2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Bu kamera bayağı kaliteliymis ya ablamindi arkadaşına vermişti anca bana ulaştı mi nin 360 derece olan ses ve görüntü çok iyi çok begendim

Eklentiler

• Screenshot_20241225-153105.png
    218,1 KB · Görüntüleme: 59
Peki hangi marka kullaniyorsunuz. Bazi markalarin kalibi kucukmus
Mesela 24 günlük olduk 2 paket 1 numara bitirdik hatta 3. Pakette 1 numara aldik onun da yarısı bitti. Pure baby kullanıyoruz 1 pakette 64 adet vardı. Benim kız günde 8 adet bez kullanıyor aslında tamamen bebeğe bağlı oluyor 2 numara da var elimizde mesela o büyük geldi.

Yine de en güzeli küçükken yapmak ya. Ağlar acır geçer. Büyüdükçe iyileşme süresi uzuyor. Benim kuzenler oldu 12/13 yaş arası bir hafta on gün kalkamadılar. Küçük kuzenler oldu 1/2 yaş arası üç günde yürümeye dolanmaya başladılar. Biraz geç gelse de bana 4 ay gibi yapmayı düşünüyorum. Yapalım kurtulsunlar tek stresleri askerlik kalsın

Herkese merhaba umarım bebişler de siz de iyisinizdir benim doğumum kısmetse Nisan ayında şu anda yatak arayışındayım ama kararsız kaldım sepet beşik, park yatak, mobilyadan olan büyüyen beşikler vs birçok seçenek var. Taze annelere sormak istedim memnun kaldığınız ya da asla alma tavsiye etmem dediğiniz bir şey var mı ?

QUOTE="nursen6161, post: 78763996, member: 1160652"]
Hmm tmm bı yap bakalım peki iyileşme süresi ne kadar biliyomusun ne kadar zaman kaliyo gobeginde
[/QUOTE]
Bilmiyorum sormadım bence eti çok taze max 15 günde oturur yerine diye düşünüyorum

Şuan bu üçüncü kişileri bir kaşık suda boğasım var. Sanki onlar olmasa daha iyi bir psikolojiyle büyütücek gibiyim bebeğimi. Resmen psikolojimizle oynuyorlar. Bana da emzirirken diğer memeden çocuğun üstüne sütüm akmasına ve bez çiş kaçırdı heralde sanacak kadar kocaman akmasına rağmen "sütün mü yok acaba" Deniyor. Benimde iki memeden 50ml geliyordu en son sağdığımda, bence de doyuyor bebişler. Çişli bezleri baz almak lazım da işte onu da deyince internete bakma diyorlar bana sanki ben 12 yaşında çocuk gelinim, aklım yok.

Verdim ohhh dedim. İnanılmaz hayat kalitem arttı, bebek de daha huzurlu kesinlikle. Alt değiştirirken bile kolaylıkmış. Artık eşim millettin ağzını birşey demeden tıkamaya çalışıyor, benim akıl sağlığım için. Yoksa ben çoktan vermiştim emzik, elalem ne der diye veremedim resmen.

Okşanır ama yaaa sıpalar zaten zor dayanıyoruz diş kaşıyıcı mıyız biz

Bugün bir kez daha denedim gerçekten de uyku yönünden huzursuz etti ve gaz sancısı yaptı. Eşime yazdım gelirken ocean al diye yarın itibariyle onu düzenli kullanırım canım. Kendi ilaçlarımı da inşallah

Bizimki taze süt seviyor öyle donmuş çözünmüş süt içmiyor, damak tadı çok seçici de geç

Böyle söyleyenlere sıktırıver memeni süt gelsin yüzüne üstüne başına. Ne kadar hadsiz insanlar. Sana ne elalemin memesindeki sütten, değil mi? Bebeğin kilo alımı iyiyse, kakalı çişli bez sayısı ayına uygunsa sütün zaten yetiyordur. Hem senin sağımla 60 ml daha yağlidir belki 120 ml sağımdan bebege daha çok yarar. Bebekler sağımdan daha fazlasını emiyorlar yani memedeki süt daha fazla. Ayrıca mama da zehir değil. Bebekler mamayla da memeyle de bir şekilde büyüyorlar. Benim kardeşim hiç emmemiş mamayla büyümüş ben emmişim aramızda hiçbir fark yok.

Öne yaa psikolojik baskı nefret ederim hayret bişey herkes birmi vücudu ki artık büyüdüler memeyi bitiriyolar bende arada mochi takıyorum nadir yani artması için takviye alsam sağarim ama gerek duymadım ozamanda çok aciyolar memiklerim fazlasida çok rahatsız ediyo malesef
Ben de wellcare kullanıyorum 400 luk ama doktorum 4 damla demişti. Ben de fis fis olarak 4 doz verdim 1 haftadır. Şimdi arkasını okudum 1 fis diyor bebekler icin. Yanlış vermişim zararı olur mu ?
Bır fis 3 damla oluyo bazen bende bugün verdimmi acaba deyip veriyorum bir fis
Yatağınızdan memnun musunuz markası nedir
Evet çok.memnunum e bebeğin kendi markası anne yani baby plus safe Side modeli canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…