2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Benim de 2. yılım ama eski müsteriye daha uygun olması gerekmez mi ne saçma. Bu ay bir arkadaşim doğum teminatli 50 bine yaptırdı Anadolu sigortadan. Aralık ta zam geliyor zaten ama sizinki fazla olmuş.

Bence yine uygun sizinki allianz bize sadece bebeğe 40 bin ücret çıkardı toplam aile olarak yaptırırsak 65 bin lira dediler diğer sigortalar 80 bin falandı toplam öhh dedik yani neymiş yenidoğanlara böyle ücret çıkıyormuş sık hastaneye gittikleri için bizde mapfre diye sigorta yaptırdık toplam 41 bin çıkardı hastanede de öyle onay bekleme süreside sıkıntılı değil yani sigortalarda kişiye göre galiba gelire göre mi artık bilemedim

Çok aktif kullanmıyorum ama ultra air kullanıyorum ben, memnunum. Diğeri daha yumuşak galiba

Benim de 2. yılım ama eski müsteriye daha uygun olması gerekmez mi ne saçma. Bu ay bir arkadaşim doğum teminatli 50 bine yaptırdı Anadolu sigortadan. Aralık ta zam geliyor zaten ama sizinki fazla olmuş.
Her zaman öyle sigortalarda eski müşteriye daha çok çıkıyor. Yeni müşteriye az çıkarıyorlar. Ağustostan sonra da zam geliyor. Ben ona da denk geliyorum. Abimler benden önce yaptırıyor yenilemeyi onlar hep daha uyguna yaptırıyor mesela. Fazla değil çok fazla malesef. Sadece bir hastalıkta sürprim uygulanıyor. Hadi ona 5 bin desen bile 28bin nerede 50bin nerede yani

Ağustostan sonra zam yapıldığını bilmiyordum, ben baştan beri temmuzdan temmuza yeniledigim için demek ki uyguna gelmiş. Bana o fiyat verselerdi yenilemezdim muhtemelen, doğumum 53 bin tuttu zaten bir muayeneyi karşılamış olurdu.

Beterin beterin varmış o ne ya 40 bin.
Ya ben allianza mecburum artık öbyg aldım ve 8.senedeyim. Başka sigortaya geçsem elli tane şeyi muaf bırakabilirler. Bazı hastalıkları karşılamayabilirler. Allianzdan memnunum ama hiç sıkıntı çıkarmadılar kaç senedir. Ama cidden pahalı.

Kızlar bebeği emziriyorum tahminim 50 cc falan süt çıkıyordur. Sağınca maks 100 gördüm ama her zaman olmuyor. Sarılık olduğu için aç kalmaması için 60 cc de mama veriyorum. Doktor bugün beslenme yeterli değil dedi, kafayı yiyeceğim 1 haftalık çocuk daha bu ne kadar yiyebilir

Her yılbaşı ve yarı yılda fiyatlar güncelleniyor. Siz şanslısınız o konuda temmuzda yenileme olması çok iyi.
Ben 2022de 8 bin, 2023te 22 bin 2024te 55bin verdim doğum teminatlıya. Enflasyon yıktı beni. İkinci seneye yetişteremedik çocuğu yoksa çok avantajlı olacaktı da Nasip o da sağlık olsun. 2023te fazlasıyla kullandım ama ya 5 gün hastanede yattım kontrollerim falan fazlaydı bitirdim yani hepsini. Parasını çıkardı.
Bu sene de 30 bindi gittiğim hastanede doğum son kontrollerle falan 35-40 desem e 10 tane de normal muayene var hasta olurum vs kullanırım. Zaten bu sene rapor ihtiyacım olacak iş yeri için. Öyle böyle karşılıyor diye üzülmedim açıkcası. Kadın olunca burnumuz şeyden kurtulmuyor açıkcası tss bana şart doğum olsa da olmasa da.

Yumuşak olursa daha çabuk emzige alışır diye ben o şekilde tercih ettim daha sonra büyüyünce ultra alabilirim bende beni de desenleri modelleri cezbediyo yaa
Yumuşak olan kısım ağzının kenarındaki yermiş. Ucu ikisinde de aynıymış. Air ın olayı yanlardan daha çok hava alması çocuğun daha rahat emmesini sağlar diye düşünüyorum. O yüzden air deneyeceğim. Desenleri de daha güzel evet Air nighttime var karanlıkta parlayan çok beğendim onları. 6-18 ay olanı vardı zaten bende şimdi de 0-6 ayını alacağım.

Aktif emiyor mu cano yutkunduğunu duyuyo musun

Bebonun gözü akınca bizde kedi var hani alerjisi olabilir mi diye sordu ona bile göz devirdi ne var bu soruda
Orangegreysky yavrum muhabbetinin başını bilmiyorum da göz sorununu biz neredeyse doğduğundan beri yaşıyoruz bir gün iyi bir gün çapaklı. Ben damla falan da kullanmıyorum iltihap gibi durmuyor sanki böyle hafif soğuk çarpıyormuş gibi. Evde de kedi falan yok

Bizimki sarı sarı akıyodu cano gözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor sık oluyomuş yenidoğanlarda, masaj yapıp damla kullanıyoruz. Alerji zaten 2 gözde de oluyomuş ben alerji olduğunu düşünmüyodum da eşim sordu yine de, varsa da bu kadar erken belli olmazmış gerçi ama göz akıntısının nedeni o değilmiş

Bizim de hep tek gözde evet alerji hiç aklıma bile gelmedi benim dediğin gibi alerjik şeyler ilerleyen dönemlerde ortaya çıkıyor galiba.

Bebe memelerimi boşaltamıyor ya, 1 saatliğine e-bebek’e gittik geldik dönüşte mahvoldum acıdan elimi bi attım kist gibi olmuş. 1 haftalık olduğu için mi acaba?

Bebe memelerimi boşaltamıyor ya, 1 saatliğine e-bebek’e gittik geldik dönüşte mahvoldum acıdan elimi bi attım kist gibi olmuş. 1 haftalık olduğu için mi acaba?
Fazla süt üretimi olmuş sende ekstra vitamin kullanıyor muydun sütün nasıl geliyor sıktığında damla mı fışkırarak mı

Aktif emiyor mu cano yutkunduğunu duyuyo musun
Duyuyorum aslında hatta tıkanıyor bazen ağzının kenarında süt kalıyor falan. Öyle çok çok aüt geldiğini sanmıyorum dediğim gibi, 50 cc falandır ama 60 da mama veriyorum üstüne. Bugün gittik hala kilo kaybediyormuş, anlamadım çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…