- 12 Temmuz 2022
- 24.541
- 88.734
Numarası da yok ki bu doktorun, mesaj yazma şansım da yokBizim
Bizim ki bin tl yeni yılda oda üç yüz felan zam alır diye düşünüyorum. Memnunum sakin güler yüzlü bi doktor. Bence çocuk doktoru ve gebelik sürecinde güler yüzlü sakin doktorlarla olmak en güzeli. Durumun. varsa değiştir doktorunu. Bunlar hassas zamanlar gebelik ve bebeklik. Gece yarısı ateşlendi bşrley oldu mesj yazsan belki tersleyecek. Sakin insanlarla iletişimde olmak en güzeli
Evet gözyaşı kanalları gelişmediği için olabiliyomuş damla kullanıyoruz biz deDoktor belli ki sakin biri değil. Onun dışında bizde de oldu akıntı hemen başladı bende kedi yok. Bence yenidoğan da olabilen bi durum damla ile geçti
Bizim doktor hemen biz istemeden verdi. Bence şansın varsa değiştir. Yada şuan muayeneler sık diye uygun olandan devam et. Muayeneler seyrek olunca artık bebeler büyüyünce pahalı olana git ben öyle yapmayı düşünüyorumNumarası da yok ki bu doktorun, mesaj yazma şansım da yok
Evet gözyaşı kanalları gelişmediği için olabiliyomuş damla kullanıyoruz biz de
Bende internette falan da araştırdım baya korktum inşallah bir şey çıkmaz sonuçları henüz tam çıkmadı sonuçlar temiz çıkarsa mı anne sütü sarılığı diyorlar yani bir şey bulamazlarsa mı anne sütünden kaynaklıdır deniyor o kısmı tam anlayamadım.Bende çok çektim ilk çocukta bu konuda 2 ay boyunca yeni dogmus bebekten sürekli kan aldılar ne özel ne devlet kaldı valla hemde yüksekti 15 gün özel hastanede yattı sariliktan sonrada 1 gün devlette yattık herseyine bakıldı kanları temizdi anne sütü sarılığı teşhisi koydular 2 olmadan geçmedi çocuklarımın ama şimdiki erken atlattı çok şükür bembeyaz oldu kizim 2. Kızımda sadece 1 gün yatmıştı ama herkesin ki farklı benim bebekken kanımi değiştirmişler önemli olan ilk 10 gün hep bunu duydum 10 gün sonrası beyine gecmiyomus
Birde oğlumda dikkat eksikliği vardı doktora gittiğimde uzamış sarılık gecirdimi diye sormuştu ilk çocuk herzaman tecrubesizlik oluyo malesef
Evet bana öyle.demislerdi tekrar anne sütüne bakmaya gerek yok felan dediler ozamanlar 15 yıl önceBende internette falan da araştırdım baya korktum inşallah bir şey çıkmaz sonuçları henüz tam çıkmadı sonuçlar temiz çıkarsa mı anne sütü sarılığı diyorlar yani bir şey bulamazlarsa mı anne sütünden kaynaklıdır deniyor o kısmı tam anlayamadım.
Haklısın yani aslında kimsenin hakkına girmiyorsun tabii ama doktorda bile o acelecilik olabiliyor. İnsan öyle hissediyor.Ben de o yüzden hastane istemiyorum hastanede kapıda bi ton sıra oluyor ben birilerinin hakkına giricem diye çocuğu adam akıllı giydiremiyorum bile.
Ben o zaman bu dediğim doktora gideyim zaten ayda 5 kere gidecek halimiz yok yaHaklısın yani aslında kimsenin hakkına girmiyorsun tabii ama doktorda bile o acelecilik olabiliyor. İnsan öyle hissediyor.
