2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Başının altına kenarına veya ayetel kursi koy başka dualar varsa küçük kuran gibi koy ve üzerine bol bol oku mutlaka günlük olarak oku üfle. Felak nas süresi oku hatta güvendiğin bildiğin hocaya götür okusun onu.

Ya sağdığıma göre hesaplarsak doyuyodur ama o kadarını aktif emiyo mudur ki, yutkunuyor falan ama bilmiyorum. Uyuyor emdikten sonra bu bi doyma kriteri midir artık sarılık düştüğüne göre acaba?
Çişli bez sayısı kaç ben hep onu not aldım ve onu takip ettim. Yoksa ne kadar emdi kaç cc ile doydu hiç hesaplamadım.

Bence yürüyüşle ilgili değil denk gelmiştir. Benim de 4-5 gün hiç gelmedi bitti sanmıştım 15 günlük falandı bebiş. Sonra geri başladı adet kanaması gibi. Bugün 1 aylık olduk adetin son günleri gibi leke seklinde geliyor hala

Ya sağdığıma göre hesaplarsak doyuyodur ama o kadarını aktif emiyo mudur ki, yutkunuyor falan ama bilmiyorum. Uyuyor emdikten sonra bu bi doyma kriteri midir artık sarılık düştüğüne göre acaba?
Aktif emdiğinde hissediyorsun, uykuda da olsa dinlene dinlene emiyor. Daha fazla almıyor doyduysa, alıyorsa da kusuyor fazlasını Merco. Benimki genel olarak uyuyor anam benim için kriter değik uyuması ajfksk sarılık değeri kaçtı Ata’nın?

Canım bitişikti dili kestirince emmeye başladı ama o emene kadar iki saatte bir falan sağdım. Sütümü arttırdım. Süt artınca o da daha iştahla emmeye başladı. Reddettiği mememi bile emdi ama tabi o dil operasyonu da etki etti baya. Ben hastane tipi sağma makinesi aldım. Evdeki o eller serbestle 2 ml çıkıyordu yarım saatte. Hastane tipinde 30 dakikada iki memeden 10 ml çıkıyordu ilk zamanlar

evet belki de rahim kasilip icinde biriken kanlari atiyormus diye okuyorum.. ara sira karnimda hafif agriyor ya da bastirinca aciyor.. sanki bu seferki ilk sezaryenime gore daha cok zorladi ikinci kez ayni yerden kesilince herhalde zorladi beni

Kızlar bebo tek memeden doyabiliyo mudur sizce?
Benimki iki memeyle doyuyor birini emiyor uyuyor 10 dk sonra uyanıp diğerini emiyor ben öyle veriyorum yani birde benim göğüslerim küçük standartlara göre ancak yetiyor heralde diğer göğsü vermeyim üstüm başım hep süt oluyır taşıyor sürekli

Bu mu canım

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-25-23-36-17-083_com.instagram.android.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 25
tamamen aynı durum bizde de
duygusal bir nedeni olmalı ama çözemedim:/ çok zorlayıcı oluyor gerçekten. kendimden geçtim, eşime üzülüyorum artık. hiç uyuyamıyor.

