2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Vallahi kac gundur ben den degilim . Iyice kucak kizi oldu yerine yatirdigim gibi aciyor gozlerini dursa sknti degil ama agliyor hemen. Zaten emzikte almiyor alirsa 5 dakka sans eseri becerip tutturabilirsem o da. Geceler zaten kabus ama bugun gunduz de hic uyumadi annem bende olmasa ne yaparim bilmiorum

Daha ne yesin gerçekten.. sütün de iyi aslında maşallah normalde mamaya bile ihtiyaç yok gibi de bebek iyi bir kiloda doğmuştu sanırım belki onun etkisidir. Kaç çıkmıştı sarılık

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah. Kendini suçlama nolur her çocuk hasta oluyor hem onlar yetişkinlerden daha güçlü en kısa zamanda yavrunuzla evinize dönersiniz inşallah

Solgar’ın takviyesini kullanıyorum canım, silikon uçla emziriyorum tamamını boşaltamıyor mu acaba diye düşündüm. Fışkırarak gelmiyor canım akıyor şıp şıp
Takviyede etkilemiş olabilir çünkü süt bebeğe göre şekilleniyor ons göre üretiyor ama sen anlarsın emme sonrası göğüsler boşalır yumuşak olur dokununca

Ya dogum yaptıgım hastanede ilk bakan doktoru sordum 5100 dediler cüş dedim götürmedim tabi. 2 numeroyu hasta oldugunda götürdüğm doktor vardı o da medicana ataköye gecmiş cok memnundum 3500 dediler o da cok geldi. Hiç biryere gtmedik dün 1 ay oldu saglık ocagında yaptırdık aşısını . Haftaya kalca ultrasonu cektirmek için gitmemiz lazım nursenin dediği doktora gitmeyi düşünüyorum. Genel olarak ankara istdan daha ucuz sanırım ozel muayene ise 1750 normal geldi bana

Oyy canım benim yaa. Evde takip etmek de sıkıntılı oldugu için yatırmışlardır canım. Sen içini ferah tut en kısa sürede toparlar kavusursunuz inşallah

Canım yenidoganların göz kanallarında tıkanıklık oldugu için enf oluyormuş doktor arkadaş masaj yap gecmezse damla kullan demişti yapamadım bn masaj bir iki denedim bagırdı gözleri de artık yesil yesil akınca kullandım damla 2 damlada gecti daha da olmadı

5100 mü neeee

Daha ne yesin gerçekten.. sütün de iyi aslında maşallah normalde mamaya bile ihtiyaç yok gibi de bebek iyi bir kiloda doğmuştu sanırım belki onun etkisidir. Kaç çıkmıştı sarılık
Evet evet kilosu iyidi, ondan yetmiyor sanırım. 14 çıktı sarılık, ama 2 saatte bir emziriyorum mama veriyorum yok yani kilo kaybediyor ve sarılık gerilemiyor, şaştım kaldım

Merhaba arkadaşlar benim bebişte doğduu, sezaryen ile 23.12.2024 3570 gr 52.5 cm ismi Çınar 3. Gün kontrolüne gittik bugün 7.1 çıktı sarılık hafif var dedi.doktor. idrarda 1 gün boyunca turunculuk gördüm idrar kristalleri, o yüzden mama da ver diyorlar. Süt yeni yeni açılıyor ama oompa ile çektirdiğimde 1.5 ml filan geliyor sıkınca güzel geliyor, sizlerin nasıl? Bugün 2 kere 15 er ml mama verdim enjektör ile, emzirmek istiyorum. 1.5 saatte bir emzirdim bu zamana kadar.. ama bakalım pazartesi tekrar bakacak. 3100 olmuş.kilosu sizin nasıldı kayıpları

Karşılıyorsa iyi yine üzülmeyin

Aynısı maalesef bizde de var. Mantığım aşmıyor kilo kaybetmesini. Emziriyorum en az yarım saat süt de var sağıyorum çıkıyor ama kilo almıyor. Doktor her emzirmeden sonra sağ sağlığını ver dedi. Kasları güçlensin diye emzik de ver dedi. Bu sefer de bugün emmek istemedi. Eda sisteminden aldım gelsin bir de onu deneyecegım

Yani daha ne yapmak lazım bilemedim, ben de emzirmeden sonra sağıyorum hep, süt de var mama da veriyorum ama yok yani

Takviyede etkilemiş olabilir çünkü süt bebeğe göre şekilleniyor ons göre üretiyor ama sen anlarsın emme sonrası göğüsler boşalır yumuşak olur dokununca
İki gündür oturttuk gibi emzirme olayını ama çok uyuyor, gece alarmı duymamışım öldüm aç kaldı diye sen mama veriyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…