyi silkeleme mi bu anlamadım. Canım sıkıldı şu an
Bence yine uygun sizinki allianz bize sadece bebeğe 40 bin ücret çıkardı toplam aile olarak yaptırırsak 65 bin lira dediler diğer sigortalar 80 bin falandı toplam öhh dedik yani neymiş yenidoğanlara böyle ücret çıkıyormuş sık hastaneye gittikleri için bizde mapfre diye sigorta yaptırdık toplam 41 bin çıkardı hastanede de öyle onay bekleme süreside sıkıntılı değil yani sigortalarda kişiye göre galiba gelire göre mi artık bilemedimYaa vallahi bilmiyorum bana da normal geldi doğum fiyatlarına bakınca. 3.yılı yaptırmıştım doğum teminatlı olarak ama 2023 eylülde bile teminatlı 22 bin ödedim. Eski müşteriyi silkeleme mi bu anlamadım. Canım sıkıldı şu an
Çok aktif kullanmıyorum ama ultra air kullanıyorum ben, memnunum. Diğeri daha yumuşak galibaKızlar avent emzik kullanan var mı? Bende şu an soothie var. Bebiş alıyor arada ama çok ağır ve büyük geliyor ağzından düşürüyor sürekli. Buna sinirlenip kabul etmiyor sonrasında. Bende daha hafif ve basit bir model arayışındayım. Yine avent bakıyorum ama ultra air ve ultra soft modelleri arasında kaldım. Tavsiyeniz var mı başka ya da bunları kullanan var mı? Farkı ne ki?
Her zaman öyle sigortalarda eski müşteriye daha çok çıkıyor. Yeni müşteriye az çıkarıyorlar. Ağustostan sonra da zam geliyor. Ben ona da denk geliyorum. Abimler benden önce yaptırıyor yenilemeyi onlar hep daha uyguna yaptırıyor mesela. Fazla değil çok fazla malesef. Sadece bir hastalıkta sürprim uygulanıyor. Hadi ona 5 bin desen bile 28bin nerede 50bin nerede yaniBenim de 2. yılım ama eski müsteriye daha uygun olması gerekmez mi ne saçma. Bu ay bir arkadaşim doğum teminatli 50 bine yaptırdı Anadolu sigortadan. Aralık ta zam geliyor zaten ama sizinki fazla olmuş.
Ağustostan sonra zam yapıldığını bilmiyordum, ben baştan beri temmuzdan temmuza yeniledigim için demek ki uyguna gelmiş. Bana o fiyat verselerdi yenilemezdim muhtemelen, doğumum 53 bin tuttu zaten bir muayeneyi karşılamış olurdu.Her zaman öyle sigortalarda eski müşteriye daha çok çıkıyor. Yeni müşteriye az çıkarıyorlar. Ağustostan sonra da zam geliyor. Ben ona da denk geliyorum. Abimler benden önce yaptırıyor yenilemeyi onlar hep daha uyguna yaptırıyor mesela. Fazla değil çok fazla malesef. Sadece bir hastalıkta sürprim uygulanıyor. Hadi ona 5 bin desen bile 28bin nerede 50bin nerede yani
Beterin beterin varmış o ne ya 40 bin.Bence yine uygun sizinki allianz bize sadece bebeğe 40 bin ücret çıkardı toplam aile olarak yaptırırsak 65 bin lira dediler diğer sigortalar 80 bin falandı toplam öhh dedik yani neymiş yenidoğanlara böyle ücret çıkıyormuş sık hastaneye gittikleri için bizde mapfre diye sigorta yaptırdık toplam 41 bin çıkardı hastanede de öyle onay bekleme süreside sıkıntılı değil yani sigortalarda kişiye göre galiba gelire göre mi artık bilemedim
Her yılbaşı ve yarı yılda fiyatlar güncelleniyor. Siz şanslısınız o konuda temmuzda yenileme olması çok iyi.Ağustostan sonra zam yapıldığını bilmiyordum, ben baştan beri temmuzdan temmuza yeniledigim için demek ki uyguna gelmiş. Bana o fiyat verselerdi yenilemezdim muhtemelen, doğumum 53 bin tuttu zaten bir muayeneyi karşılamış olurdu.
