Ne desem senin içini ferahlatmaz yaşayan biri olarak biliyorum. Çünkü oğlum yoğum bakımda yatarken kan uyuşmazlığı için bile kendimi suçladım. Şu an hafiften gribim aklım çıkıyor bulaşacak diye. Ama ne yapsak da olacağı varsa oluyor. İlerlemeden önlemini almışlar öyle düşün. Senin sütün ona şifa olacak orada da çok güzel bakıyorlar, hava verirler burnunu ciğerlerini temizlerler. Sağsalim çıkacak yavrun inşallahkızlar bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. eve kucağım boş geldim. ağlamaktan başka bi şey yapamıyorum. çok üzgünüm. küçücük bebeği hasta ettim bakamadım. şimdi oturdum ağlaya ağlaya süt sağıyorum.
Bizimkinin düşmeye başladığını görünce bir daha bakmadı düşüyor dedi bir ay sonra görüşürz demişti en son gittiğimizde de tekrar bakmadı o değereBende çok çektim ilk çocukta bu konuda 2 ay boyunca yeni dogmus bebekten sürekli kan aldılar ne özel ne devlet kaldı valla hemde yüksekti 15 gün özel hastanede yattı sariliktan sonrada 1 gün devlette yattık herseyine bakıldı kanları temizdi anne sütü sarılığı teşhisi koydular 2 olmadan geçmedi çocuklarımın ama şimdiki erken atlattı çok şükür bembeyaz oldu kizim 2. Kızımda sadece 1 gün yatmıştı ama herkesin ki farklı benim bebekken kanımi değiştirmişler önemli olan ilk 10 gün hep bunu duydum 10 gün sonrası beyine gecmiyomus
Birde oğlumda dikkat eksikliği vardı doktora gittiğimde uzamış sarılık gecirdimi diye sormuştu ilk çocuk herzaman tecrubesizlik oluyo malesef
Bizim kanla bakmıyor ondan bilemedimdi ama ben sevinmiştim düştü diye ya tühKanda referans aralığı 0-1 arası çıkması lazım diye gözüküyor sonuçlarda.
Yaaa üzüldüm 1 ay öncesi yogunbakima yatiriyo 1 ay sonrası anneyle beraber tedavi oluyodu sanırım devlete mi gittin genelde anne yanında oluyo devlettekızlar bebeğimi yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. eve kucağım boş geldim. ağlamaktan başka bi şey yapamıyorum. çok üzgünüm. küçücük bebeği hasta ettim bakamadım. şimdi oturdum ağlaya ağlaya süt sağıyorum.
Bak sonraki resimler kuvez sonrası tedavi sonrası yine yüksektiBende çok çektim ilk çocukta bu konuda 2 ay boyunca yeni dogmus bebekten sürekli kan aldılar ne özel ne devlet kaldı valla hemde yüksekti 15 gün özel hastanede yattı sariliktan sonrada 1 gün devlette yattık herseyine bakıldı kanları temizdi anne sütü sarılığı teşhisi koydular 2 olmadan geçmedi çocuklarımın ama şimdiki erken atlattı çok şükür bembeyaz oldu kizim 2. Kızımda sadece 1 gün yatmıştı ama herkesin ki farklı benim bebekken kanımi değiştirmişler önemli olan ilk 10 gün hep bunu duydum 10 gün sonrası beyine gecmiyomus
Birde oğlumda dikkat eksikliği vardı doktora gittiğimde uzamış sarılık gecirdimi diye sormuştu ilk çocuk herzaman tecrubesizlik oluyo malesef
Bizim kanla bakmıyor ondan bilemedimdi ama ben sevinmiştim düştü diye ya tüh
Bende de bebebao var ondan memnunum ama sürekli onun parçalarını yıkamak zor oluyor diye mochi manuel de aldım. Bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan sütü topluyor. Mochi giyilebilir olanın parçaları sanki daha az temizliği pratik olabilir.Çiçeğim sen Mochi giyilebilir pompa kullanıyordun değil mi? Memnun musun ? :) senden çok kullanan yoktur aramızda, malum double anasınbebebao kullanıyorum memnunum da ama ikinci lazım bana, Lansinoh da çıkarmış ama hiç yorum falan yok sen memnunsan bakayım @Hocahnm
Kanda bakmadılar hiçSarılığın 2 değeri oluyo kanda bakılınca diğeri yüksekse öbür değer normalse onemsemiyolar