Kiraladın mı aldın mı canım? Hangisiydi eğer aldıysan

Sağ olasın kuzum size de maşallah Yorulman çok çok doğal 3-5 günden sonra kendin yaptıysan her şeyini.
bence de büyüklerin desteği çok önemli. Ben ilk bir hafta on gün birinin desteği olmadan yerimden bile doğrulamadım sağdan sola dönemedim yalnız olsam ne yapardım bilmiyorum. Annemden Allah razı olsun bin kere dedim hep, öf demeden baktı. Hatta hep şunu düşündüm benim ona bakmam gerekse böyle bakabilir miydim acaba, annelik bambaşka bir şey gerçekten
Cumartesi gidecekler, bizimkiler gittikten birkaç gün sonra eşimin annesi babası gelecek sonra bir ara da ablasıgil gelir gider onlar çok kalamazlar 3-4 gün muhtemelen. Kv kp 15-20 gün kalır gibi.
Ben bu süreci olabildiğince kendime yatırım yaparak geçirmeye çalışıyorum ya olaylara duygusal değil de mantığımla yaklaşarak. Mesela son bir haftadır gece biz eşimle yatak odasında yatıyoruz bebek içeride annemin yanında reflü yatağında yatıyor. Uyandığında annem beni çaldırıyor. Gidiyorum emziriyorum altını falan değiştiriyoruz tekrar uyutup anneme bırakıp geri yatmaya gidiyorum. O esnada gazı falan olursa bir daha uyanırsa annem idare ediyor. Çıkarıyor geri uyutuyor. Gün içinde uzun uzun duş alıp cilt bakımı falan yapabiliyorum. Bebeği uyutup onların gözetimine bırakıp. Ya da uykum gelince yine bebeği uyutup ben de odama geçip yatıyorum. Karnı tok olduktan sonra geri kalan her şeyini annem kardeşlerim falan da hallediyorlar. Ev işleri yemek konusunda zaten bir şey yaptırmadılar sağ olsunlar hep annem eşim falan ilgilendi. Bebeğin altını üstünü çoğunlukla annem değiştiriyor ben çok yoruluyorum o sırada diye Hem onlar da bebek hasretini gideriyorlar uzak şehirdeler zaten gittiklerinde birkaç ay yine görüşemeyiz falan. Ama bunlar tamamen benim kişisel tercihim. Her şeyini yapabiliyorum yapmasına, gelen desteği geri çevirmediğimde dinç ve enerjik oluyorum diğer türlü daha mutsuz agresif olurdum ben. Destek almak istememek de bir tercih saygı duyuyorum kesinlikle. Hepimiz kendimizi en rahat en mutlu hissedeceğimizi düşündüğümüz süreç yönetim biçimini seçmeliyiz. Zaten çok hızlı büyüyorlar göz açıp kapamadan en zorlu günler geride kalacak

Ben de laf ettim ama kv siz uyuyun diyor gece, ağladığında arada pışpış yapıyor falan ben de rahat sayılırım püü
Hiç reddetme bebeğim o destekleri yarın el ayak çekilince biz kalacağız baş başa bebişlerle, ev de bebek bakımı da hepsi elimize bakacak. Lohusalığın tadını çıkar boşver

iyiki annen var sana alan acmis ne guzel. benim de annem subat sonuna kadar bizde.

iyiki annen var sana alan acmis ne guzel. benim de annem subat sonuna kadar bizde.
Çok şükür Keşke o kadar uzun kalabilseydi ama işe dönmesi lazım ayın 2sinde işbaşı yapacak bir aylık iznini bana kullanmış gibi oldu. Bir de çok yoruldu evine gitsin de dinlensin artık ona da kıyamıyorum. Zaten gideceklerinden midir nedir hüzün çöküyor bugün ikide bir

Kaçtı beybi? Bizim hastaneden çıkarken 5ti sonra 6.5 falan oldu, tekrar bakılıyor mu bu durumda acaba doktor çok maldı hiçbir şey soramadım
4-6-8-13.günlerde hep baktı doktor bizimkine, kan alarak bakmıyor bi aletle bakıyor ondan kolay bakılıyor herhalde. Bizim arttı ama 11-13 diye artmıştı

4-6-8-13.günlerde hep baktı doktor bizimkine, kan alarak bakmıyor bi aletle bakıyor ondan kolay bakılıyor herhalde. Bizim arttı ama 11-13 diye artmıştı
3. ve 5. günden sonra bir daha çağırılmayıp gittiği günlerde de hiç sarılık tahlili yapılmayan biz… Doktor gözüyle muayene etti sarılığı ikisinde de ve gönderdi. O kadar doğum paketi aldık çocuğumuzun gördüğü ilgiye bak püüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…