2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Doktor ziyaretleri nasıl geçiyor? Yarın kontrolümüz var, stresi bastı resmen.

Alt değiştirme işi bile çocuğun mizaciyla ilgiliymiş, hakikaten şaşkınım. Büyük kızımı sık sık gece gündüz değiştirirdim, hiçbir şey olmazdı. Alt değiştirmeden önce ailece hazırlık yapıyoruz şimdi, bir kişi emzigi ağzından attıkça ittirmekle görevli.
uyyy bizimki de böyle ya oğlum da anne şimdi cırlamaya başlicak bu diyor 😁 sanki ciğerini söküyoruz çocuğun 🤷🏻‍♀️

Valla aç dediler mama verdiler eşimle kv. O da uyudu sonrasında. Kucağımda da sakinlemedi anlamadım bi dellendi bugün
Oo her ağlamasında mama verirseniz bu çocuk sadece mama ister benimkide bu süreçlerden geçti ama asla mama aklımıza gelmedi belkide bizimde açlıktan ağladı ama sonra ben bir şekilde sakinleştirdim saatler sürsede ona en iyi annesi gelir bizim bir ayın sonunda 1 kilo almıştı seninkiler gibi düşünsem demekki çocum memeden mahrum kalacaktı bu arafa biz 5. Gün kontrolüne gittiğimizde 200 gr vermiştik sonra 10 gün sonra gittiğimizde üzerine 300 gr almıştık sadece günde iki kez mama veriyorduk o zaman o kiloyu gördükten sonra mamayı tamamen kestik sonra işte birinci ayında tam bir kilo almıştı doğum kilosunun üzerine

Oo her ağlamasında mama verirseniz bu çocuk sadece mama ister benimkide bu süreçlerden geçti ama asla mama aklımıza gelmedi belkide bizimde açlıktan ağladı ama sonra ben bir şekilde sakinleştirdim saatler sürsede ona en iyi annesi gelir bizim bir ayın sonunda 1 kilo almıştı seninkiler gibi düşünsem demekki çocum memeden mahrum kalacaktı bu arafa biz 5. Gün kontrolüne gittiğimizde 200 gr vermiştik sonra 10 gün sonra gittiğimizde üzerine 300 gr almıştık sadece günde iki kez mama veriyorduk o zaman o kiloyu gördükten sonra mamayı tamamen kestik sonra işte birinci ayında tam bir kilo almıştı doğum kilosunun üzerine
Biz de eksideyiz kuzum doktor Çarşamba günü doğum kilosuna gelmesini bekliyorum dedi 200 Gr alması lazım aşağı yukarı, ondan mamayla destekliyoruz.

Biz de eksideyiz kuzum doktor Çarşamba günü doğum kilosuna gelmesini bekliyorum dedi 200 Gr alması lazım aşağı yukarı, ondan mamayla destekliyoruz.
Alır alır daha zaman var mama da verdiğinize göre her türlü almıştır ben şey yapardım dijital tartıya önce kendim çıkardım sonra bebişle çıkardım ordan hesap ederdim kaç kilo almış

Alır alır daha zaman var mama da verdiğinize göre her türlü almıştır ben şey yapardım dijital tartıya önce kendim çıkardım sonra bebişle çıkardım ordan hesap ederdim kaç kilo almış
Ben de öyle denedim de bebeğin kilosu yanlış çıktı, ondan devam etmedimdi ama önemli olan artış dimi öyle yapiyim doğru olmasa da olur

Kızlar Ebebekteki gümüş kapakların farkı ne 999 olanla 925 olanın? Yani bu gümüşün ayarı sanırım ama kalite farkı var mı hangisini almalıyım?
Bana bi arkadaşım 999 al demişti bende e bebekten aldım hergün kullanıyorum kendi adıma çok faydasını gördüm sütümden sürüyorum üstüne kapatıyorum bir sonraki emmeye kadar dinleniyor , kremlerden falan iyi geldi bana

Doktor ziyaretleri nasıl geçiyor? Yarın kontrolümüz var, stresi bastı resmen.

Alt değiştirme işi bile çocuğun mizaciyla ilgiliymiş, hakikaten şaşkınım. Büyük kızımı sık sık gece gündüz değiştirirdim, hiçbir şey olmazdı. Alt değiştirmeden önce ailece hazırlık yapıyoruz şimdi, bir kişi emzigi ağzından attıkça ittirmekle görevli.
Çiş yaptı mı bebiş?

3-5 damla sıktım çiçem öyle çok değil fışkırtmaya cesaretim olmadı. Yaparken bebem bağırdı çağırdı ama günün sonunda emebildi sonunda burnu açılınca da güzel uyudu. Ay günde 2-3 kez gerekli diyor doktorlar 2 haftadır hiç yapmamıştım eziyet çekmiş yavrucak
Onlar tek kullanımlık mı acaba açınca ne kadar süre kullanılabiliyor biliyor musun

Kızlar Ebebekteki gümüş kapakların farkı ne 999 olanla 925 olanın? Yani bu gümüşün ayarı sanırım ama kalite farkı var mı hangisini almalıyım?
Az daha dayanırsan geçicek bende bağıra bağıra emzirirdim şimdi alıştı galiba artık geçti o hassasiyetlik benim birde 20. Günde başlamıştı 10 gün kadar sürdü sonra bir baktım artık acımıyor şeyde yapmıştım ben ekstra krem sürüp streçlemiştim belkide o iyi geldi bilemiyorum

orınç bak bizim bebeler aynı gün doğmuştu. bizim şimdi yağlı süt dönemimizmiş 😁 ben az önce emzirirken 3. dkda uyudu bebe çünkü süt çok birikmişti ve dolu dolu geldi ben devam etsin diye kafasında ıslak bez gezdirdim ebe göstermişti sonra uyandı 15 dk daha emdi o şekil.

Eklentiler

• IMG_7062.png
    IMG_7062.png
    230,8 KB · Görüntüleme: 26
orınç bak bizim bebeler aynı gün doğmuştu. bizim şimdi yağlı süt dönemimizmiş 😁 ben az önce emzirirken 3. dkda uyudu bebe çünkü süt çok birikmişti ve dolu dolu geldi ben devam etsin diye kafasında ıslak bez gezdirdim ebe göstermişti sonra uyandı 15 dk daha emdi o şekil.
bu hangi uygulama canım?

Benimkinin burnu tıkalı ya emmiyo yine :KK43:

X