1150 ama 6 ay boyunca yüzde 50 indirimli canım sorcak tabi ya ilk çocuk sonuçta sizlerde bebekle beraber öğreniyorsunuz sonuçta bizede zam gelir yılbaşından sonraDoktorlarınızın muayenesi kaç TL canlar? Bizim gittiğimiz hastane 815 TL ama doktora çok ısınamadık nedense. Kötü bi adam değil de eşimi tersliyor süreklieşim bişi sorduğu zaman göz deviriyor alnına vuruyor falan niyeyse. Başka doktor buldum özel muayenehane ama 1750 TL yeni yılda da zamlanacakmış, 2 olur en az yani çok mu acaba
Cihazla da bakılsa aynı çıkıyor hemen hemen korkma doğrudur yani cihazda boşuna kan vermeye gerek yokBizim kanla bakmıyor ondan bilemedimdi ama ben sevinmiştim düştü diye ya tüh
Bebonun gözü akınca bizde kedi var hani alerjisi olabilir mi diye sordu ona bile göz devirdi ne var bu soruda1150 ama 6 ay boyunca yüzde 50 indirimli canım sorcak tabi ya ilk çocuk sonuçta sizlerde bebekle beraber öğreniyorsunuz sonuçta bizede zam gelir yılbaşından sonra
Avent soft Air kullanıyorum canım çok memnunum soothie bende düşünmüştüm ama ağır olur düşer tutamaz diye almamıştım iyiki almamism simdikini çok iyi tutuyo emzikle uyuyo bazen istiyoKızlar avent emzik kullanan var mı? Bende şu an soothie var. Bebiş alıyor arada ama çok ağır ve büyük geliyor ağzından düşürüyor sürekli. Buna sinirlenip kabul etmiyor sonrasında. Bende daha hafif ve basit bir model arayışındayım. Yine avent bakıyorum ama ultra air ve ultra soft modelleri arasında kaldım. Tavsiyeniz var mı başka ya da bunları kullanan var mı? Farkı ne ki?
Aaa tabiki bişey yok şuan bende ısınamadım doktorunaBebonun gözü akınca bizde kedi var hani alerjisi olabilir mi diye sordu ona bile göz devirdi ne var bu soruda
Bilmiyorum adamın tavrı mı bu hani böyle dalgaya alan tipler vardır ya öyle bişi de olabilir ama rahat hissetmiyorum yanında. Diğeri de çok pahalı geldi ama. Ne sıklıkla gidiliyor doktora nursen sen deneyimlisin, ayda 1 falan gidiliyosa çok da koymaz 2 bin. Şimdi yenidoğanda 4 kere gittik 15 gün içinde ya ben ona göre hesaplıyorum öyle olursa zorlar çünküAaa tabiki bişey yok şuan bende ısınamadım doktoruna
Yenidoğan olduğu için bukadar sık gidildi şimdi her ay gidicen istemezsen gitme doktor seni yönlendirir 3. Ayda rota aşısı var ozaman gidersin bidahaki ay gitme 3. Ay git zaten sağlık ocağına gidiyosun hastaneler mikrop yuvası hepBilmiyorum adamın tavrı mı bu hani böyle dalgaya alan tipler vardır ya öyle bişi de olabilir ama rahat hissetmiyorum yanında. Diğeri de çok pahalı geldi ama. Ne sıklıkla gidiliyor doktora nursen sen deneyimlisin, ayda 1 falan gidiliyosa çok da koymaz 2 bin. Şimdi yenidoğanda 4 kere gittik 15 gün içinde ya ben ona göre hesaplıyorum öyle olursa zorlar çünkü
Anladım cano o zaman gidelim bu diğer doktora. En azından numarasını vs verir bi sorum olursa sorarımAyda bir şimdilik gidiyoruz canım aşıları felan işte 6 ay indirimden yararlanmak için gidiyorum birde özel aşıları yapilcak diye her ay gitmene gerek yok hasta vs olmadığı sürece
bi
Şu an hiç almıyor değil ama zorlanıyor gibi geldi bana. Yeğenlerimde kullandık onlar rahat almıştı soothie olanı. Belki biraz daha büyüyünce alır bizimkide.Avent soft Air kullanıyorum canım çok memnunum soothie bende düşünmüştüm ama ağır olur düşer tutamaz diye almamıştım iyiki almamism simdikini çok iyi tutuyo emzikle uyuyo bazen istiyo
Çok teşekkür ederimBende de bebebao var ondan memnunum ama sürekli onun parçalarını yıkamak zor oluyor diye mochi manuel de aldım. Bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan sütü topluyor. Mochi giyilebilir olanın parçaları sanki daha az temizliği pratik olabilir.
Şu an e bebekte mochi ürünleri %25 indirimde. Ben manueli 450 ye almıştım şu an 340 civarı. Giyilebilir olan stokta yok ama belki mağazada vardır. Haberin olsun.