Kızlar sinirlerim bozuldu ya
daha üç gün önce kv lere gittik. İki gece kaldık geldik. Bebeği görsünler diye bir saat yol gittik daha 20 günlük bebekle. Bebek doğduğundan beri neredeyse 2 günde bir görüntülü arıyor bizi. Gece iki saatte bir bebek beslediğimizden uykusuz oluyoruz haliyle. Öğlen bebek uyumuşken biraz uyuyalım dedik. Kv aradı. Eşim uyuyoruz gece uyuyamadık dedi kapattı. Bir saat geçmeden yine telefon. Benimde öyle içim geçmiş ki… bir anda yüreğim hopladı. Yine kw arıyor. Eşim açmadı ama uyandık haliyle. Çok sinir oldum. Eşime bisey demedim ama sinirlendiğim belliydi. Sessiz al telefonunu pazar günü en azından uyuyalım dedim. Yarım saat geçmeden yine kw arıyor
açtı gece neden uyumadınız diye aramış. Bebek bakıyoruz ondan falan dedi. Kapattık. Bebeğe file almak için çıktık iki saat sonra yine arıyor. Çocukta nazar varmıs dua okurken esnemiş. Eve geçince görüntülü arayın diyor. Bugün benim bildiğim 4 oldu. Artık o kadar sinirlerim bozulmaya basladı ki.. eşimle daha önce sırf bu konudan boşanma aşamasına gelmiştik annesinin beni aramasından çok kavga etmiştik. Artık ne desem ne yapsam bilmiyorum gercekten… eve geldik eşim görüntülü aradım ben görünmedim hiç bebeği gösterdi annesi beni sordu uzanıyor dedi eşim. Bugün bizi uyandırdın ya falan dedi. Ne yapayım oğlum merak ettim dedi sanki bir saat önce aramamış gibi. Sonra trip attı oğluna teşekkür ederim gösterdiğin için dedi kapattı. Kadın komple mutsuzluk sebebi ya..