- 5 Mayıs 2020
- 13.130
- 40.527
Netti benim gariban çorbam sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netti benim gariban çorbam sana
Neden?Nevos kk bizden bıktı galiba
Biz buradaydık sen niye giremedinAllahım sabah beridir girmeye çalışıyorum. Telde mi sorun sitede mi çözemedim de başlangıçta Akşam tesadüf gördüm oylama başladığını geç saatte girmiştim, oyumu kullandım
Hıııııı çok garibanNetti benim gariban çorbam sana
Bu yazı çıkıyorduBiz buradaydık sen niye giremedin
Oy vermeye üşeniyorlarNeden?
Bendede hep çıktıBu yazı çıkıyordu
Teşekkür ederimHepinizin ellerine sağlık olsun kızlar hepside harikaydı hak eden kazansın
Ekşili köfte koçum yasminsay ellerine sağlık olsun harikaydı çorban
Yüksük çorbası Nane Limon Kabugu ellerine sağlık olsun seninde çok güzeldi hafta sonu dünürler bize gelecekler bu çorbadan yapacağık kısmetse
Kelle paça çok severim ellerine sağlık olsun deynepnaz çok güzel olmuş çorban
Rica ederim ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim
Ne hissettin?Bendede hep çıktı
Oyun benden cok zatenHıııııı çok gariban
Şimdilik öyle. Kelle çorbasını yemeyen de çok varOyun benden cok zaten
Nımıssız duygularımla oynadı o andaNe hissettin?
Teşekkür ederim Paşam.Hepinizin ellerine sağlık olsun kızlar hepside harikaydı hak eden kazansın
Ekşili köfte koçum yasminsay ellerine sağlık olsun harikaydı çorban
Yüksük çorbası Nane Limon Kabugu ellerine sağlık olsun seninde çok güzeldi hafta sonu dünürler bize gelecekler bu çorbadan yapacağık kısmetse
Kelle paça çok severim ellerine sağlık olsun deynepnaz çok güzel olmuş çorban
Ben çok severim ama bildiğim birinin elinden olacakŞimdilik öyle. Kelle çorbasını yemeyen de çok var
Rica ederim canısı ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim Paşam.
Aynen, ben de herkesin yaptığı kelle paçayı yiyemem. Hem temizlik açısından hem de tat.Ben çok severim ama bildiğim birinin elinden olacak