2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Tam olarak biz de ayni seyi yasiyoruz birebir

Bişey sorcam kizlar ben LCW dan tulum almıştım 1-3 ay ama çok büyük dünde sitesine girdim başka tulum aldım 3-6 ay 56 cm yaziyo bebe 4 buçuk anca olmuştur internetten aldığım için kestiremedim olurmu sizce siz aldınız gelsinde mağazadan değiştirim artik kuponla 900 kusure geldi kargo ucretsizdi

Eklentiler

• Screenshot_20241224-213113.png
    192,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20241224-211841.png
    180,2 KB · Görüntüleme: 33
Tam sayı olarak bilmiyorum ama… Gündüzleri 2saatte bir, geceleri 3 saatte bir olacak şekilde önce meme verip hemen arkasından 45 ya da 60 cc ilk mama vermenizi öneririm. Göğüsten çıkan 30-40 ml az bebek için. Mideleri şuan (25 günlük bebeğin) 90 ml miş. Doktorun söylediği. Rica ederim

Acaba geniz akıntısı gibi bir şey mi var hani burnundakiler geri gidip boğazını kaşındırıyor olabilir mi?
evet bence öyle. burnu fış fış ses çıkarıyor çünkü. doktor ilk bir ay aspiratör kullanma dedi ama çektim sabah mecbur bi tık rahatladı sonra. ciğeri inmemiş dedi sf kullan sadece dedi. böyle çaresiz ciğere inmesini mi beklicem yani. inş anne sütü şifa oluyordur

dün götürdük ciğerine inmemiş dedi. umarım inmez çok korkuyorum ben de yatırırlarsa diye

Gözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor bizimkinde de var sarı akıyor yapışıyor gözü uykudan uyanınca. Damla verdi antibiyotikli ona başladık bugün
enee kıyamam ya sağlık ocağına foto attım ben de ama dönmediler daha. devam ederse yarın götüreyim doktora bari

dün götürdük ciğerine inmemiş dedi. umarım inmez çok korkuyorum ben de yatırırlarsa diye
Sen yıka burnunu korkma makinaylada serum izotonik ver canım dikkatli takip et
Eveet bende bebisimi kucağıma aldım şükür kızlar sabah 10.30 civarı geldi minik adamım ağrılarım oluyor biraz rahatlayinca yazayım dedim
Şimdilik ikimizde iyiyiz çok şükür
Aaa doğurmayan. Kalmadi saniyodum geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin

Çiçeğim sen Mochi giyilebilir pompa kullanıyordun değil mi? Memnun musun ? :) senden çok kullanan yoktur aramızda, malum double anasın bebebao kullanıyorum memnunum da ama ikinci lazım bana, Lansinoh da çıkarmış ama hiç yorum falan yok sen memnunsan bakayım Hocahnm

Kızlar merhaba 2025 mart gurubundayim size birsey danışmaya geldim. Bebek bezi olarak ilk ay için 1 numarami kullandinz yoksa 2 mi ? Yani bebegin kilosuna bezin kalibina gore degisiyor evet ama size bi sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…