Ben pakete dahil diye 3 ve 7. Gün kontrollerine götürdüm sadece o da çok iyi bir doktor olmasına rağmen içim rahat etmedi 5 dk sürdü sürmedi cunku
Normalde ilk 6 ay her ay gidiyorsun sonra 2 ayda bir çağıran oluyor yaşına kadar. Ama özel aşıları yaptiracaksan takvim değişebilir. Yine de tabi Allah korusun hastalık olmadıkça en fazla ayda 1Ben o zaman bu dediğim doktora gideyim zaten ayda 5 kere gidecek halimiz yok ya
Canım çok geçmiş olsun, Allahım iz bırakmayan şifa versinkızlar bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. eve kucağım boş geldim. ağlamaktan başka bi şey yapamıyorum. çok üzgünüm. küçücük bebeği hasta ettim bakamadım. şimdi oturdum ağlaya ağlaya süt sağıyorum.
15 gün bekleme süresi var sadece. Ben 16.günde yaptırdım.Bende de Allianz tss var beboyu ekleyeyim diye bi araştırdım ama 5 yaştan itibaren diye okudum bi yerde. Bebişleri de ekletebiliyosak ben de öyle yapayım
Yok yavrum zahmet etme hiç, ben de hallettim gibi şimdilikKiraladım canım. Şimdi pakette gösteremiyorum, markasına bakmak için açmam lazım. Kiralayacaksan açıp bakayım. Şuan sütüm iyi olduğundan sağım yapmıyorum da kaldırdım.
Yani bizim tsh biraz yüksek çıkmıştı eşim doktora evde kedi var ondan mı acep diye sordu düşün alakasız yani ama sabırla cevap vermişti hayır kediye alerjisi ile alakası yok hormonun diye bence çocuk doktoru sabırlı olmalı belki ona saçma ama bizim endişemize göre haklı olabilirizBebonun gözü akınca bizde kedi var hani alerjisi olabilir mi diye sordu ona bile göz devirdi ne var bu soruda
Bizim de Allianz ama 1 ay beklemelisiniz dediler, 1 ay dolunca yaptırdık15 gün bekleme süresi var sadece. Ben 16.günde yaptırdım.
Bana baştan beri 15 gün dediler. Acentayla mı alakalı bilmiyorum ama internette de 15 gün yazıyor. 15 gün dolmadan poliçe teklifi bile alamadım ama.Bizim de Allianz ama 1 ay beklemelisiniz dediler, 1 ay dolunca yaptırdık
Olabilir belki acenta ile alakalıdir. Bizimki 7 aylığına yapıldı belki ondan daha uygundur. Benim policemle birleştirildiği için temmuzda bitecek.Bana baştan beri 15 gün dediler. Acentayla mı alakalı bilmiyorum ama internette de 15 gün yazıyor. 15 gün dolmadan poliçe teklifi bile alamadım ama.
Siz uyguna yaptırmışsınız ya ben 9 aylığına 15bin verdim. 7 senedir yaptırıyorum diye her sene üzerine koyuyorlar maşallah.
O zaman ondandır benim poliçem eylülde yenileniyor çünkü. Sizin tss ne kadara yapıldı? Bana doğum teminatlı 55bin teminatsız 22 bin ücret çıkardılar. Ben teminatlı yaptırdım.Olabilir belki acenta ile alakalıdir. Bizimki 7 aylığına yapıldı belki ondan daha uygundur. Benim policemle birleştirildiği için temmuzda bitecek.
En son geçen temmuzda doğum teminatli 28 bine yaptırdık. Sizin niye o kadar yüksek çıkmışO zaman ondandır benim poliçem eylülde yenileniyor çünkü. Sizin tss ne kadara yapıldı? Bana doğum teminatlı 55bin teminatsız 22 bin ücret çıkardılar. Ben teminatlı yaptırdım.
2024 temmuz mu 2023 temmuz muEn son geçen temmuzda doğum teminatli 28 bine yaptırdık. Sizin niye o kadar yüksek çıkmış
2024 temmuz2024 temmuz mu 2023 temmuz mu
Yaa vallahi bilmiyorum bana da normal geldi doğum fiyatlarına bakınca. 3.yılı yaptırmıştım doğum teminatlı olarak ama 2023 eylülde bile teminatlı 22 bin ödedim. Eski müşteriyi silkeleme mi bu anlamadım. Canım sıkıldı şu an2024 temmuz