2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Numarası da yok ki bu doktorun, mesaj yazma şansım da yok
Doktor belli ki sakin biri değil. Onun dışında bizde de oldu akıntı hemen başladı bende kedi yok. Bence yenidoğan da olabilen bi durum damla ile geçti
Evet gözyaşı kanalları gelişmediği için olabiliyomuş damla kullanıyoruz biz de

Numarası da yok ki bu doktorun, mesaj yazma şansım da yok

Evet gözyaşı kanalları gelişmediği için olabiliyomuş damla kullanıyoruz biz de
Bizim doktor hemen biz istemeden verdi. Bence şansın varsa değiştir. Yada şuan muayeneler sık diye uygun olandan devam et. Muayeneler seyrek olunca artık bebeler büyüyünce pahalı olana git ben öyle yapmayı düşünüyorum

Bende internette falan da araştırdım baya korktum inşallah bir şey çıkmaz sonuçları henüz tam çıkmadı sonuçlar temiz çıkarsa mı anne sütü sarılığı diyorlar yani bir şey bulamazlarsa mı anne sütünden kaynaklıdır deniyor o kısmı tam anlayamadım.

Evet bana öyle.demislerdi tekrar anne sütüne bakmaya gerek yok felan dediler ozamanlar 15 yıl önce

Ben de o yüzden hastane istemiyorum hastanede kapıda bi ton sıra oluyor ben birilerinin hakkına giricem diye çocuğu adam akıllı giydiremiyorum bile.
Haklısın yani aslında kimsenin hakkına girmiyorsun tabii ama doktorda bile o acelecilik olabiliyor. İnsan öyle hissediyor.
Ben pakete dahil diye 3 ve 7. Gün kontrollerine götürdüm sadece o da çok iyi bir doktor olmasına rağmen içim rahat etmedi 5 dk sürdü sürmedi cunku

Ben o zaman bu dediğim doktora gideyim zaten ayda 5 kere gidecek halimiz yok ya

Ben o zaman bu dediğim doktora gideyim zaten ayda 5 kere gidecek halimiz yok ya
Normalde ilk 6 ay her ay gidiyorsun sonra 2 ayda bir çağıran oluyor yaşına kadar. Ama özel aşıları yaptiracaksan takvim değişebilir. Yine de tabi Allah korusun hastalık olmadıkça en fazla ayda 1

Canım çok geçmiş olsun, Allahım iz bırakmayan şifa versin Ben ne desem içini ferahlatamam, Allah kalbine ferahlık versin. İnşallah en kısa zamanda yavrun iyileşir, kucağına alırsın. Allah kolaylık versin, iyi doktorlarla, iyi insanlarla karşılaştırsın

Bebonun gözü akınca bizde kedi var hani alerjisi olabilir mi diye sordu ona bile göz devirdi ne var bu soruda
Yani bizim tsh biraz yüksek çıkmıştı eşim doktora evde kedi var ondan mı acep diye sordu düşün alakasız yani ama sabırla cevap vermişti hayır kediye alerjisi ile alakası yok hormonun diye bence çocuk doktoru sabırlı olmalı belki ona saçma ama bizim endişemize göre haklı olabiliriz

Bizim de Allianz ama 1 ay beklemelisiniz dediler, 1 ay dolunca yaptırdık
Bana baştan beri 15 gün dediler. Acentayla mı alakalı bilmiyorum ama internette de 15 gün yazıyor. 15 gün dolmadan poliçe teklifi bile alamadım ama.
Siz uyguna yaptırmışsınız ya ben 9 aylığına 15bin verdim. 7 senedir yaptırıyorum diye her sene üzerine koyuyorlar maşallah.

Olabilir belki acenta ile alakalıdir. Bizimki 7 aylığına yapıldı belki ondan daha uygundur. Benim policemle birleştirildiği için temmuzda bitecek.

Olabilir belki acenta ile alakalıdir. Bizimki 7 aylığına yapıldı belki ondan daha uygundur. Benim policemle birleştirildiği için temmuzda bitecek.
O zaman ondandır benim poliçem eylülde yenileniyor çünkü. Sizin tss ne kadara yapıldı? Bana doğum teminatlı 55bin teminatsız 22 bin ücret çıkardılar. Ben teminatlı yaptırdım.

O zaman ondandır benim poliçem eylülde yenileniyor çünkü. Sizin tss ne kadara yapıldı? Bana doğum teminatlı 55bin teminatsız 22 bin ücret çıkardılar. Ben teminatlı yaptırdım.
En son geçen temmuzda doğum teminatli 28 bine yaptırdık. Sizin niye o kadar yüksek çıkmış

Yaa vallahi bilmiyorum bana da normal geldi doğum fiyatlarına bakınca. 3.yılı yaptırmıştım doğum teminatlı olarak ama 2023 eylülde bile teminatlı 22 bin ödedim. Eski müşteriyi silkeleme mi bu anlamadım. Canım sıkıldı şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…