Soft olanda ağzının kenarına değen kısım yumuşakmış, hassas ciltler için öyle yapmışlar. Ağzının içinde kalan kısım soft ve air da aynı. Air daha güzel hava alıyor diye onu tercih edeceğim bende.Çok aktif kullanmıyorum ama ultra air kullanıyorum ben, memnunum. Diğeri daha yumuşak galiba
Yumuşak olan kısım ağzının kenarındaki yermiş. Ucu ikisinde de aynıymış. Air ın olayı yanlardan daha çok hava alması çocuğun daha rahat emmesini sağlar diye düşünüyorum. O yüzden air deneyeceğim. Desenleri de daha güzel evetYumuşak olursa daha çabuk emzige alışır diye ben o şekilde tercih ettim daha sonra büyüyünce ultra alabilirim bende beni de desenleri modelleri cezbediyo yaa
Şöyle birşeye denk geldim. Ekstra birşey olmazsa böyle gidiyor galibaBen o zaman bu dediğim doktora gideyim zaten ayda 5 kere gidecek halimiz yok ya
Aktif emiyor mu cano yutkunduğunu duyuyo musunKızlar bebeği emziriyorum tahminim 50 cc falan süt çıkıyordur. Sağınca maks 100 gördüm ama her zaman olmuyor. Sarılık olduğu için aç kalmaması için 60 cc de mama veriyorum. Doktor bugün beslenme yeterli değil dedi, kafayı yiyeceğim 1 haftalık çocuk daha bu ne kadar yiyebilir
teşekkür ederim dualarınız için. biz aslında en ufak şüphelenince medipole gittik. sf sık dedi gönderdi. ertesi gün tekrar öksürünce dedik küçücük bebek böyle öksüremez. yine gittik. doktor o kadar saçma konuştu ki. ya evde daha da artabilir geçebilir de. yatması gerekebilir ama yer olduğunu sanmıyorum. burnunu temizleyelim dedi. evde sadece emerek iyileşebilir mi ki dedim olabilir diyo. biz bu hastaneye 100 bine yakın harcadık fos bi hastaneymiş. eve dönüşte baktık bebek çok hızlı nefes alıyor yolumuzun üstünde sakura vardı oraya gittik. orada hemen yatış dedi doktor. crp yüksek değil. ciğere de inmemiş henüz ama evde daha da kötüleyecek dedi. rsv, influenza ya da covid dedi işte. sakurada da yer yoktu başka bi hastaneye sevk etti. gittim emzirdim sabah. biraz yorgun görünüyordu.
Bebonun gözü akınca bizde kedi var hani alerjisi olabilir mi diye sordu ona bile göz devirdi ne var bu soruda
Doğum tarihi neydi kuzum dün müydü?Amin canımm, hepimiz sağlıklar büyütelim3330 gr/ 40+3 Duru başka bilgi yazıyor muyduk
Bizimki sarı sarı akıyodu cano gözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor sık oluyomuş yenidoğanlarda, masaj yapıp damla kullanıyoruz. Alerji zaten 2 gözde de oluyomuş ben alerji olduğunu düşünmüyodum da eşim sordu yine de, varsa da bu kadar erken belli olmazmış gerçi ama göz akıntısının nedeni o değilmişOrangegreysky yavrum muhabbetinin başını bilmiyorum da göz sorununu biz neredeyse doğduğundan beri yaşıyoruz bir gün iyi bir gün çapaklı. Ben damla falan da kullanmıyorum iltihap gibi durmuyor sanki böyle hafif soğuk çarpıyormuş gibi. Evde de kedi falan yok
Bizim de hep tek gözde evet alerji hiç aklıma bile gelmedi benim dediğin gibi alerjik şeyler ilerleyen dönemlerde ortaya çıkıyor galiba.Bizimki sarı sarı akıyodu cano gözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor sık oluyomuş yenidoğanlarda, masaj yapıp damla kullanıyoruz. Alerji zaten 2 gözde de oluyomuş ben alerji olduğunu düşünmüyodum da eşim sordu yine de, varsa da bu kadar erken belli olmazmış gerçi ama göz akıntısının nedeni o değilmiş
Kapanıyor mu gözü uyurken çapaklanıpBizim de hep tek gözde evet alerji hiç aklıma bile gelmedi benim dediğin gibi alerjik şeyler ilerleyen dönemlerde ortaya çıkıyor galiba.
Fazla süt üretimi olmuş sende ekstra vitamin kullanıyor muydun sütün nasıl geliyor sıktığında damla mı fışkırarak mıBebe memelerimi boşaltamıyor ya, 1 saatliğine e-bebek’e gittik geldik dönüşte mahvoldum acıdan elimi bi attım kist gibi olmuş. 1 haftalık olduğu için mi acaba?
Duyuyorum aslında hatta tıkanıyor bazen ağzının kenarında süt kalıyor falan. Öyle çok çok aüt geldiğini sanmıyorum dediğim gibi, 50 cc falandır ama 60 da mama veriyorum üstüne. Bugün gittik hala kilo kaybediyormuş, anlamadım çok üzülüyorumAktif emiyor mu cano yutkunduğunu duyuyo musun