- 16 Nisan 2024
- 603
- 754
- 36
Aynen bizimkide oyle sariliktan dolayi karardi diye dusunuyorum.geceleri bidede ayni uyumakta zorlaniyoBebo doğduğunda tombuldu ya şimdi doğum kilosuna geldi ama çok zayıf geliyor gözüme doğduğu zaman görebide karardı gibi ilk doğduğunda bu kadar kara değildi
Mesela 24 günlük olduk 2 paket 1 numara bitirdik hatta 3. Pakette 1 numara aldik onun da yarısı bitti. Pure baby kullanıyoruz 1 pakette 64 adet vardı. Benim kız günde 8 adet bez kullanıyor aslında tamamen bebeğe bağlı oluyor 2 numara da var elimizde mesela o büyük geldi.Peki hangi marka kullaniyorsunuz. Bazi markalarin kalibi kucukmus
Evde 2 yatak 2 beşik oldu kız yer kalmadıCanım zor uyuyan/kolik vs durumlar için hep bunu kullanıyorlarmış, içine gömülü ya anne karnı efekti veriyormuş. Hani eskiden uyumayan bebeği iki ucundan tutup çarşafla sallarsın ya o hesap
Holmen Marmaris Bebek Hamağı - Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Holmen Marmaris Bebek Hamağı - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kaç kiloda öneriliyor canım? Benim doktorum 1 aydan sonra yaptırın dedi ama bilemedimsunnet için kilo alımına bakarak karar verin. hızlı kilo alan bebeklerde yeni doğan dönemi sünnetlerinde yapışıklık vs olabiliyor bu yüzden önerilmiyor aklınızda olsun.
Yatağınızdan memnun musunuz markası nedirBu kamera bayağı kaliteliymis ya ablamindi arkadaşına vermişti anca bana ulaştı mi nin 360 derece olan ses ve görüntü çok iyi çok begendim
Yine de en güzeli küçükken yapmak ya. Ağlar acır geçer. Büyüdükçe iyileşme süresi uzuyor. Benim kuzenler oldu 12/13 yaş arası bir hafta on gün kalkamadılar. Küçük kuzenler oldu 1/2 yaş arası üç günde yürümeye dolanmaya başladılar. Biraz geç gelse de bana 4 ay gibi yapmayı düşünüyorum. Yapalım kurtulsunlar tek stresleri askerlik kalsınAcıdan değil diyorlar zaten lokal anestezi etkisi altında ya bebek ama öyle canhıraş bir sekilde aglıyordu ki, bizim bebek olsa eşim cocugu o sedyeden alır götürürdü dayanamazdı hiç o kadar. Anestezi etkisi gecince bir 5-6 saat kadar ara ara agladı benim oğlum büyük ihtimal çiş yaptıkca yakıyordu o esnada canı acıyordu ama sonra hiç sıkıntı olmadı
Şuan bu üçüncü kişileri bir kaşık suda boğasım var. Sanki onlar olmasa daha iyi bir psikolojiyle büyütücek gibiyim bebeğimi. Resmen psikolojimizle oynuyorlar. Bana da emzirirken diğer memeden çocuğun üstüne sütüm akmasına ve bez çiş kaçırdı heralde sanacak kadar kocaman akmasına rağmen "sütün mü yok acaba" Deniyor. Benimde iki memeden 50ml geliyordu en son sağdığımda, bence de doyuyor bebişler. Çişli bezleri baz almak lazım da işte onu da deyince internete bakma diyorlar banaBana da herkes şu buzluğa süt atıyormuş şu poşet poşet çıkıyormuş diye diye moralimi bozuyorlar . Benimde sağımda çıkmıyor en fazla 60 ml . Ama emziriyorum ve doyuyor yani . Sütüm olduğuna nasıl ikna edeceğim yani aha şimdi şu an memede elizkuş ve kenarlardan sütler akıyor kızıyorum ziyan etme diyeniye yutmuyor onu da anlamıyorum zaten . Yani bu sütüm olduğunu göstermez mi ? İnsanlar sinirimi bozuyor çok . Mama veriyorum zehir gibi bakıyorlar . Kendimi suçluyorum neden ben buzluğa süt atamıyorum diye
Verdim ohhh dedim. İnanılmaz hayat kalitem arttı, bebek de daha huzurlu kesinlikle. Alt değiştirirken bile kolaylıkmış. Artık eşim millettin ağzını birşey demeden tıkamaya çalışıyor, benim akıl sağlığım için. Yoksa ben çoktan vermiştim emzik, elalem ne der diye veremedim resmen.Yanlış yapmışsın canım eğer doydugundan eminsen aransa bile emzirme gazınin üstüne gaz ekliyosun daha çok huysuzlaniyo bu sefer o gazida atmaya calisiyo ben sap simplex aldım gaz çıkartmasını kolaylaştırdı emzik ben ilk gün verdim vermemen senin tercihin bişey diyemem ama bazen kurtarıcı oluyo bu dongulerde
