Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ziyaretleri nasıl geçiyor? Yarın kontrolümüz var, stresi bastı resmen.Alt degistirirken ve banyo yaparken ciglik cigliga sanki birileri etlerini dagliyor , kipkirmizi olup katiliyo cok uzuluyorum ya.
Maşallah maşallah6'dan beri emziriyorum nerdeyse tabii aralıksız değil ama en az 2 saat emmiştir, hala aç bu deli mi ne yav
999 saf gümüş ama 925 daha yaygın çok da bi fark olacağını sanmıyorumKızlar Ebebekteki gümüş kapakların farkı ne 999 olanla 925 olanın? Yani bu gümüşün ayarı sanırım ama kalite farkı var mı hangisini almalıyım?
Mama yedi yine kalbim çıtMaşallah maşallah
Bebem sümük torbasıymış resmen. Serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çektim gözlerime inanamadımValla bizimki rahatladı şükür emdi de, hiç emmiyodu geceden beri
Sorma ya hiç de görünürde bişi yok halbuki dnfn nasıl sıktın 1 damla mı baya fışkırtarak mıBebem sümük torbasıymış resmen. Serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çektim gözlerime inanamadım
3-5 damla sıktım çiçem öyle çok değil fışkırtmaya cesaretim olmadı. Yaparken bebem bağırdı çağırdı ama günün sonunda emebildi sonunda burnu açılınca da güzel uyudu. Ay günde 2-3 kez gerekli diyor doktorlar 2 haftadır hiç yapmamıştım eziyet çekmiş yavrucakSorma ya hiç de görünürde bişi yok halbuki dnfn nasıl sıktın 1 damla mı baya fışkırtarak mı
Ben de kaşık biberonu hiç kullanmadım. Kullanamadım yani. Sağdığım sütü şırıngaya koyup mememi emerken sıktım öyle hem mememe alıştı hem içim rahat etti . Mama vermek durumunda kaldığımda da öyle yapmıştım.Bu kaşık biberon olayı içime sinmiyor ya, gece alamadı mememi çok ağrım oldu sağıp biberona koydum, kaşık biberonda kolostruma yazık oluyor gibi geldi şimdi de gaz mı yuttu acaba diyorum ama hanımefendiden tık yok. Hep bir şeyleri doğru mu yaptım düşüncesi
Ben flakon olarak almışım setin içnde 10 tane varmış bitti, bugün nöbetçi eczane bulup serum olarak alıcam baya işe yarıyor bence de3-5 damla sıktım çiçem öyle çok değil fışkırtmaya cesaretim olmadı. Yaparken bebem bağırdı çağırdı ama günün sonunda emebildi sonunda burnu açılınca da güzel uyudu. Ay günde 2-3 kez gerekli diyor doktorlar 2 haftadır hiç yapmamıştım eziyet çekmiş yavrucak
ameliyat olcaktı hastanelere gide gele kaptı diye düşünüyoruz, virüs kaynaklı zatüreymiş ben gitmiyorum tabi ama eşim gidiyor görüyor değerleri iyiye gidiyor şükürAman aman kuzum asla deneme bile. Biz bir tane içersek başlarız Allah korusun. Yani ben kendime asla asla güvenmiyorum. Süte geçiyor üste başa siner bebişler kokudan rahatsız olur, alerji falan riskleri artıyor bir sürü bişey Allah'ım şifa versin en kısa zamanda kv'ne de. Görebiliyor musunuz? Nasıl oldu zatürre ya evin içinde
canım biraz daha sabret her geçen gün daha iyi hissetceksin. ben 7. günden sonra anca rahatladım. dün ilk defa mutfakta kahvaltı masası topladım tezgahı sildim falan mutlu oldumIslak bezi deneyeyim bi de. Altını açıyorum ama memeye koyar koymaz uyuyor. Memede birşey yapmam lazım. Ayak gıdıklıyorum falan bana mısın demiyor. Dikiş ağrın kaçıncı günde geçti canım. Ben 5. Gündeyim. Tuvalette falan da zorlanıyorum. İçime birşeyler oluyor sanki. Ayağa da kalkınca iki büklüm kalıyorum. Ben de mi sıkıntı var acabası.
ben yiyom kız sen de ye canın istiyorsa yeter gariGöz yumurta yiyebiliyo muyuz ya emzirirken? Hamileyken yiyemiyoduk ya
Yiyem yeter yav ndnfben yiyom kız sen de ye canın istiyorsa yeter gari
Doktorda da agladi ama cok asiri kriz olmadi . Arada izin veriyor hanimefendi bu sabah bisey demedi altini degistirirken. Dun gece aklimi aldi mosmor oldu. Degisiyor. Simdide gaz sancilari basladi su nurse harveys nasil acaba ya ise yarar mi bi alip denemek istiyorumDoktor ziyaretleri nasıl geçiyor? Yarın kontrolümüz var, stresi bastı resmen.
Alt değiştirme işi bile çocuğun mizaciyla ilgiliymiş, hakikaten şaşkınım. Büyük kızımı sık sık gece gündüz değiştirirdim, hiçbir şey olmazdı. Alt değiştirmeden önce ailece hazırlık yapıyoruz şimdi, bir kişi emzigi ağzından attıkça ittirmekle görevli.
Ye anam yee gaz yapan seyler harici ye gitsinGöz yumurta yiyebiliyo muyuz ya emzirirken? Hamileyken yiyemiyoduk ya
Esim de cekti ama hicbisey gelmedi bence beceremediSorma ya hiç de görünürde bişi yok halbuki dnfn nasıl sıktın 1 damla mı baya fışkırtarak mı
İlk zamanlar bizimde öyleydi şimdi altını açınca ağlıyorsa susuyor banyodada aynıydı şimdi keyfi yerine geliyor ama şimdiki sorunumuz üstünü giydirirken kıyameti koparıyor bende bir kıyafet giydirip kucağıma alıp sakinleştirip öyle devam ediyorumAlt degistirirken ve banyo yaparken ciglik cigliga sanki birileri etlerini dagliyor , kipkirmizi olup katiliyo cok uzuluyorum ya.
Açıyoruz canım sese alışsın diye zaten anlamıyor şu aralar tv o yüzden rahat ilerde kısıtlanırLeydiyz tv vs açıyo musunuz evde? Ekran mevzusunu düşünmek için erken mi ki TV açasım var bunaldım dnfn