- 22 Şubat 2023
- 10.004
- 11.200
- 37
Maşallah maşallahBiz eşimle şöyle bir sistem kurduk uykusuzluk için. Gece 2 beslenme yapıyor bizim bebiş 01.00 ve 04.00 gibi oluyor genelde. 01.00 da eşim kalkıyor sagdigim sütü veriyor. 04.00 da ben kalkıp emziriyorum. İkimizde en az 5 saat aralıksız uyumuş oluyoruz bu sayede.
Kız Sen doğuralı kaç gün oldu? Ben kambur yürüyorum. Acımıyor mu Dikişlerin? Hiç düşünemiyorum sling takmayı.Ben kullanıyorum cano, nasıl yapıcam falan diyodum da kolay da geldi içine koyması, kendim de daha rahat ediyorum bebiş de rahat duruyor
Kaldı 15. Günümm, zıplıyorum yerimde. Sağol kuzum, valla böyle önden gidenler bize rehber olsunlarBenim göğüslerim biraz daha yoluna girmeye başladı ilk zamanlardaki o şişlik,rahatsızlık hissiyatı azaldı. 20.gündeyiz göğüs ucumdaki o hassasiyette azaldı iç çamaşırına bile değdiremiyordum pamuk bile rahatsız ediyordu günlerdir bugün çok şükür kalkan koymadan durabildim artık. Sıkıntı yaşayanlar için söylüyorum gün geçtikçe daha iyi olacak bence dayanın :) Sadece bebek emerken ağzından taşıyor hep sütler akıyor silikonla emziriyorum ondan mı oluyor anlamıyorum. Fışkırma durumu yok el ile baktığımda aşırı bir süt durumu yok ama bebek emerken hep bir huzursuz.