Okşanır ama yaaa sıpalar zaten zor dayanıyoruz diş kaşıyıcı mıyız bizValla o reflexle bebeğin poposunu oksadigim olmuştur
Aynen odaklanma başladı ya sen bizden oncesin anlar artık
En iyisi
Canım onu kullanma en katkısız olanı ocean düzenli kullan bıngıldak için çok önemli
Bizimki taze süt seviyor öyle donmuş çözünmüş süt içmiyor, damak tadı çok seçici de geçBana da herkes şu buzluğa süt atıyormuş şu poşet poşet çıkıyormuş diye diye moralimi bozuyorlar . Benimde sağımda çıkmıyor en fazla 60 ml . Ama emziriyorum ve doyuyor yani . Sütüm olduğuna nasıl ikna edeceğim yani aha şimdi şu an memede elizkuş ve kenarlardan sütler akıyor kızıyorum ziyan etme diyeniye yutmuyor onu da anlamıyorum zaten . Yani bu sütüm olduğunu göstermez mi ? İnsanlar sinirimi bozuyor çok . Mama veriyorum zehir gibi bakıyorlar . Kendimi suçluyorum neden ben buzluğa süt atamıyorum diye
Böyle söyleyenlere sıktırıver memeni süt gelsin yüzüne üstüne başına. Ne kadar hadsiz insanlar. Sana ne elalemin memesindeki sütten, değil mi? Bebeğin kilo alımı iyiyse, kakalı çişli bez sayısı ayına uygunsa sütün zaten yetiyordur. Hem senin sağımla 60 ml daha yağlidir belki 120 ml sağımdan bebege daha çok yarar. Bebekler sağımdan daha fazlasını emiyorlar yani memedeki süt daha fazla. Ayrıca mama da zehir değil. Bebekler mamayla da memeyle de bir şekilde büyüyorlar. Benim kardeşim hiç emmemiş mamayla büyümüş ben emmişim aramızda hiçbir fark yok.Bana da herkes şu buzluğa süt atıyormuş şu poşet poşet çıkıyormuş diye diye moralimi bozuyorlar . Benimde sağımda çıkmıyor en fazla 60 ml . Ama emziriyorum ve doyuyor yani . Sütüm olduğuna nasıl ikna edeceğim yani aha şimdi şu an memede elizkuş ve kenarlardan sütler akıyor kızıyorum ziyan etme diyeniye yutmuyor onu da anlamıyorum zaten . Yani bu sütüm olduğunu göstermez mi ? İnsanlar sinirimi bozuyor çok . Mama veriyorum zehir gibi bakıyorlar . Kendimi suçluyorum neden ben buzluğa süt atamıyorum diye
Hangi marka acaba bu bende almayı düşünüyorumBu kamera bayağı kaliteliymis ya ablamindi arkadaşına vermişti anca bana ulaştı mi nin 360 derece olan ses ve görüntü çok iyi çok begendim
Öne yaa psikolojik baskı nefret ederim hayret bişey herkes birmi vücudu ki artık büyüdüler memeyi bitiriyolar bende arada mochi takıyorum nadir yani artması için takviye alsam sağarim ama gerek duymadım ozamanda çok aciyolar memiklerim fazlasida çok rahatsız ediyo malesefBana da herkes şu buzluğa süt atıyormuş şu poşet poşet çıkıyormuş diye diye moralimi bozuyorlar . Benimde sağımda çıkmıyor en fazla 60 ml . Ama emziriyorum ve doyuyor yani . Sütüm olduğuna nasıl ikna edeceğim yani aha şimdi şu an memede elizkuş ve kenarlardan sütler akıyor kızıyorum ziyan etme diyeniye yutmuyor onu da anlamıyorum zaten . Yani bu sütüm olduğunu göstermez mi ? İnsanlar sinirimi bozuyor çok . Mama veriyorum zehir gibi bakıyorlar . Kendimi suçluyorum neden ben buzluğa süt atamıyorum diye
Bır fis 3 damla oluyo bazen bende bugün verdimmi acaba deyip veriyorum bir fisBen de wellcare kullanıyorum 400 luk ama doktorum 4 damla demişti. Ben de fis fis olarak 4 doz verdim 1 haftadır. Şimdi arkasını okudum 1 fis diyor bebekler icin. Yanlış vermişim zararı olur mu ?
Evet çok.memnunum e bebeğin kendi markası anne yani baby plus safe Side modeli canimYatağınızdan memnun musunuz markası nedir
Mi 360 derece olan canim ses görüntü video kaydetme çok beğendimHangi marka acaba bu bende almayı düşünüyorum
Yok canım doktor 5-6 damla damlatın yumuşatsın dedi, hapşırırsa falan yumuşayıncaya çıkıyor zatenOrangegreysky Canım sen sf ile nasıl temizliyordun? Her deliğe birer damla sonra çekiyor musun?