Tam olarak biz de ayni seyi yasiyoruz birebirAynı durumdayız tamamen. Dedesi reflü yastığındayken dizinde çok hafif salladı rahatça uyudu, iki saati geçti uyuyor içeride. Ama gece 5 buçuğa kadar uyutmadı beni de babasını da. Benim dermanım kalmadı artık babası salladı beşiğinde ama yine reflü yastığında ağzında emzik. Yani uyuyor dalıyor bayağı derin. Hiçbir şey yokken mızırdanmaya başlıyor. Sallamayla da durmuyor yine meme istiyor. İnat ettim meme de vermedim bir süre. Çünkü memede uyuyor koyunca uyanıyor. Emdikçe gazı oluyor midesi rahatsız oluyor yiyip yatınca. Yedikçe kaka çiş yapıyor mecbur altını açıyorum bu sefer uykusu açıldığı için sinirleniyor. Emdikten sonra dik şekilde kucağımda tutayım desem hani midesi için yine uyanıp sinirleniyor. Acayip bir kısır döngüdeyim.
Bir de kendimi aşırı başarısız hissediyorum. Gündüz emdikten sonra babaanne dede içeriye alıyor ben dinleneyim diye. Onlara sıfır sıkıntı. Gece bizim canımıza okuyor. Acaba beşik sallamasını mı sevmiyor diyorum. Aynı şekilde dizimde salladım reflü yatağındayken yine aynı. Valla delirmem yakın. Gece ağladıkça içeriden gelip soracaklar alalım mı diyecekler diye çekiniyorum bir de. Eşim de kızıyor saçmalama diye.
Bugün istersen tekrar götür ciğerini dinlesin öksürük önemli cunkuyok hiç kusmadı 13 günlük
Üşüyünce çapak olur derler evin derecesi kaç kikızlar bizim bebişin bir gözü akıyor çapak oluyor komple nedir bu
Tam sayı olarak bilmiyorum ama… Gündüzleri 2saatte bir, geceleri 3 saatte bir olacak şekilde önce meme verip hemen arkasından 45 ya da 60 cc ilk mama vermenizi öneririm. Göğüsten çıkan 30-40 ml az bebek için. Mideleri şuan (25 günlük bebeğin) 90 ml miş. Doktorun söylediği. Rica ederimDönüş için çok teşekkür ederim. Aslında aynı şekilde yapıyoruz. Ben sadece 45 ml olarak hipo organik mama veriyorum. Günde siz kaç sefer 60 ml mama veriyorsunuz? Benim mesela 5-6 yi buluyor mama. Göğsümden de sizin ki gibi 30-40 ml çıkıyor gün içerisinde sagma yaptığımda çıkan miktar o kadar çıkıyor. Benim de bugün itibari ile 25 günlük olduk.
evet bence öyle. burnu fış fış ses çıkarıyor çünkü. doktor ilk bir ay aspiratör kullanma dedi ama çektim sabah mecbur bi tık rahatladı sonra. ciğeri inmemiş dedi sf kullan sadece dedi. böyle çaresiz ciğere inmesini mi beklicem yani. inş anne sütü şifa oluyordurAcaba geniz akıntısı gibi bir şey mi var hani burnundakiler geri gidip boğazını kaşındırıyor olabilir mi?
Gözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor bizimkinde de var sarı akıyor yapışıyor gözü uykudan uyanınca. Damla verdi antibiyotikli ona başladık bugünkızlar bizim bebişin bir gözü akıyor çapak oluyor komple nedir bu
dün götürdük ciğerine inmemiş dedi. umarım inmez çok korkuyorum ben de yatırırlarsa diyeGeçmiş olsun canım üzülerek söylüyorum her an ciğere inebilir mushadede kalabilirsin o yüzden sana tavsiyem burnunu yıkayın buhar makinasiyla Serum fizyolojik ver bizde eğer öksürük olsaydı yatiricakti küçük olduklarin icin rahatlamazsa tekrar götür.cigerini dinlesin nefes alışı değişirse hiç bekleme rsv virüsü tahlili yapsınlar
24 derece hepÜşüyünce çapak olur derler evin derecesi kaç ki
enee kıyamam yaGözyaşı kanal tıkanıklığı dedi doktor bizimkinde de var sarı akıyor yapışıyor gözü uykudan uyanınca. Damla verdi antibiyotikli ona başladık bugün
Göz pınarına masaj önerdi videoları var YouTube'da bi bak istersen, sık görülüyomuş zaten gözyaşı henüz gelişmediği için damlayla da hemen geçer inşallahenee kıyamam yasağlık ocağına foto attım ben de ama dönmediler daha. devam ederse yarın götüreyim doktora bari
dün götürdük ciğerine inmemiş dedi. umarım inmez çok korkuyorum ben de yatırırlarsa diye
Aaa doğurmayan. Kalmadi saniyodum geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldinEveet bende bebisimi kucağıma aldım şükür kızlar sabah 10.30 civarı geldi minik adamımağrılarım oluyor biraz rahatlayinca yazayım dedim
Şimdilik ikimizde iyiyiz çok şükür
Selamm, bence 2 çok büyük olur 1 numara kullanıyorum ben. Epey de gider :)Kızlar merhaba 2025 mart gurubundayim size birsey danışmaya geldim. Bebek bezi olarak ilk ay için 1 numarami kullandinz yoksa 2 mi ? Yani bebegin kilosuna bezin kalibina gore degisiyor evet ama size bi sormak istedim
Peki hangi marka kullaniyorsunuz. Bazi markalarin kalibi kucukmusSelamm, bence 2 çok büyük olur 1 numara kullanıyorum ben. Epey de gider :)
Mochi candır canım yaaaÇiçeğim sen Mochi giyilebilir pompa kullanıyordun değil mi? Memnun musun ? :) senden çok kullanan yoktur aramızda, malum double anasınbebebao kullanıyorum memnunum da ama ikinci lazım bana, Lansinoh da çıkarmış ama hiç yorum falan yok sen memnunsan bakayım Hocahnm
Sleepy bio natural ve prima premium care kullanıyorum. Bariz kalite farkı var ama primadan devam ederim, 2 numarayı prima aktif bebek aldım onda da memnuniyet yüksekmiş.Peki hangi marka kullaniyorsunuz. Bazi markalarin kalibi kucukmus